Måndag den 30 maj tåvtusenelva

Hej, de är måndag. De är ledigt och det är dra sig i sängen. oh, det är bra. Riktigt bra. Jag ligger i sängen med datorn, kolla lite bigbrother från igår och sådär. Vinnarn åkte ju igår. Suuucks. Bredvid mig ligger kärleken och sover så gott. Ska snart ta o kliva upp, käka frukost och sånt. Få se om robin vakna till liv nångång. Eller så pussa ja på honom tills han vakna, som ja bruka få göra. Nu ska ja kolla klart bigbrother. Hejsvejs.

Morsdag

jo, de va igår men har inte haft tillgång till internet och så, därför skriver jag om det idag ist.

Grattis min fina mamma på morsdag. Jag hoppas du fick en uuunderbar dag.
Det är du värd. Jag älskar dig.




Jag och robin var uppe hos hans föräldrar på middag. Det bjöds både på tårta och grillat. Mycket gott var det! Sedan gick jag robin och tobbe ner till oss för att spela bingo. Tyvärr ingen vinst för oss men tobbe vann två bingolotter!!


 


nymålat.

hallå
i lördags bestämde vi oss för att måla om badrummet. Ifrån de gula fula blommiga. Till vitt och fint! 
Så här blev det!

 
Före                                                        Efter



Medan

sådär dagen efter.

syster vid barista.
Vaknade vid 11, klev upp. Städa rummet, myste vid tvn och käkade mammas goda mat som hon gjort. Sedan promenixade jag ner till stan för att möta syster. Vi tog en frappista at barista. Pratade i massor och bara sådär förstod varandra! Köpte lite grejer som skulle handlas sen gick jag hem. Ikv blir de morsdagsfirande för världens bästa och finaste mamma. oh, kan inte bli mycket bättre. Ha en fin torsdag! Puss.

studenten närmar sig med stormsteg.

yyesterday var de pepp som gällde för igår var de mösspåtagningen. Ja och antonia började här hemma hos mig, peppade och fixade oss. oh, så bra. Kvällen slutade tidigt kan jag lova. Mer behöver inte sägas. eh.
enjoy.
Lisa & Jennie.
Sofie, Julia och Sandra
Sofie & Angelica
Sandra & Antonia
Angelica & Jag
Frida & Angelica
Alla tusentals ballonger.
bara ett antal av alla bilder som togs. Fyfan vilken dag. Dansa, sjöng skrek sönder. Rösten var inte på topp imorse. Jag lovar er! Ha inte haft så kul på riktigt länge. Gud! Vill ha tillbaks!

all night long.

whatsup.
landade i soffan efter jag slutat skolan. Sjukt trött. Så ska ta igen mig, håller på att laga lite käk nu och så. Blir till och äta sen och efter de gå till tågstationen och möta ANTONIA. Som jag har saknat henne, gud va kul de ska bli. oh, så bra. Nu ska jag kolla till pastan. peace!

hirstory,

hey folks.
det är onsdag, det är den 24 maj och min allra sista dag i skolan. Förstår ni? Vad underbart de känns. Jag trodde vi gick veckan ut men imorgon är det mösspåtagning och tors ledig pga hur man mår kanske? vem vet och fredag är det lunch hemma hos min mentor. Så detta är sista dagen. Idag man ska tömma skåper och allt. Men ja ha fortfarande historian kvar nu. En komplettering och göra klart fördjupningen. Men ska fixa de idag. SKA!

Hare bra / Maja K.


oh my god,

hellllo.
Sitter och spelar bingo med robin och ellis. Gick ju inte sådär bra som man hoppats på men kul är det ju alltid. Ha blivit min och robins söndags tradition. Alltid lika roligt. Imorgon bär de av hem, studentfotografering osv. hey! Nu ska jag kila, men ha det bäst. Vill bara påminna er. SISTA VECKAN I SKOLAN TOMORRROW! peace.


varma sommarnätter.

hellu folks!
oh, jag är i krokom med min fina. Mitt hjärta! Åkte i torsdags, och överaskade honom. oh, minen jag fick när han öppnade dörren. Den lever jag flera år på. oh, så bra! Han blev så chockad, så glad. Att lura honom i tre timmar var inte de lättaste med lögner som på birsta med mamma och hos mormor va de som gick. Så vi inte kunde prata i tel. Tänk er, åka till en ny jävla stad. Leta upp bussarna och tog en buss 2 mil bort! Tycker jag gjorde det jävligt bra.

Tåget var inne i östersund 19.00 jag hade kolla upp och bussen till krokom gick 19.15, tänkte de är omöjligt. Men tänk! Jag hann. Jäkligt bra också. Hittade med!

Igår gjorde robin den bästa kräftstjärtsröra, rostade mackor, värmde vitlöksbröd, la fram kräfor och räkor, sen hade vi en jäkligt bra kväll. De blev senare filmkväll och nå glas vitt!

Just nu är det lördag kväll. Några cider och morgan senare är vi nu adde, fredrik, ellis, robin och jag här hemma. Ha de mys med mycket bra musik och gott och dricka. Tänkte upptadera er lite. Imorgon blir de tåget mot Sundsvall igen. Mot min sista vecka i skolan. Sista vecka skola på himla länge. De luktar student! Här har ni bilder.









glömde nämna de, idag friterade vi kyckling. Alltså kinaresurang friterade kyckling. Visste inte att man kunde få till det så bra! och räkor! De va kanongott och enklare än vad jag trodde det skulle va! Nu ska jag sociala mig med men grabbbbbsen! peace.

såhär såg våran dag ut igår ..







inlines igår med klassen, till stan o käka glass. såklart ska man ramla, landa på mobilen o krossa skrämen. KUL!


oh, de är så bra!



inte förrän idag gick de in i mig att de endast är två veckor skola kvar, två veckor skola med gotjejerna och 3uppgifter. Vart kall i kroppen och hela jag vart nere. Tänk att de är mina sista veckor i skola på väldigt länge, sista veckorna med tjejerna. Ja föralltid. Guud, deppigt att bara tänka på det.

Men efter skolan se jag fram emot att flytta 20mil hemifrån till min prins! oh, de blir så bra. Jag älskar livet!


laterr.

ja, då är man tillbaka till verkligheten och cirkus fyra veckor skola återstå för mig. Ja, på ett bra tag. oh, de känns så underbart samtidigt som ångesten och stressen kommer över mig. Vaknade imorse, bredvid min fina. pussa han hejdå och cyklade till skolan. Har en hel del uppgifter på hög nu, men de är lugnt. Det ordnar sig, så man ska tänka va?, medan andra delen av hjärnan skriker tvärtemot. Men jag vet, det ordnar sig.

Nu ska jag tillbaka in i boken min som sedan ska göras en bokrecension av, så blir läsa tills jag slutar och åker hem till kärleken. oh, de är bra nu!