Alis volat propriit

åh, kollat runt på latinska texter och andra fina texter till tatueringar och fastnade för dendär; Alis volat propriit. Tror ja ska tatuera in den, ska ha den i nacken, eller lite nedanför. De betyder ''flyga med egna vingar''.
tyckte de var så fint. Så hoppashoppas de blir av.


nu ska jag se på film med mamma, wallander tror jag de vart. Håller på att göra varma mackor nu till filmen och sedan glass tror ja, hur mysigt som helst med söndagkvällar, bara slappa. Nu tror jag att de är klara. Så puss på dej och ha en fortsatt bra kväll. / Maja a la mahala


ja påminner dig igen, de var du som sa föralltid.


en hel helg med ia.

fredag: vi träffades inne i stan, gick och hyrde film och köpte gosaker som popcorn och dricka. Sen gick vi vidare hem till antonia och slog genast på filmen twilight som vi sett så många gånger. Men de är en film man inte kan se för många gånger. En film alla borde se nån gång i livet. Nu väntar vi på att 2an ska komma ut på dvd, new moon. Såklart var vi och såg den på bio men man vill ju se den fler gånger. Sen hyrde vi även en annan film som vi inte hann se, de var nämligen så att christian och amanda kom förbi och vi spelade ett spel först. Upp till bevis. Och det är helt omjöligt att vinna över ia och mig, jag lovar er. Omöjligt. Sen såg vi som sagt twilight men vi hann inte se klart den för vi drog ut, åkte även på flaket på christians epa, antonia och jag fick lite filippinokänsla då kan jag lova. Precis som filippinerna då vi brukade åka på busstaken. Sen drog vi till något ställe där bilar träffas, orka inte skriva så mycket om det. I alla fall så åkte vi senare hem till antonia och vi slockande nästan direkt.

lördag: vaknade hos antonia, vi slappade faktiskt hela dagen, tillslut tog vi tag i de och gick ner på stan för att käka. Vart kebab, supergott. Sen gick vi hem var för sig och så, senare vid 8 kanske så träffades vi igen vid statiol köpte gosaker och drog hem till mig, där va de a la fiiiesta kan jag lova. hahahhaa. Bad vart de med, myste på hela kvällen, sen somna vi vid 3 tror ja.

söndag: vaknade av att antonia svara vår hemtelefon, morfar tror ja som ringde. Sen åkte hon hem och jag sov vidare, mamma kom hem vid halv 1 och vi drog iväg till birsta. Fått stövlar, legging och örhängen :D älsklingörhängen som ja vöntat på så länge. Peeeeace om de säger ngt.

puss och hej <3


förstod de, de var för bra för att vara sant.

de är fredag och jag är leeeeedig.

vaknade nyss, med huvudvärk. Sämst de. Måste hämta en tablett och sen lägga mig igen. Ikväll blir de thaimat och massa mys. Ska väll hyra film med vännerna och allt dedär. Sen är jag även ledig lördag och söndag med. Sen kör de igång igen på måndag. Jobbet klockan 06.45. Fast en vecka har gått sjukt snabbt. Nu är de bara 5 veckor kvar.

Var på vårshowen igår, den va aaaaasbra. Tycke jag då. Så många man kände som var med och många man visste vilka de var. Så de va kul. Andrea och Eric va super duktiga. De ja känner bäst där som var med. Blir ju så mycket roligare om man känner någon. Sen när vi skulle gå såg ja en tjej med världens finaste örhängen. Riktigt min smak. Ja sa de till antonia och hon bara; aha men du jag var på stan och tänkte på dig när jag såg dom, de finns på ur&pen. Grym tjej dedär. Så de blir stan om en stund. Ber om att de finns kvar (a)

ne nu ska jag vila bort min huvudvärk.
puss då och hej från mej.



favorit i repris

tjejen är grym
tjejen är min syster ...




Make video montages at www.OneTrueMedia.com



att vara i stugan, några veckor/ en vecka gör oss knasigt. Ni ser ju själva.
Sådär kan vi hålla på flera timmar. Den sista filmen är en hyllning till michael
jackson, haha ne men dedär är väl några timmar efter han dog.


gjorde en ''astrid''

hejhej på er.
ny header
ny start.


valde en bild på stugan, i grönsta :) så som astrid gjorde. Svårt att hitta en bild som är avlång och få de att se bra ut. Men få ha den tills ja kommer på en annan, ser hemskt ut detdär med. Men vad gör man inte?

har jobbat kväll nu, alltså mellan 13.30-21.30. Väldigt bra har det varit. De går bättre och bättre för var dag och jag trivs suveränt på min avdelning. Ser fram emot veckorna. Så de är positivt. Ska dit igen imorgon vid 06.45 börjar ja. Får skjuts med emmas mamma dit och lär åka med henne hem. Alltså emma, buss eller bil? de märker ja. Rätt lustigt faktiskt. Fick ett sms av emma förut; kycklingsallad imorn till lunch? sen fick ja ett av angelica nyss där hon skrev; kycklingsallad imorn med mig och julia? väldigt passande. Nu får vi hoppas att lunchen blir samma tid allihopa så vi kan luncha. Vore väldigt trevligt de. Ne nu är det läggdags.,

puss och kram, din skumbanan / MK

kan inte rå för det

hallå bloggen
usch töntigt det låter.

nu har jag suttit nästan hela eftermiddagen och kvällen med att fixa bloggdesigner, första gången gör mig och kan tycka att jag skötta mig rätt bra med mitt dåliga tålamod. Gick därifrån, kunde inte hålla mig borta, gick dit och fortsatte. Flera gånger faktiskt. Gjorde astrids, sen fixade jag lite på min, Men har fortf ingen bra header jag kan ha så får fixa det senare i veckan. Kan inte börja göra någon nu, blir jag inte klar förfän imorgon. Nu ska jag slänga mig i bingen, börjar skratta bara jag skrev detdär. Sa så till antonia för nån dag sen. Ha aldrig sagt de i hela mitt liv sen kom de ur mig; ne antonia nu ska jag hem och slänga mig i bingen. Båda börja asgarva och kunde inte sluta. Vi är bäst antonia och jag. Heeelt klart. Jag älskar dej vännen, du som inte ens läser min blogg, tror du tror att jag slutar blogga här för att vi har en gemensam (ni har väl inte missat den?) isf
www.majaoantonia.blogg.se. cheecha den gott folk.

ne nu säger jag godnatt mina älskade
och ha en riktigt bra natt, vad ni än nu gör.
puss på er mina rumpnissar.



le för varje minut, le för varje sekund.
du får så mkt utav det.

om jag fick drömma

halloj alla mina kära vänner.
klockan är 16 och jag ligger hemma och myser på.

precis sett klart sommaren med göran, den va bra faktiskt. Idag var första dagen på praktiken. Gick mktmkt bra. Härlig dag. Började 06.45 och slutade vid 2 pga att min handledare skulle till tandläkaren. Nu ska jag väl mest ta det lugnt. Sov så lite inatt med så de bli skönt att slappa framför nån film. Vänta på mamma och sådant. Skriver mer sen när ja ha ngt att skriva, hah (a) ha de så bra så länge. Hej på er <3

de är som en ond cirkel, ja tar mig inte ur den

hallå på dej
nu drar jag mig mot stan, träffa ia johanna och simon. mys med dom antar jag. Cellgrupp och allt detdär. Sen så blir de käk hos mamma och senare filmkväll med storebror victor. Ne nu ska jag gå ch fråga snällt om skjuts in till stan av victor, hoppashoppas :) så slipper jag bussen. puss påre.


den onda cirkeln tar aldrig slut, vad ska jag säga för att ta mig ur?
allt ja behöver nu, palla inte skiten mer.


jag gick på de ...

hej på dej,
känner att dethär kommer inte bli världens bästa dag. Men man måste ju ta sig igenom den med. Började med att sova över, fast hade inte ställt en klocka och hade bestämt dagen innan att vakna jag 10 åker ja dit vakna jag för sent ligger jag kvar. Så de fick avgöra. Så jag låg kvar, somna om och slog på tvn. Antonia ringde nyss, ska in till stan vid 1, har lova angelica och träna också, varför ska de alltid krocka med ngt. Förjävla less på det nu, är de inte meningen att ja ska träna där eller?, lesss. Aja få lösa detdär på något sätt. Sen skulle jag egentligen träffa johanna och jag hoppas jag hinner göra det, hon åker snart och de kommer bli jobbigt de med, men nu är det inte lika långt bort iaf.

Imorgon börjar praktiken då, ska vara där på avdelningen 06.45. Blir mkt spännande och börja praktisera. Ja mena ska vara där i 6 veckor nu, lär ju komma in det. Ska bli så roligt. Slipper ju sammtidigt skolan på 7 veckor, halllelujah till det.

Ne nu ska jag ta en dusch, käka ngt sen dra ner till stan. Så jobbigt att inte ha ngt busskort. Måste skicka smsbiljett, hur kul är de då? dra en massa pengar, puss på rumpan / MAA


sommar, ge mig <3

it's a miracle

hallå där vännen.
du ser förjävla snygg ut idag.

Jag är på toppen humör, och de finns en riktigt bra anledning till det. Pappa kom hem med min dator idag. Helt fixad och jag sitter vid den nu, har saknat sönder den. Känns skitbra. Helt överglad för det. Som ni märkte så upptaderade jag inte i filippinerna pga att jag faktiskt har en annan blogg, med en vän. Antonia och jag kör på en gemensam blogg, tkr faktiskt om de riktigt mkt. Så där finns det en massa inlägg från filippinerna om ni är nyfikna, även en del bilder. Så gå in på den majaoantonia.blogg.se. Kommentera gärna med. Så nu är man liksom tillbaka till vardagen igen och man kör vidare. Tillbaka till verkligheten. Kan berätta en kort verson av resan.

Resan började 14/12, tåg till stockholm, tåget gick 23, och planet från arlanda skulle gå 06.00, så vi somnade allihop på mcdonalds, måste ha sett riktigt roligt ut. Sen så flyg till amsterdam, därifrån till hong kong, 13timmars flyg, men sov exakt hela så de gick supersnabbt, sen sista planet från hong kong till filippinerna. Då var de bara att ta en färja 2 timmar till ön vi skulle bo på, där bodde vi hos en filippinsk familj. Riktigt härliga människor. 3veckor bodde vi hos dem, sen började resan hem igen som tog 3dygn :) men hemåt åkte vi med tiden, rätt fränt att åka samma dag som vi var hemma i stockholm. Sen så kom lindas pappa till sthlm och hämtade oss med en minibuss, sååå himla snällt av honom. Somnade i bilen och vaknade hemma. Vart sjuk och sånt så bara att åka upp på akuten när man kommit hem, satt där i 4timmar, men sen så kunde jag börja känna mig hemma igen.
Resan var helt otrolig, mkt lärorikt och man fick se så himla mkt. Är tacksam över denna resa och det är verkligen ett minne för livet.

Nu är det helg och man lever livet, i torsdags träffade jag syrran på stan, fikade kollade runt och hade det mys, var ledig på fredag så följde med henne hem och sov sedan över där, vaknade på fredagen och var ensam hemma, alla var på skola och jobb, duschade, åt sedan såg jag klart paradise hotel avsnitten jag missat, hahah (a), efter de mötte jag upp johanna och vi drog ner på stan, nån har även spärrat mitt busskort, mkt less vart jag då. Men de löser sig alltid. Gick runt på stan med henne, mys hade vi. Sen sov vi en stund i kyrkan. Vid 23 kom jesper, dennis och henrik förbi :) hänkade med dem sen ut och åkte bil, jesper har nyss fyllt 18 och fått körkort, vi åkte upp till södraberget, sen nattkäk på max och sist ut på alnö och skulle träffa astrid och jw, va där ett tag sen fixade ja skjuts hem igen, hemma vid 3, halv 4 :)

ikv vet jág inte vad som händer, få se helt enkelt. Ni få ha en kanonkväll allihopa. Så hörs vi. puss på er <3