jatack!


nån snällis där ute, som se mig?
nån snäll med ett gott hjärta som ha
lust att köpa den här, SUPERDUPER
SKÖNA KLOCKAN till mig? :D

nellly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


bankgironummret; 610-4061

hej era snyggingar.
tänkte tala om vad antonia och jag sysslar med nu osv.

Vi har startat ett projekt som kallas ''family medical projekt'' mjo, de är ju rätt likt de projekt som redan finns måste vi ju erkänna. Men vi sammarbetar och då tänkte vi, vatusan de kan väl inte göra så mycket. En kul grej ju. De är ett projekt där vi försöker samla in pengar för att sedan kunna skänka medicinska saker ner till filippinerna. Eftersom jag, antonia och 6 andra var i filippinerna i julas så fick vi chansen att besöka ett sjukhus vilket blev en chock för oss. Och väldigt många tankar kom upp i våra huvuden då. Just därför har vi äntligen kommit igång med dethär nu. Det är ett projekt vi tycker är bra, ett projekt som visar att vi verkligen bry oss. De behöver verkligen hjälp där nere, de minsta kan ge ngt så mycket. De behöver vaccin, de behöver hjälpmedel. De har liksom inget insulin till diabetesjsuka osv. Vi vill hjälpa, vi vill se en föränding. Snälla tänk över dethär.

Vi har faktiskt redan fått in 5000kr idag, vi har haft dethär projektet en vecka. De börjar likna ngt. Vi ser på dehär ljust. Vi ser att de finns folk som tro på oss, och som vill hjälpa dem där nere i filippinerna.

Vi hade en hemsida förut, men som efter några dagar tyvärr försvann, tråkigt nog :( men om ni vill kontakta oss elller något så kan ni gå in på vår gemensamma blogg.
www.majaoantonia.blogg.se där upptaderar vi mer om dehär med FMP osv. Ha en underbar dag,!!

De behöver DIN hjälp i filippinerna,
bankgironummret; 610-4061




en obehaglig känsla

nu har liksom de mesta av smärtan lagt sig, men nu är de den obehagliga känslan som kommer mer och mer. Dessutom vad man hör, ''den kommer spricka och de kommer massa var'', ''hon va tvungen att snitta upp sin böld''. osv. Vilket inte är de roligaste. Jag känner min ''varklump'' som mina vänner kalla den i halsen, ja känner hur den är ivägen. De är precis som om jag har ngt i halsen men när ja sväljer så förvinner den inte. Ska ja bara vänta nu då? tills den spricker och min hals fylls av var? mmmmh, längtar verkligen.

att ha ont eller känna de här obehagliga? vad som är värst vet jag inte, de är klart de går lättare att äta osv, men så rädd att den ska spricka, hahah (a) Men ja kan fortf inte gapa, så jag kan inte se ner i halsen (kanske lika bra de) ;)

är inne på min 3dar av penecillin ätande dag :)
återstå 7 då, <3






















sjuukling


är väl ungefär såhär de ser ut i min hals just nu. Kan inte prata, gapa eller svälja så att äta mat går inte alls. Jo sa jag de? de är alltså halsböld jag har. det är rena döden, ja lovar er. Men efter att varit på vårdcentralen till 22.40 igårkväll, fått i mig pencillin så börjar de vända, iaf lite.


rösta rösta rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


lägger allt bakom mig och gå vidare

va ni än säger, ja bry mig inte. Vad ni än vill ja bry mig inte.
de är så över alltihop. Ni fick mig att gråta mig till söms, ni fick
mig att vilja dra härifrån, från allt. Så nu skiter ja i allt, ta nya
andetag och se de ljusa och antonia blomkvist är den allra
bästa, du är så jäkla bra vännen, du får mig att må så
fruktansvärt bra.

can we bring yesterday back around

de får mig att se tillbaka, hur de var och hur de aldrig kommer bli igen.
de du sa fick mig att tänka. de du sa sårade.


vi är laddade, ikv kan allting hända.



ohja vilken kväll (y)
haft filmkväll hos denna tös ikväll. Vi såg the unborn sen en annan film. Om ja ändå minns va den hette. De va två jäkligt bra filmer iallafall. Så vi hade en riktigt bra kväll :) Sen bussen hem, <3


heartache

hej på dig din snygging.
otroligt bra dag har jag haft todayy,

vaknade vid 11, gjorde mig klar och sådär sen promenerade jag in till badhuset :), för vi skulle nämligen ha simning med klassen. Med alla goatjejer. Så bytte om, duschade sen hoppade i :) Så himla jobbigt vill säga men så värt det, man mår så bra. Sen så åkte jag och frida in till stan, gick runt och kollade tills vi mötte upp jullan. De åkte senare hem till angelica och jag drog mig upp till ia, var med henne och eddie tills de var dags för käk på dragohouse med frida, julia och angelica :) riktigt mysigt måste jag säga. Ngt vi gör om. Sen va ja ute med folket ett tag tills ja fick skjuts av simon hem. Skööönt :) nu ska jag lägga mig, be en bön för matteprovet och senare slockna djupt.

puss på dej.


frida som tvingade i sig en sushi :)


jullan och jag då :)<3

a whole new week.

hemma igen, efter en otroligt härlig dag.
skola mellan 08.55-15.00

sen tog jag bussen med sofie in till stan. Ringde amel och mötte upp henne. Gick runt och tittade på de mesta. Alltid så himla kul och kolla kläder med amel. Vi tycker nästan lika om de mesta. De är grüümtt !!
Kollade runt, tiden bara rinner iväg hela tiden. Sen så knäppte vi några sköna bilder :) de kommer upp här nere. På fredag hoppas jag på dragonsmatch med flickan :)

Nu väntar jag in ia, vännen min. Ska ta och prata med henne dessutom lägga upp en plan för vårat kommande projekt. Älskaaaa't :) så bra.











ohja, finns så många fler men de lär ju synas här i bloggen lite då och då antar ja :)


en helt ny vecka står på glänt ...



ja då är de söndag natt, egentligen är de alltså måndag :')
en helt ny vecka, nya tag och nya äventyr.

imorgon är de skolan som vanligt. Mellan 08.55-15.00 sen efter de så drar jag mig in mot stan och möter upp amel, sötnosen. Ska ha en helt fab dag med henne och kort hoppas vi verkligen på som vi kan ladda upp här på bloggen. Så vänta ni bara :) Nu tänkte jag dra mig mot sängen och slockna djupt. Så jag är lika pigg och glad som jag varit idag. Juste lunchade med kära vänner idag också. Sen bröt jag ihop :'(, pga en otrolig vän som mitt hjärta skriker efter. Så fruktansvärt orolig. Johanna, ja saknar dej. Så skönt att höra din röst och få prata med dig idag, de fick mig att bli lugn. Så himla lugn.

peace out / Majakarlstedt


middagen hos á la süüster



i fredags så slutade jag vid 11.40, drog hem och käkade lite bebismat. Sen ner till stan för att försöka hitta en passande klänning till kvällens planer. Ringde ia och hanna och var helt panikslagen, hittade inte ett enda plagg ja tyckte om. Så de kom springande till mig :'), de sa och jag svarade typ; den här då? jag; NEJ!!! sen hittade jag en söt liten sametstunika jag bara denhär då? Dom bara; NEJ!!
Men jag provade den och den skrek; JAA :) hahah så den blev det.

Sen träffade jag kära moster maria på stan, så fick skjuts av henne till astrid. Åkte dit, vi fixa och trixa. Tills klockan helt plötsligt slog över till 18 då allt folk kom. Riktigt härlig kväll. Absolut :) Helt fab.!!


shhhh ..



hello boys and girls.
skola idag som vanligt, palla skriva alla lektioner. Helt ok dag iaf, massa bus med antonia som vanligt. hahahha :D skön dag. Sen åkte jag julia och frida till shanti för att fråga om piercingen osv, sen mötte jag upp amel. Stan med henne, hitta lite saker och sånt. mys med henne. Vi drack ngt riktigt gott också, typ redbull med massa bär i, super (y), sen bussen hem till far min. Sitter här nu, har inte mkt för mig, :) msnar och sånt,

men ska dra mig neråt mot familyyy, pusshej


checka amels blogg också, :)
www.alema.blogg.se


jotjena, vilken dag.

hallådär vännerna mina.
vaknade vid 7 ungefär, tog mig i kragen och lagade mat, bebismat osv :) uppskattar de, faktiskt goda ju. Sen drog jag mig iväg mot skolan, matte, ms&k sen slutade vi, så skön dag :) Men sen när jag åkte buss med emma hem för skulle till pappa så kommer jag på, precis när jag stigit ur bussen att jag inte har ngn nyckel in, så jag sätter mig på trappan, den kalla stentrappan. Tar fram datorn, ber en snabbbön om att internet ska räcka ut, och gissa om de gjorde de? YES :D så satt där en timme med datorn, sen promenerade eva förbi med lillvovven ludde :) så följde med dem hem till dem. Gos och mys framför tvn blev det. Sen vid halv 5 gick jag hem, käkade godmat :) och umgicks med far min. Vi åkte till farmor senare vid halv 7 tror ja den var. Fick träffa farmors nya söta valp :) såååå söt måste jag säga och helt galen. Hoppade omkring överallt. Nu ha pappa och jag ha sett film och käkat gotta.

nu ska ja ducha, fixa sen sova :')
godnatt och ha de bra.






























 


we are so back

hej kära vänner därute.
ont i hela kroppen, nyss käkat bebismat pga allt så nu är jag iaf äntligen mätt i magen :D Pratar med amel och jag är så pepp, vi ska komma tillbaka. Våran tid var så bra. Så där är vi snart igen. På torsdag ska vi ses iaf, brabra.

Idag så ha ja haft skola, sen bussen direkt till mormor och morfar, mormor fyller år idag så passa på att vara med dom så mkt jag kunde. Va där vid 2 nångån. Hela tjocka släkten skulle komma 6 typ. Och när alla kom var jag tvungen att åka, hur de kan bli. Men hann träffa janssons ett tag iaf, alltid trevligt. Nu ska ja snart gå och lägga mig, tidig morgon imorn. :) så ha de bra och godnatt :D

you don't see me like I wish you would

de är måndag igen och jag är tillbaka till skolan igen efter 7 veckor. Känns skumt måste jag säga. Att de redan gått 7 veckor, då förstår man hur fort tiden går. Så nu är de sista terminen då, sen sommarlov. Fruktansvärt härligt kommer de bli. Så bara kämpa vidare tills dess.

jag är även uppe väldigt tidigt för att vara maja, klev upp 7 idag. Som jag aldrig bruka göra. Brukar alltid, alltid få stressa. Men ska försöka kliva upp i tid så jag kan ta de lugnt.

Nu ska jag forts göra mig klar osv. Ha en braaa dag / Majakarlstedt

oh yes, this is great



lyssna och njut
de här är bra, riktigt bra.

de är en bra dag idag,

vaknade imorse hos ia, bästavän. Mys framför tv tills jag gick ner till stan för att möta mamma. Vi gick och fikade på, kladdkaka och choklad, sen shoppade vi. :) Nu är mamma och träna sen ska vi ut och käka. Hur mysigt som helst, en heldag med mamma min. Nu ska jag vänta in mamma och sådär. Ha en braa dag kära vänner. / MAA


if you leave me, can i come too?

söndag
vaknade 15 ungefär, det första jag ser när jag vaknar är en stor spricka i taket och funderar över när den kommit dit, jag börja tänka tillbaka. Jag somnade 05.00 inatt, och då var den inte där, alltså någon gång mellan 05.00 - 15.00, hmm, kommer taket rasa in?, sen somna jag om, tills mamma kommer hem. Då ryckte jag upp mig, hoppa in i duschen och fixade mig. Pappa kom vid halv 5 nångng och hämtade mig, åkte till honom, mys söndag hela dagen med film, och sånt.

Nu är de snart natten igen, helt sjukt. Vad dagarna går snabbt. imorgon börjar iaf sportlovet, ska bli såå skönt. fastän det är lov så har jag fullt upp i veckan.

måndag; till astrid, och fira henne
tisdag; heldag med mamma min, stan och fika och sånt.
onsdag; kusinträff hos mormor&morfar
torsdag; vänta in johanna? förhoppningsvis vara med henne :D:D:D:D:D
fredag;
lördag;
söndag;



nu ska jag försätta se klart bröllopsfotografen


walk away ..


men oj vilken egobild.
bjuder på det kära vänner.


lyssnar på världens bästa låt som gör en så fruktansvärt lycklig, livet leker ellerhur? tänkte på det igår, påminde mig om de. Det här är mitt liv, jag ska leva min dröm inte nån annans. Så jag ska göra precis som jag vill vad än konsekvenserna blir, jag får ju då som jag vill. Tycker synd om dem som inte lever sitt liv. Utan anpassar sig till andra. Ryck upp er.

Är hos my daaad nu :) längesen, usch blir så länge mellan gångerna nu, få börja fixa till det. Så ska strax ringa emma, vännen min och höra om vi ska hitta på ngt. Vore ju riktigt nice de. puss på er. Snygga ni är, och försätt eran bra'a söndag, gå från datorn och umgås med familjen ist, puss <3


new shoes


inte alls en vanlig dag idag ...

nej för det är astrid elanders födelsedag.
grattis gumman. Den här är till dig.



nu har jag nyss vaknat, ska in i duschen nu sen laga käk och mysa tills det är dags att gå ner till bussen. Jobbet börjar halv 2 och slutar vid halv 22, älskar dethär och det är otroligt sorligt att sista dagen är imorgon. ussch. Men det är klart de ska bli skönt med sportlov. Iaf så är det finaste asrids födelsedag idag, ska ta och ringa henne sen också, sen imorgon blir de en superdag. Ska ut och käka med mamma min, plus mormor och morfar, sen åker vi vidare till astrid för att fira henne. toppen dag,
Nu får ni ha en fortsatt bra dag :) sås hörs vi. pussss på rumpan.

i'm here again.

hej på er,
väldigt bra dag idag. Vaknade, gick upp och märkte att antonia stod och gjorde nudlar. Hon är för söt den tjejen. Så jag gick in igen, bytte om och fixa mig, sen gick jag och fixa käk. Gick in till ia där hon satt i soffan. Så landade i soffan jag med, käkade lunch och sånt. Sen myspys med vänner på tvn. Vid 1 tog jag bussen till sjukan då antonia gick hem till sig.

Har gjort mkt idag på praktiken. Slutbedömning och sånt med. Dessutom de absolut speciella för idag. Fick vara med och tvätta bädda och så hos en som gått bort :/, sorligt att prata med anhöriga såklart. Men de va lärorikt att vara med om det också, Sen så har jag mest jobba själv idag, sprungit hit och dit, väldigt bra dag. Älskar att jobba kvällar, bäst det.

Nu ska jag slå på en film, lägga mig och somna in, haha
imorgon är det en lektion, sen ska jag vidare till amels skola, vara där med henne och sedan gå på stan och fika med flickan. Saknat våra tider så mkt. Vi få ändra på dethär nu. / pussseli puss på dej.


GRATTIS säger vi till frida som fyller 18 år idag,
får hoppas du haft en superdag.

it's a beautiful day

halloj
nu är jag nyduschad och sådär, ska bara fixa mig sen gå ut och gå litegrann, sen in och käka lunch :D framför tvn. Ja som ni kanske förstår så är jag ledig hela, hela dagen. De ska njutas kan jag lova. Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända. De märker jag. Så nu ska jag forts fixa mig.


ha en undeeerbar dag.
14dagar kvar. ....