i'm not gonna write you a love song.

peppad tjej,
nu blir de utgång med vännerna. Tror anna redan stå nere vid navet och väntar. De är väl bäst man börjar röra sig neråt. Sen möter vi upp antonia och joel också. Partaja litegrann. Känner mig sjukt peppad inför det.

Jag saknar min älskling. Åker till han på tisdag gör jag ju :') bäst.

norrfällsviken,

hej folks.
i onsdags tidigt på morgon kom pappa och hämtade mig och antonia här hemma. Sen så åkte vi bil i 2 timmar ungefär till norrfällsviken. Ett helt underbart ställe. Man hör lugnet, man känner de hela tiden. På torsdagen så vart de utgång. JA :O mitt ute i ingenstans. Okej lite mysko att de på puben inte kunde göra en cosmo, ett minus. Men kvällen vart toppen ändå. Slutade som de slutade men de löste sig. Vi kom hem idag vid 2 ungefär. Ska ta de lugnt nu för ikv blir de utgång igen. Ja är på gång nu alltså. Hua så peppad. Ska ta och städa nu bara. Ska bjuda på lite bilder också. Enjoy.


vade riktigt mys när vi kom fram.


minigolf vart de såklart,
vi slog deras rekord .... på mest slag :|




somnade i soffan gjorde vi också :')


söt


de blev även nattbad, vi hittade 25 döda fiskar, en padda i poolen.
De har varit en väldigt händelserik resa.

Filmade lite,

ett slag. ett enda slag.


två slag, den ni :')


vi tänkte, att du gör vi en video och visar hur man inte ska göra :')

vi hade de sjukt bra i norrfällsviken, nu är vi hemma igen.
Stan, känns underbart de med. <3

love the way you lie

hallå alla fina vänner.
är total glad idag. Livet leker och man har världens finaste och bästa vänner. Hua vad jag njuter av livet. Vaknade bredvid bästavän. Kanske det som har gjort min dag så bra idag. Eller var de samtalet jag hade med mamma på telefon? Ja något var det iallafall. Sitter nu iaf och väntar in ia som har varit och fixat ngt på stan. Var och luncha med fina vänner förut. Så mys. Blir väl en kaffe snart, de skulle sitta fint till det. Då skulle allt var perfekt.

Men herregud vad positiv jag känner mig todayyy.
bäst, nu ska jag lyssna på sjukt härliga låtar. Ha de
så bra. Pusspuss



måndag den 26juli 2010

måndag today, de är liksom en ny vecka och en massa nya möjligheter. Har inga planer alls idag. Utan ska bara ta de lugnt. Sitter i soffan och ser om filmen som jag somnade ifrån igår. Bara för att mamma sa att de var sånt bra slut igår så blev jag tvungen att se om den.

Sen ska jag väl träffa antonia en stund också. Få se hur det blir. ha de bra / MK


märker du hur fort det kan gå?

hej på er.
Ha haft en riktig myskväll. Såg film med mamma och de var som om en knapp slogs av, jag somnade bara sådär. Kände mig ovanligt pigg och allt men tillslut så låg jag bara där död. Och få höra sen vilket otorligt slut de hade varit. Bli bara att se om imorgon eller något. Typiskt ...

Imorgon har jag inte en enda plan för hela dagen vilket var väldigt längesedan jag inte hade några måsten. Nu när jag tänker efter så var de faktiskt riktigt längesedan. Så ska ta morgondagen precis som den kommer. Sova ut ska jag iaf göra.

Ne nu ska jag he igång nån serie så jag kan somna. Som ni vet, kan ju inte somna utan de. PUSSHEJ <3


deppdag

hello babes,
vaknade bredvid finaste älskling imorse. Mys hela morgon. Tills dess att jag verkligen var tvungen att gå hem. Mina söta kusiner var hemma och jag skulle hinna vara med dom ett tag. Vilket jag gjorde. Tungt, tungt att säga hejdå idag. Att du åker hem, de går inte. Saknaden efter dig är redan stor.

Nu ska jag hoppa in i duschen, städa här och sedan umgås med min mamma hela kvällen. Var himla längesedan. Känns som en riktigt bra kväll. Bara massa mys.

På onsdag drar jag och ia bort härifrån ett tag. Åker iväg till pappa min. Norrfällsviken och bara ta de lugnt. Känna lugnet och få andas. Ha de så bra / MK


solstrålar till kusiner

saknaden dödar mig innefrån

vad hände med det vi lovade oss för länge längesedan?
vad hände med det du viskade i mitt öra när jag var liten?
att jag alltid skulle var trygg hos dig och kommer alltid vara din flicka.
vad hände med de du skrev i breven du gav mig när ja var liten?
att du och jag alltid skulle vara bästa vänner.
vad hände med de? va?
det har fattas en bit av mig nå år nu,
det är du. Du som saknas.

Det var du och jag mot alla andra,
det var dig jag trivdes bäst med och dig ja litade mest på.
Vad hände med oss, med de mellan oss?
Allt vi hade är bortblåst.
Jag älskar dig pappa.



ja ville inte va som dom var.

usch, ångesten. Har inte blogga på ett riktigt bra tag nu. Åker jag bort så tappar ja gnistan ;) Men nu ska jag nog allt komma tillbaka.

vaknade vid 10 imorse. Konstigt, mina london rutiner sitter fortfarande i för jag vaknar varenda morgon klockan 8. funderar om de är dags att käka lite go hotellfrukost då ja kommer på att man ligger hemma i sin egna säng. Klev upp iallafall och gjorde mig frukost. Sen slocknade man ju strax efter de i soffan. Vaknade sedan 12, gråtandes av en hemsk mardröm. Som är total klar i huvvet. Kommer hela tiden tillbaka. Sedan har jag varit med hannis hela dagen, cyklade omkring och gjorde några helt otroliga kap idag. Vi fyllde en hel påse med kläder sen betala 25spänn var sedan var man ägare av ännu fler plagg. Yes, man kunde trycka i exakt hur mycket kläder man ville, (bara inte påsen sprack) ;) Vilket den inte gjorde i vårat fall, endas ett hål!!

Vid 6-7 drog jag mig bort till robin, var med honom hela kvällen. Mys med film osv. Sen ut och promenixa. Skulle gå hem tidigt hade jag tänkt. Eftersom man ska upp tidigt imorgon. Just då jag var på väg hem fick ja ett samtal av bästavän som inte alls mådde bra. Sprang halva sidan sundsvall till henne, satt ute och pratade med henne ett riktigt bra tag. Tills tänderna hackade, händerna darrade och fötterna inte kunde vara still. Då gick vi in, några minuter innan jag drog mig hemåt. Och när ja säger dehär är jag ärlig. Aldrig i hela mitt liv frysit så mkt som jag gjorde på vägen hem. Trodde ärligt de va slutet. haha.

London var iallafall helt fab.
vi levde livet och gjorde precis de man ska göra i london. Vi hade tom ett schema upplagt för hela veckan. Vilket vart ändrat hit och dit pga vädret. Men vi höll de riktigt bra måste jag säga. Ja hade de riktigt bra. De var skönt att komma bort, där inte en människa känner en. Där man kan gö va fasen man vill utan att behöva skämmas eller tänka på vad andra ska tycka. Människorna kommer jag förmodligen aldrig se igen. Vi shoppade som aldrig förr. Såg saker ja aldrig sett och upplevt några helt otroligt dagar. Dessutom var vårt hotell otroligt speciellt och mysigt. De hände ngt nästan varje natt. Vilket gav en spännande känsla, hmh jag undrar om astrid håller med om saken, jag själv vaknar inte för något. Helt död när jag sover.

.. såklart var kameran laddad till tusen. Men 400bilder orkar jag inte ladda upp. Här är en del. puss / Maja


dom här stötte vi på, hmh, eller är de anders och maria som gömmer sig?


lillfia, du är så go!


''we are family'' (8)


majasköldpadda


astridsköldpadda


agnessköldpadda


moster min <3


mästerkartläsarn, som försöker lära en maja :)


talbot square in our heaaaarts


total fräna djur dedär, speciellt hur de äter ...


bad astrid visa hur de åt, så här visar hon er alla. De är så de äter.


se där,


tower bridge


avslutar med resans absolut skönaste bild. cing / Maja

LONDON BABY

whatsupp folks.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen ska väl vi dra oss mot sängen. Blir några timmars sömn innan man ska upp vid 8 och packa bilen full med packning och skön musik, syster och jag ha brännt skivor nu så nu är vi peppade inför bilresan ner till arlanda och sedan LONDON. Ska ha en helt underbar vecka nere med finsläkten min. Ha de så bra här ni i tråksverige :) puss&kraaaaaaaaam / Maja


de klickar, högt så alla hör

hejhej,
precis kommit hem, ska slänga mig i sängen och sova nu, sova ut riktigt imorgon och bara ta de lugnt innan vi far och fira min mor som fyller år idag. GRATTIS VÄRLDENSBÄSTA MAMMA. Ha varit på gatufesten, tredje och sista dagen idag. Ha varit en riktigt bra gatufest i år måste ja säga. Slår alla andra riktigt mkt. Träffa massa folk osv, grym kväll. ne nu säger mina ögon ifrån, ska sova. Men slänger in några bilder pussssssss.













jobb todayy

tjena allihop,
har jobbar 11-16, inte länge eller ngt. Men slut efter alla dehär dagar. Kom hem, åt och sedan slocknade jag i soffan. Va helt död, ha dessutom tydigen snackat i tel med aas. Ska göra mig klar och sedan dra ner till stan. Hur länge man pallar med de få ja se. Pusshej






träffade även madde när jag skulle hem, åhå :') kommer verkligen sakna
henne till hösten, glädjespridaren i klassen. usch, flytta inte!

fredagen

gårdagen, natten och allt dedär vart riktigt grymt, tills alla vart så himla sura och jag pallade inte mer och drog hem. Vid halv 4 någongång. Har inte mkt mer och säga, den va gryyym. Bjuder på några bilder.


ja & anna


ja o mantha.










yesterday

partyyyy,
gick ut först med astrid jw och maja, men de skulle kolla på markus ngt, aldrig sett eller hört killen. Nej ja lyssnar inte på sån musik, min och astrids är för de mesta tvärt emot, musiksmaken alltså. Så jag drog fort som ögon locket slog ner, (HAHAHHA) Så gick upp och träffade antonia och hanna, jag peppade upp dom lite och vi drog bort till irish eftersom dom inte ha några gatufest biljetter. Där va vi ett bra tag. Sedan fick ja syn på thess och johanna utanför, få in dom och så. Sen dyker dennis upp :D Jag och han drar oss in till gatufesten och bort till invito. Henke kommer och dennis försvinner. Ja är med henke ett bra jävla tag, sen kommer även sötmantha. Träffade på massa folk, natten slutade med irish igen eftersom antonia smsa och är sur för jag dragit. Satt där med robin. Sen gick vi runt, antonia och hanna försvnner och jag försöker visa robin statyn med ansiktena, (varför ser ingen att de är ansikten, två som kollar på varandra?) Kort sammanfattning om gårdagen, var hemma runt 03.30, slocknade direkt, sen upp och jobba idag vid 07.00. YEEEEEEES!! ja ha inte alls varit som en zombieee idag. / Maja

kameran är ju med såklart, haha











gätüfëst



nu ska jag börja fixa mig inför tonighttt, blir gatufersten. Fick ju tredagars av min söta storebror. Så ska dit ikv, fastän de blir jobb imorgon väldigt tidigt, men min allra sista jobbdag, kan vara hur bakfull, trött och förjävlig som helst eller? ;) Nerå, men blir uuutgång nu, bye bye my babies.

snackar med johanna på msn;
jag; ska du dit ikv?
johanna; aa, eller bara till karusellerna
jag; ja men de kostar ju också
johanna; ne men de finns massa småvägar man kan komma in gratis på.
jag; men johanna då :|
johanna; jag lovar.
jag; får man ju inte
johanna; charles visste några.

då var man 18, myndig och kan göra vafan vad man vill.

Igår fyllde man 18, jobbade fram till 4 sen hann jag bara hem och dra på mig klänningen innan de börja ringa på dörren, anade direkt att de va mormor och morfar på andra sidan. Jag hör direkt deras röst och börja fixa mig. De rullade in fler och fler, släkt och vänner. Käkade och fikade tårta. BTW fick as fina blommor också utav elisabeth som jag jobbar med, hur himla snällt som helst. :) vart as glad.

Efter alla hade dragit hem så fixade jag om mig, och drog ner mot stan med vänner. Träffade på en hel del. Kvällen slutade på irish med en hel hög sköna personer. Sen träffade ja sandra ha ja för mig, jaja, sen tog jag ju mig hem iaf, vet ja :D










I'm eighteen bitches



ingen vanlig dag idag,
ne de är min 18onde födelsedag.


min dag hade inte kunnat börjat bättre

hej folks
nu har jag precis kommit hem, varit ute på krogen, yes jag är arton nu. hahahahah. Träffa gofolket. Haft en helt kanonkväll o natt. Känner mig helt död, migränen dödar mig men de stoppar mig inte. Nu ska jag sova för de bli jobb imorgon, hualigen få se hur man mår imorgon helt enkelt. Sen efter de blir de släkten, efter de förfest hos sötanna med folk och sen FEEST :) staden, ses vi? Ha de bäst, GODNATTTTTATA








paketet innanför dörren.

åååååååååååh,
skrek rakt ut när jag såg de, paketet innanför min dörr. Antonia undrade nog va de va i telefonen. Jag har fått mina halsband som jag beställt. Alldeles för perfekta, alldeles för bra. Nu ska jag genast skicka iväg ett mail till åsa som är sjukt duktig och har gjort dessa. Även två till mamma. Sjukt fina.

Nu hänger mina syskon där, vart dom än är så
har jag dom alltid kring mig. jag älskar er.





jag älskar er.

måste bara

he in den här bilden,
bara för att jag och evelina snackade
om den här bilden idag, megastort
päron som vi hittade i filippinerna.
tvungen att ta ett kort.



och btw, GRATTIS EVELINA :D
18 år idag, hoppas du haft en riktigt bra dag!! <3


peace

hej på er.
nu ska jag slänga in ett snabbt inlägg innan de bli sängen, ska upp tidigt imorgon som vanligt och tjäna in lite pengar. Har precis kommit hem ifrån alnö, tranviken där vi har varit och firat evelina, en hel hög va där. Vollyboll, krocket, bad, grillning osv. Fast fick migrän så vart ju inte så värst kul då, men grymt härlig kväll. Så ha det så bra, pussssselipuss


ehehh, sjukt duktiga.








video




äntligen, ha klippt ihop några videos från helgen med syster på marna.
enjooy folks.

.. och dennis, vi saknar dig ;') hahah

njutit ett dygn på marna med finastesyster

hallåhallå
varit på marna med älsklings syster från igår tills idag. Bara levt, myst och haft de skitbra. Vi åkte med pappa och helena dit, handla massa gott och mat osv sen drog vi ut. Haft de sjukt jävla bra. Åkt båt, badat, solat, legat på stranden, och jag måste erkänna de gick riktigt grymt att köra båten (okej, inte tillbaka) vi fick inte igång motorn, ehhe, bra tjejer. Men hallå, vi kör aldrig båt. Pappa kom med hans båt och körde oss hem. hahaha. Så tillbaka kom vi ju iaf, massa prat och fått pratat ut med hon jag litar på mest. Riktigt bra, riktigt riktigt bra.

Kameran ha legat på hett hela tiden.





jag älskar dig






morgonpromenad














otroligt härligt dygn, nu packar jag om väskan och drar och campar med finaste vänner.
bye bye my babies, såklart har vi videos. Jag visa dom senare. Ska ju campaaahah nu.

drar mig mot sundsvalls finkant.

hello babes.
Nu har jag precis slutat jobbet, och ska in i duschen. Skynda mig att duscha, packa och leta reda på saker som jag måste ha med mig, jo jag och syrran ska åka till Marna, till farfar. Min absolut favvo ställe på sommrarna. Bara de att pappa skulle hämta oss mellan 4 och halv 5, stressad tjej ligger död i sängen ist och skriver blogg. Så ska avrunda dethär nu och hoppa in i duschen. bye bye my babies / MK


Marna förra året med lillasyster.

jag hatar att jag gilla dig på de sättet jag gör ...




sleeping in my car

hallådär,
har precis skjutsat syrran min ner till navet, hon tog bussen nu hem. Ha varit med henne hela kvällen. Må som allra bäst då. Först gick vi in till stan och fika på barista, satt där nå timmar. Sen promenix hem till mig. Varit så sjukt trött hela dagen. Massa tabbar på jobbet också som man fått bjuda alla arbetskamrater med :') Va hemma här iaf, spela kort osv. Snacka en hel del. Mysdag med bästa. Så sjukt taggad är vi, inför allt. Allt som står framför oss. Gf, födelsedag, LONDON, marna, hela sommaren.








bye bye my babies. / MK

visste ni att

  • jag kan knappt åka hiss själv, (måste bero på att ja fastnade i en när ja va liten)
  • jag får världens panik när de är saker överallt
  • jag har aldrig sett harrypotter, sagan om ringer osv.
  • jag har världens bästa mamma!
  • jag planerar att dra ifrån sverige om ett år,
  • jag planerar även att stanna där föralltid.
  • jag går i den absolut bästa klassen, ni är helt otroliga tjejer.
  • jag är helt övertygad om att gud finns.
  • mormor och morfar är allt för mig.
  • jag kan aldrig somna utan att he igång vänner serien
  • men jag somnar på en gång när jag har någon bredvid mig
  • inget får mig att må bättre än min vänner
  • jag fyller 18 år om 6dagar
  • vilket jag har ångest över. samtidigt som jag är så jävla lycklig över det.
  • om 10dagar drar jag med finfin folket till stadernas stad LONDON.
  • många inte skulle känna igen mig för 3 år sedan.
  • var en helt annan tjej då.
  • min pappa är borta, så borta
  • jag saknar min storebror mest av allt.
  • första gången när ja verkligen förstod att vår familj hade splittras var när jag skulle duka, vadå två tallrikar? de ska och ha alltid varit fyra
  • Många saker faller för mig, hela tiden. Ja försöker ändå se de ljusa.
  • jag är fruktansvärt stolt över min lillasyster astrid, högsta betygen och så otroligt stark.
  • själv har jag sumpat mkt i skolan, att plugga hemma är ngt jag inte förstår mig på.
  • bortskämna och ouppfostrade barn är ngt ja inte klarar av, just därför mina kommer vara så jävla väluppfostade
  • musik är allt.
  • jag kommer röja satan på gatufesten. Med mina finaste.
  • jag sover med 4-5 kuddar
  • och två täcken.
  • jag sover som bäst med ouppbäddad säng, konstigt nog.
  • sova är bland de bästa jag vet, att dra sig flera timmar.
  • ställer oftast klockan mitt i natten för att få känna känslan att somna om.
  • jag lever i shorts på sommaren.
  • ska tatuera mig om nå månad.
  • jag hata all slags sommarjobb, tills för att ha lov på sommaren.
  • min familj består av mamma, astrid mormor och morfar. De bästa ja vet. Ja behöver ingen annan.