shut up, don't even say a word

because I love you.

lord, I give you my heart.

hejhej,
sitter inne i min ensamhet här inne på rummet och tänkte att jag kunde slänga upp ett inlägg. Idag har jag haft praktik mellan 7-16, stötte på en del problem där emellan också. Bland annat hade jag glömt att vi hade skola på morgon. Så blev sjukhuset, 7 sen skolan halv 9. Sen sjukhuset 10, osv :) fram och tillbaka. Men de funkar det med. Sen gick eftermiddagen riktigt riktigt snabbt, Sista timmen hade jag riktigt kul. Riktigt skoj.

Efter praktiken var de bara att ta bussen hem, hann bara hem så åkte mamma och jag till birsta. Käkade taco bar, shoppade massa kläder. Bl.a 2 skjortor, jeans, tröjor, leggings osv. Sen kolla vi in ny soffan vi ska köpa. Köpte presenter till lillfisarna också, kalas på lördag, ÅH :')

sitter just nu och lyssna på en hel del lovsång som jag hittade, saknar. Saknar riktigt ordentligt. Allt dedär, har liksom kommit ifrån det. Men se upp för mig på fredag :) då dyker jag upp där igen.


tanken kan döda mig, sa upp en väns kontakt.
bara sådär, vänner är ju det finaste man har, Förlåt!



curley

hejhej kära läsare.
Nu har jag duschat, fixat mig och hett ut flätan, ah ni, de blev ju rätt lockigt måste jag säga. Har precis pratat med älskling också, och jag längtar bara ännu mer till att sätta mig på tåget och åka, åka 2 och en halv timme bort ifrån Sundsvall, min hemstad. Positivt är ju också att jag får sällskap denna gång, eller ja vet ju iaf att min syster är på samma tåg. Har cup i östersund i helgen hon med innebandyn. iih, sammanträffande liksom.

Nu ska jag packa väskan och fixa sen stan och köpa lite grejer, sen ställer jag mig på västra tågstationen och väntar in älskade veoliatåget, heaven. Tackar gud för de. Hahah, nu få ni ha det så bra här hemma i helgen så hörs vi på måndag, antagligen om ja inte saknar er allt för mycket och sno åt mig robins dator, hiih.

På tisdag börjar jag andra veckan på praktiken också, känns helt azum faktiskt, gillar att vara där. Känns riktigt bra, så bääst, livet leket. ha de bra, byebyebye.

baby, i like it.

hallå där era fina fiskar.
de är torsdag och jag ha en lååång helg. Slutade 12 från jobbet då min helg började. Sen jobbar jag nästa gång på tisdag. Riktigt nice det. Så tar tåget med syster och hela hennes lag till ö-sund imorgon. Åker till robin. Sen hem på söndag någon gång. Så helgen spederas där.

Nu ska jag fixa musiken till astrid, kolla vidare på mobiler eftersom jag, så dum som jag är råka he sönder min. Så cing sålänge. Och snälla, vore kul o se vilka de är som läser, så skriv en kommentar vem du är :) HIHI


johannis, är nu i israel, miss you <3

work work, hard work.



hejhej, nu ska jag snart packa väskan, fixa till och sen bege mig till bussen. Börjar praktiken 15.30 och slutar vid 21.30 någongång. Sen så blir de hem och sussa eftersom man börjar 7 imorgon. Fast kort och härlig dag, slutar 12 då. MHM, underbart. Sen få ja se hur de blir i helgen, ska höra om jag kan få byta en helg. Jobba nästa istället, vill verkligen till älskling i helgen. Ne nu ska jag se klart avsnittet av oth, sen gå ner till navet, kyss / MK

it is true,

hej på er,
jag har haft en heydunrande bra kväll måste jag säga. Åt först med victor och mamma. Sen ringde jag ia och bestämde träff med henne på stan, satt inne i stan och pratade ett tag innan vi gick upp till henne och kikade på idol, sen kom den riktiga maja fram som den alltid gör i antonias kök?, varför? kan dansa runt, ligga på golvet och skratta, sjönga tills lungorna spricker, skratta tills ja bli kissnödig, inne på toa skrattar ja fortfarande så antonia och birgitta undra va tusan det är. Jag känner mig så sjukt lycklig. Mickra bullar så ja kvävs av att äta så mkt. Sen spela skipo, tills ja låter antonia vinna?! ehm.

Nu ska jag ladda upp massa bilder från filippinerna på facebook, hej o hå. De blir mkt det. Har dragit ut på de allt för länge nu, och när jag ser att evelina la upp sina igår så är de tusan dags för mina med.

Less är jag med, jobbar hela helgen. Helgen då allt va perfekt planerat. Skulle åka tåget med syster till älskling. Sen vara med honom hela helgen sen åka tåget med systra hem igen, men NEJ SKET SIG. jobba lördag 11.30-21.30 sen söndag 7.00-16.00, het underbart.

peace / MK

helhelg med älskling.

hejhej,
i torsdags kom älskling hit, sen hade jag skola på fredag. Robin var hemma medan, sen gick ja hem och kröp ner igen med älskling. Så nu idag så åkte han hem. Följde honom till tåget vid 2, de gick runt 14.14, sen promenerade jag hem och fixade mig inför praktiken. Vilket varade en 20min idag. Fick bara veta hur vi skulle jobba i veckan och sen fick vi kolla runt på avdelningen. Jag och Jennie som ska vara på samma avdelninge.

Iaf, så jag och älskling haft en underbar helg. Synd bara att de går alldeles för fort, varför?, varför går dagarna mkt snabbare när jag är med honom?, iiih. Men på fredag åker jag 20mil bort, bort till min kärlek. perfect,

Nu ska jag träffa min bästavän, hörs på phonnnen, btw råka he sönder min nya mobil. Vad är de med mig och mobiler nu för tiden?, alla går sönder, skänt en till mig :) hiih hej




SPA

yes, exakt precis. Jag var på spa med mina finaste tjejer igår. Astrid och Agnes. Jag fick de ifrån dem när jag fyllde 18år och igår så vart de inbokat spa på södra berget. Jag hade aldrig varit där innan så tjejerna fick visa mig runt och de va nå otroligt härligt, man slappnade verklien av och bara va. De va verkligen en toppen present. Tack för alltihopa hurrni.







tack o hej / MK


en hel dag med bara ... föreläsningar

whatsup folks.
började min dag med u-mottagningen. Senare 2timmar senare cyklade jag iväg till mittuniersitetet för att ha en hel dag med bara föreläsningar. Vilket var hmh, mkt intressant som jag skrev på min utvärdering. Men hade mkt för oss iallafall måste jag säga. Allt handlade om psykiatri osv. Så rättpsyk va där, kvinnofängelset, kriminalvården osv. Men vi hade ju som sagt mkt annat för oss de timmar vi satt där. Ja från 8-16, 10-16 för mig då. Jo men självklart hade vi raster, och de bästa med allt. De bjöd på fika i pauserna :)


att fylla i 930 rutor, knäppa massa fula bilder, käka allt godis vi fick och en frida sovandes så funkar 6timmar med föreläsningar, ja lovar er!



- missat att ja fått brillor? iiih
emma; åhhhh, se du mitt konstverk? peka på sina rutor* (sjuuk nöjd)
maja; ja, ååh de pirrar där nere.
emma; vill du ta hem den?


en liten video som pricken över i:et, spaden i sandlådan osv.

(får alltid skrattanfall i fel tillfällen, så sjävlklart fick jag de på föreläsningen. Kunde inte hålla mig, tillslut satt ja nere på golvet framför mig stol och kunde absolut inte sluta skratta, sen börja emma skratta och de vart ju så mkt bättre, haha)

Ne nu ska jag ge mig, ha en bra onsdag OCH NU STICKER JAG IVÄG PÅ .. VAD? ni få see.




skolan, tisdag

hallåhallå.
som sagt så hade jag sovmorgon imorse. Sov till halv 10 ungefär, eller jag låg och drog mig tills dess, då jag insåg att det kanske var bäst att kliva upp eftersom bussen skulle gå runt 10 i. Vanlig skoldag, etik samhälle osv. Tyckte jag och antonia gjorde ett bra jobb. Skulle ha muntligredovisng på samhälle idag. Antonia och jag har båda vartit sjuka och inte fått ett enda ord gjort. Så medan de andra redovsade satt jag och surfade med mobilen, tog så mycket fakta jag bara kunde och sedan gjorde vi en redovisning utav de. Kände mig jävligt stolt efteråt. För först tänkte jag dra totalt, ut därifrån. Men fick de gjort ändå. Sen när vi slutade så kom Altena med sin 3månaders gamla bebis. ÅÅHÅ, aldrig sett ngt så vackert och sött. Tusan va söt han var. Ville aldrig släppa honom. åhå.

Nu är jag hemma och ska lägga mig och kika på one tree hill, ja! jag är helt fast i det nu igen. Vad är det med mig och serier? helt beroende liksom. Ikväll få jag se vad som händer, med emma till altena?, ut med antonia? vila bort mensvärken hemma? ja, jag få se vad kvällen bjuder på senare. kysss & hej luke, bye





finns 18guldklimpar i min älskade klass!
ett år kvar, kommer sakna dom alla :'(


jag började se ljuset och lyckan jag kände, allt blåste bort


snodde bilden av syster, min underbara fina syster astrid
som håller mig uppe. Som alltid är positiv och glad.
flickan med de varmaste hjärta. ohja jag älskar dig.

slänger in ett godnatt inlägg här nu då. Är fortfarande i granlo. Ligger i sängen med datorn. Ska se lite one tree hill innan jag somnar. Har börja om helt på serien och i'm in love. Kärlek till den serien alltså. Imorgon får vi lite sovmorgon eftersom historian är inställd. Så börjar någon gång efter 10, happygirl. Så ska sova minst till 9 imorgon. Måste ta bussen också. Så är det. Ne hurrni nu ska jag soova. KYSS

åhå, blir galen på att de alltid är upp och ner, att lägga sig och försöka sova när man inte vet hur det är. Hur de ligger till. De tar alla mina krafter. Att hela tiden undra. Inte få ngt svar alls. Jag är ett enda stort frågetecken nu, usch orkar inte. Därför behöver jag min krycka, min högra hand, min ena hjärhalva. Min syster, jag behöver dig.

ny vecka, nya möjligheter

hejhej
just nu ligger jag i metodrummet, veckorna och skoldagarna börjar mer och mer börjar likna såhär. Slappa, jag och frida ligger vid datorn medan demensfilmen rullar. Ja, emma, hon ser film. Att ligga i sjukhussängarna, med bordet över sig och kolla runt på bloggar och facebook, ja ni då önskar man ibland att man va inlagd på sjukan. Fast nu ska jag sätta igång med lite pluggande också. Har några uppgifter som ska vara inne denhär veckan. Eftersom vi börjar våran praktik nästa vecka.

På 52b ska jag vara i 6veckor. Det är en psykavdelning på sjukhuset. Känner mig inte fullt förberedd. Men det kommer bli väldigt intressant att få vara på psyk. Nu ska jag kika lite på filmen och snicksnacka med flickorna. Efter skolan tar jag bussen till granlo igen.

På tal om granlo, fick bekräftat imorse att det verkligen var längesedan jag var där. Då både vägarna är ombyggda och busshållsplatserna förflyttade. Ett positiv är ju att den är närmare mig, hihi. Men upptaderar er senare. kyss / MK




i'm in love


dad, i love you











att komma hem, känslan av att få tillbaka alla minnen jag har här. Minnen jag sparat på i 16 år. Här jag lärde mig gå och prata. Här jag lekte med mina vänner när jag var liten och här jag firade alla mina barnkalas. Nu är dehär ett ställe, mitt rum blir mer och mer ett rum för alla. Eller ett gästrum. De faller ihop. Men dethär huset kommer alltid vara mitt barndomshem. Här jag växt upp och bott i 16 år, nu är jag här då och då. För att vara med pappa men de är fortfarande mitt hem.

själva stället, jag kan inte gå ut och gå här längre. Får upp minnen som jag saknar så förbannat mkt då, kan gå runt och tårarna rinner. De va underbart när man va mindre, inga bekymmer alls. Helt underbart!


just nu liks.



just nu sitter jag och målar naglarna, fick ett samtal av pappa som är här om 20 min och hämta mig. Blir tacos med han nu. ÅH saknat pappa min. Mys, upptaderar senare om datorn hänger med. peace / MK

sunday


hej alla fina vänner
har haft en riktigt bra söndag hittils och jag är helt hundra på att den kommer sluta ännu bättre. Har sovit ut. Ätit go frukost, sett one tree hill. Sen fikat med mamma. Duschat och fixat mig. Nu väntar jag på att min far ska ringa mig eftersom vi skulle umgås idag. Det var riktigt längesedan jag träffade honom. Så de ska bli mys. Tror jag förmodligen stannar där tills imorgon. Så kan jag ge emma sällskap till skolan imorgon också. De kan jag sakna riktigt mycket faktiskt. Förut så cyklade vi varje dag med varandra till skolan. Nu har jag liksom flyttat till stan och så, helt andra hållet. Men ska verkligen börja vara hos pappa mer. Blir för lång tid mellan gångarna vi ses.

Mår riktigt bra idag, vaknade på rätt sida och känner mig lycklig. Fastän jag är besviken på vänner man har och aldrig saknat ngn så mycket som nu, robin. Livet rullar på endå. Efter ett samtal jag nyss hade med syster min så inser jag att hon kommer alltid vara vid min sida. Min favorit och min högra hand. Ne nu ska jag hitta på ngt medan jag väntar på pappa som ska hämta mig. Ha en bra söndag allihopa. Puss på er

yesterday

igår var planerna att fira antonia, bästavä. Alltså hade vi bestämt att min present skulle vara att bjuda henne på de hon ville ha idag, eller igår (a), Så i fredags köpte vi så vi kunde baka, köpte även massa frukt och grönsaker till filmen. Sen så igår cykla jag iväg till antonia vid 2, och vi startade direkt att baka massvis med bullar. Sen vart klockan mycket och vi gick ut och åt. Efter de bestämde sig antonia för hon ville ut, vi drog till irish. Va där ett tag, sen gick vi runt i stan. Mötte lite vänner som vi sedan drog med till krogen. Kom hem vid halv 3 någon gång :) riktigt härlig kväll enligt mig då.

jag låter bilderna talar istället.


bakning


bullllah


bulle


vännen


annsan


sådär ja, tack o hej från mig / MK

every long lost street,

hej på er alla snygga människor där ute.
jag har tagit en riktigt sovmorgon. Har precis klivit upp och fixat till lite. Ska fixa mig nu, hitta några kläder för dagen och stå framför spegeln nå minuter innan jag tar cykeln till bästavän. Där vi ska baka bullar idag, sen efter vi har gjort de blir de middag ute ikväll. Någon resturang. Sen få vi se om de bli utgång eller film eftersom antonia nästan ha en slags halsfluss så få beslutet stå för henne.

Medan jag legat här och dragit mig några timmar så fick kungarna av tylösand stå på schemat, sjukt himla program. Men underhållning på högsta nivå. hahahha.

Nu ska jag fortsätta med att leta kläder vet inte vad jag ska ta på mig. De märker jag. Peace / MK


inga kommentarer



en förkyld maja, en martinfågel och en antoniabitchh.

a world with no air.

hejhej
skola idag som vanligt, hallelujah vad jag älskar våra fredagar plus att våran samhällslärare gär den tiotusen gånger bättre. Eftersom vi inte behöver vara där på lektionerna och det är våran sista lektion för veckan. Så yes, slutade 10.10 idag, men eftersom emma frida och amanda satt kvar och nördade så stannade jag också, ett tag så vi kunde käka den underbara skollunchen, nej ja va inte ironisk.

Efter skolan cyklade jag hem, hann ta de lugnt ett bra tag innan antonia ringde. Hon ville att jag följde henne till vårdcentralen och självklart som en bästavän så ställer jag upp. Vi träffades utanför, och hej va tester hon tog. Halsprov, kände verkligen sympatinsmärtan då, eller hur man ska säga. De är bland de värsta jag vet. Men de gick smidigt. Inga bakterier hittades fastän hon är jääävligt svullen i halsen. Penecillin vart det i alla fall. Så promenad ner till apoteket direkt efter, där vi handla lite smått o gott. Älska apotek alltså :')

Följde sedan med antonia hem och såg på en film, innan jag drog mig hemåt för att käka middag med mamma. Efter maten hade jag sjuuuk beslutsångest, fest där och fest där, myskväll där och filmkväll där. Slutade med att jag stod mellan 5 val. Usch vad jag hata beslutsångesten. Men tillslut vart de mys o filmkväll hemma hos antonia. Med massvis med frukt och grönsaker. hualigen vilken härlig kväll. Fastän jag somnade ifrån filmen. Vart toktrött på en sekund. Kvällen hos henne slutade med kortspel.

Nu ropar min älskade säng på mig, ska krypa ner och he på ngt att se någon serie eller sådär. Så jag kan somna. puss o hej / MK


torsdag den 8/9

hejhej
ännu en skoldag är på börjad. En torsdag de betyder att de snart är helg, vilket ja äääälskar. Har mkt den här helgen, eller en hel helg med partyy. And i freakin love it. Fredag o lördag iaf, sen söndag ska ja bara ta de lugnt. Ska gå 8 och en halv timme skola idag, de är helt galet. Ja mena är det normalt?

Just nu ligger jag frida och emma i metodrummet, yes i sjukhussängarna och nörda vid datgorn. Ska jobba lite med deprission och emma ligger och se en film om demens, så jag kikar lite fram och tillbaka mellan datorn och filmen, eftersom de är så intressant. Men de är faktiskt en riktigt skön lektion. Plus att vi ha den här lektionen mellan 08.30-10.40. Så nu springer vi en trappa ner och köper en macka var. BYEBYE / MK

I'm still alive but I'm barely breathing

läs astrid elanders fina blogg www.aastridelander.blogg.se
helt underbar flicka, jag älskar dig





din text på din blogg fick mig att växa, le och må riktigt bra. Du kan göra de allra mörkaste dagarna ljus igen. Du kan få mig från botten till toppen på noll tid. De är något i dig som alltid säger de rätta orden.

tänk, tänk att vi ha känt varandra i 16 år, ja det var iaf då vi träffades för första gången. Dagen då du föddes. Du kommer alltid vara min lillasyster, min lilla pärla som är den första jag tänker på att jag måste berätta till när det är något. Den första jag vill ha råd utav när jag har problem. Den första jag vill ska få veta. Alla minnen vi har, allt vi har gjort tillsammans, de är alldeles för mycket för att nämnas med de ligger mig varmt om hjärtat. Minnena med dig kommer alltid vara de klarast. Har alltid så himla roligt med dig, de är liksom du och jag mot världen. Jag förstår inte hur vi kan få den mest tråkigaste stunden till den roligaste på noll tid, ngt bara ploppar upp i antingen ditt eller mitt huvud sen så gapskratt. Tack astrid för att vi ha den samma skumma humor. För de kan rädda hela min dag när bara du finns i närheten.

Jag vill dela mer med dig, jag vill ut i världen med dig. Jag vill hålla london, 2 år emellan. Jag vill hålla det. För vi har de så jävla roligt tillsammans. Jag vill festa med dig, jag vill att vi alltid håller ihop. Tills döden skiljer oss. Du vet, jag kommer alltid stå brevid dig vid din sida i alla lägen astrid. Alltid! Även dagen du hatar mig, jag kommer stå fast med det, kommer stå brevid dig. Jag älskar ju dig.

De är lite små roligt när folk kan säga, VA är ni kusiner, men ni verkar ju as tighta. Är ni verkligen det?, och de är roligt att se när folk tycker vi är oskiljsbara. När vi är så nära och så trygga med varandra. Att de knappt kan fatta det. Att vi är kusiner, men för mig har du aldrig varit en kusin. För mig har du varit min syster, sen dagen du föddes. Tror aldrig jag kallat dig kusin, de finns inte i min värld. Jag är närmare dig än vad jag är alla andra, jag är till och med närmare dig än var jag är min egna storebror. Du är min lillasyster, min fina syster. Jag älskar dig


hello people

ska meddela att jag lever, lever ordentligt livet här borta hos robin. Skulle kunna stanna föralltid om de vore så. Om bara min familjen, och alla fina vänner bodde här. Då hade de inte varit några problem.

Nu medan han är ute en sväng passar ja på att upptadera er litegrann. Åkte ju hit igår, mys hela helgen. Hemfärd imorgon. TUNGT! Sen back to school. Nästa helg, då blir de utgång. Vet att ni saknat partyyymaja. Ne, nu ska jag ner. PUSS À la Maja <3

livet går vidare

hejhej,
legat hemma idag, är sjuk. Halsen och hostan har dödat mig idag. Men framåt kvällen så känner jag mig betydligt bättre. Speciellt efter min promenad. Gick ut och gick och mötte antonia och martin. Mycket trevligt. Gick runt med dom. Jag hade så fruktansvärt mycket energi i kroppen eftersom jag bara legat inne idag. Så ja va på topp. ON FIRE :) hahaha Så vi hade mkt för oss kan jag lova.

Cyklade även in vi lunchtid in till stan och pratade på med anna. Gav henne även två mackor, eftersom hon var hungrig. Sen vart de cykeln hem. Och jag lovar er, var helt död och slut efter den turen. Känner verkligen av att jag är förkyld, men typ 90% av befolkningen i Sundsvall är ju förkylda nu verkar de som.

Nu ska jag släcka ner här, datorn alltså. Eller slå på lite musik för nu står packning på schemat. :) Ska ju åka till robin med tåget imorgon. Blir där över helgen. Så efter skolan, (en lektion) så fixar jag lite småsaker innan jag går mot tåget, där 2 och en halv timme, sen så :) äntligen. Träffa honom igen. Ne, tiden rinner ut. dags för packning, peace / MK