kort skoldag

hallå
började klockan 10 idag, hade bara två lektioner först medicinsk grundkurs sen engelska. Så det var en kort och härlig dag idag. På medicinska grundkursen pratade vi mest, vi håller på att avsluta smittämen och ska snart börja skriva om infektioner, har fått bra tips av Jenny så det är bara att sätta igång att skriva. Sen på engelskalektionen skulle vi skriva en spökhistoria på engelska de gick riktigt bra för Lise, Emma och mig va klar först och de gick snabbt så fick sluta direkt så det vart än ännu kortare dag, nästa vecka ska jag ta vaccinet för TBC :)

de vart en hel del krångel med bussarna idag när emma och jag skulle hem från skolan men orkar inte ta den historien här, ha de bra! puss&kram 

(  har ny header, så less på den förra. ) :] ♥




underbar dag

hej,
de ha varit en sjuk dag idag, men dagen har varit helt underbar. Har inte kännt mig så lycklig på länge, har skrattat exakt hela dan vet inte om de va dom två kaffe kopparna jag drack eller va de va. På matten skulle vi få reda på matteprovet så alla fick komma ut en och en och hon sa innan att de va två som hade ig, så jag tog självklart förgivet att jag var en av dom så satt där i klassrummet och skrattade medans jag grina. Har inte skrattat så på länge. Men tillslut va de min tur, 17 va vg och jag fick 16,5 :) förstå va glad jag blev. haha dagen va räddad.

efter skolan kom amel till min skola eller hon va med på sista lektionen, va med hon ett tag gick runt på stan och så.

har nyss varit uppe hos m&m, lånade dator och skrev lite om medicinsk grundkurs, nu ska jag leta min mobilladdare :/ ha tappa bort den som vanligt, hah men ha de så bra <3,




god morgon

hej
har nyss vaknar och ligger fortfarande i sängen med datorn, somnade vid 3 igår. Imorse ringde telefon klockan 9 och jag flög upp och trodde att de va mamma som skulle väcka mig för att jag skulle till skolan, vet ni hur skönt de kändes när jag kom på att de va lördag och kunde gå tillbaka och somna om? ;)

igårkväll tog jag 8a bussen till stan träffade antonia, jennie och julia på navet, sen gick vi vidare upp till bion. Såg Patrik 1,5 den var hur bra som helst skrattade hela filmen nästan. Vi satt längst upp och skrattade as mkt och alla kollade upp och va skit sura :P, Sen efter filmen gick vi med antonia hem och pratade på, sen gick vi till navet men vi hade missat sista bussen :/ så fick skjuts av julias pappa hem.

nu ska jag gå och duscha och göra mig klar, ha de så bra / maja

helg

heej
bussen va sen som vanligt imorse den skulle ha gått 58 men den gick 9 över, less jag blir fick typ springa till lektion :P, men hann iaf. Hade praktisk medicinsk grundkurs lektion, vi fick bädda sängar och så. Sen hade vi matteprov sista lektionen, de gick faktiskt bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå.

ikväll blir det bio med julia, jennie och antonia vi ska se patrik 1,5. nu ska jag snart åka iväg till pappa. pusshej

matteprov

hejhej
började halv 9 idag, hade 3 och en halv timme svenska idag :/ torsdag är nog den jobbigaste skoldagen i veckan. Sen efter svenska ha vi lunch vid halv 1 och dom stänger 1 så nästan all mat är slut. Efter lunch är de matte sen datorkunskap. Datorkunskapen gick bra som vanligt, fortsatt med nån konstig uppgift lätt och rätt rolig :) så helt ok.

Imorgon har vi matteprov, är faktiskt ganska nervös för de eftersom de är första provet efter sommarlovet och jag tycker att det är rätt svårt det vi jobbar med just nu menmen vi få se hur de går.

mormor, vilma & emil va hit förut. Vi knäppte massa kort med kameran i datorn :D
bjuder på en!


trött

hallå där!
hade sovmorron idag vaknade 9, gjorde mig klar sen gick jag till bussen den skulle ha gått 09.43 men den gick typ 50 så hann precis till lektionen :P hade datakunskap och leffe är alltid sen, hah. Gjorde klar alla g frågor och vg/mvg frågor :D
hade inte engslaka idag heller så emma och jag gick till nacksta :P va där en stund hann inte va där så länge sen tog vi bussen till sporthallen, skulle ha idrott. Vi fick välja mellan att åka inlines eller brännboll såklart valde dom flesta inlines, hah sjukt kul. Vi åkte mitt i stan och alla glodde och skrattade, de va sjukt jobbigt också upp för alla backar, hah. Nu har jag nyss duschat och ska bara ta det lugnt är så trött, ha det så bra. puss / m


måndag,

heej, vaknade vid 7 och var hur trött som helst men tog mig upp ur sängen tillslut, första lektionen var medicinsk grundkurs, sen hade vi hål på engelskan så emma och jag gick i väg och köpte dricka, tog spruta idag, alla som går omvårdnad måste ta spruta så idag tog vi för att kolla om vi ha tuberkulos, det får vi reda på torsdag och då tar vi även vaccinet mot det, har faktiskt inget imot sprutor, har aldrig riktigt tyckt att de gör ont, de är bara de att efter så blir hela armen så tung och konstig :/

tror faktiskt att jag snart ska lägga mig och se tv eller läsa på matten, har prov på fredag och ska  börja träna i tid, i 9an läste jag alltid dan innan och de är inte säskilt bra man kommer ihåg de dagen man har prov sen är de borta, helt meningslöst att läsa de då, man går i skolan för att kunna de när man bli äldre, hah aja ha de så bra puss&kram



I`ve always been the kind of girl that hid my face
So afraid to tell the world what I've got to say
But I have this dream 'bright' inside of me
I'm gonna let it show
It's time
To let you know

onsdag

hejhej,
har inte skrivit förrän jag skulle till bite line med klassen, det var jätte trevligt jag åt tacobufé alla åt det nästan förutom 3 tror ja,
Igår var jag hemma från skolan hade ont i halsen redan på måndagkväll och sen när jag vakna igår så hade jag fortfarande ont i halsen och ont i huvet så stannade hemma för att vila. Idag mår jag mycket bättre inte helt bra men kände att jag var tvungen att gå så jag inte kommer efter. Men jag hade inte missat så mycket igår. Hade bara två lektioner idag datorkunskap och engelska. Imorgon ska vi till sidsjön, har friluftsdag det vart stationer istället för skattjakt. Få se hur de blir, emma och jag ska troligen åka moppe till sidsjön.

nu ska jag se tv, hah. puss <3


skola, bite line

hallå där!
åkte till skolan vid kvart över 8, kom precis i tid, hah. Vi hade matte men jag hade redan gjort klar alla uppgifter igår så satt och hjälpte emma. Sen hade vi klassråd typ och då var de fredagsfika, sen fick man bestämma själv om man ville gå hem efter de eller stanna på nästa lektion som var medicink grundkurs, dom flest gick men emma, jag och två andra stannade. Vi hade lite kvar att göra. Men nu är vi klar och förberedda på att ha muntligt föredrag på måndag.

nu går video music awards 2008 på mtv igen, så sitter och se det. Ikväll blir det bite line med klassen. Sen efter de får jag se vad som händer. puss&kram



hej bloggen

idag har jag varit på skolan som vanligt, emma va sjuk idag men dagarna måste väll gå vidare för de, började klockan halv 9 skulle ha svenska men vi va i bibloteket och fick lånekort och så. Sen jobbade jag vidare med medicinsk grundkurs, emma och jag ska ha föredrag om magsäcken (ventriculus) deru jenny :) hah. Idag på datorkunskapen satt jag och massa andra och chattade på first class, man kan bjuda in vilka som helst på skolan och ''live chatta'' och ni kan ju fatta va vi höll på att skriva, sen börja vår lärare helt plötsligt skratta, då satt han och läste allt för han kan koppla upp vilken dator som helst och kolla vad vi håller på med och läsa det vi skriver, hah.

imorgon är de skola, vi ska ha ''fredagsfika'' vi ska ha de varannan fredag, hah mys. Sen slutar jag tidigare vid 12 för vi har hål sista timmen, på kvällen ska hela klassen på bite line.

nu sitter jag och ser tv, idol och top model samtidigt, senare är de sista hells kitchen. Nu ska jag gå. Ha det så bra, skriver senare eller imorgon. puss påre.

onsdag

hejhej, länge sen jag skrev nu men har inte haft tid, ska snart sprnga till bussen den går kvart i troja, ska möta emma där. Första lektioner är datorkunskap börjar 10, hinner inte skriva så myckety mer men jag skriver så fort jag kommer hem. ha det så bra <3

emma, bästavän <3

byte

hallå
idag har jag lämnat tillbaka alla böcker och sådär, sen åkte jag till västermalm, träffade emma där. Kollade runt vart dom bruka vara och så. Sen tog vi bussen hem. Alla klagar så på vädret men jag tkr faktiskt det är mysigt när de regna, ok på sommarn vill man ha sol varje dag men de här är ett perfekt höstväder, nu ska jag snart se första avsnittet av säsong 6 av one tree hill. Äntligen ha de kommit plus första avsnittet av säsong 2 av gossip girl, så de är bara att börja se. Ha det så bra. puss <3

tisdag

puss

hej!
idag börjar jag klockan 12.10, så skönt med sovmorgon. Vi skulle ha börjat 10.15 men vi fick ha matte hemma om vi ville, och vem går på skolan och sätter sig och jobba då? när man kan sova? Imorgon kommer jag nog att byte linje det har varit lite struligt med det där men nu tror jag att allt löser sig det brukar ju alltid göra det tillslut.
Så kommer byta skola och allt. Det kommer nog bli bra. Ska väll bara ta det lugnt nu tills mamma skjutsar mig till skolan.

Då kanske de bli 3 år till med emma :O, 12 år i skola tsm, sjukt. aja nu ska jag fixa mig och så. Ha de så bra. puss&kram.