Fredag

De e fredag och jag ska jobba hela långa helgen! Fast rätt bra egentligen! Bli ledig påsk! Ha just nu middag och sätter mig i favvo fotöljen! Skönt! Snart sätter de igång! Racet! Sen hem! Gå fort kvällarna här! Latero


onsdag

ledig onsdag och jag har hängt på stan hela dagen med svärmor. Shoppa loss och fika gofika. Lyxade till den den här gången och gick på törners. oh va gott. Fick med mig lite plagg och smink och sånt som alltid behövs. Nu ska jag gå och titta till hur det går för grabbarna i köket. Blir stekta nudlar och friterad kyckling och jumboräkor. fab!

getzie kom in hit precis när jag skulle ta kort på västen (nedan) så här har ni gofiisen min!


happy.

hittade skinnvästen idag, äntligen hade den kommit in, och en kvar. Den va min! Så jäkla snyggt. Kär i västar.


minnen.


Micke, Maja och Antonia tiden, saknad!


Fina minnen med fina astrid., här en video hos min farfar!


Finns huuundratals videos med antonia, oh. Saknar henne!


oh, så många skratt som Angelica gett mig, Saknaden av skolan kommer tillbaka av alla videos och bilder. oh.


återigen antonia videos.


china people... fillipinarna klagade på vårt uttal, så nu snacka vi filliengelska/kinaengelska. Videon va från början till dom, för dom läste vår dåvarande blogg. Men sen vart de bara en massa dryg. och flummande. hah. Som vanligt med oss.


fasen va rolig den här dagen va, så mkt som jag skrattade där,


angelica på lektion. :) denna tjej! Saknar tjejerna i klassen!

ha maaasvis med videos, karlander9 tro ja de är på youtube, hehhe.
 
avslutar med denna video, bara för den alltid ge mig massa leenden, nu va de flera år sen jag såg den sist, men go astrid som bjuder på sig själv! Härligt.

glad tjej.

Min dator har återuppstått. Helt amazing! Vi få se hur länge den håller sig igång denna gång, men de blir nog en macbook så småning om, blir ju bara irriterad av att sitta vid den här sega saken. Men nu, tvn. Lycka i LA. ciao.


haha, ser bitter ut på bilden, eeeeh. Men glad inombords. promise.

Tisdag

Har en riktigt myskväll alldeles för mig själv! Eller med getzie! Stört skönt! Blir väl snart en prommis med henne!

Fikade gofika med hjärtat innan han åkte! Mys! Nu? Allt godis till mig! ;) haha eller inte! Sjukt mätt!


Fina vän!


Torsdag

Hallå!
De är torsdag och det återstår en dag av jobb innan helg! Känslan! Haft en underbar kväll! Legat i badet och ätit kanske världens godaste middag som kärleken lagat! Min kock!

Nu är de mys framför Tvn som står på schemat! Xo


På stan

Hade en otroligt bra dag på stan igår med min Sanna, hennes syster Malin och deras mamma! Gick runt, prova kläder men de va inte på min sida! Kanske lika bra de! Så kom hem tomhänt! Sen gav vi upp shoppandet och tog oss en latte ist! Toppen dag!


Onsdag

Morgonmys med den här tjejen! Gos!
Idag blir det förmodligen stan med sannis! Få se när hon slutar och sådär! Upptadera er senare!


Tisdag

Hej på er!
Jobbat färdigt för idag och nu väntas de slapp i soffan! Borde köpa mig en dator så jag kan blogga vanligt igen! Och göra om designen! Men nu ska jag mysa med sambon! Xo


Ge mig!

Oh dreggel...


Home

Är just nu hos mamma! Ser film och myser! Haft en otroligt bra helg! I fredags var vi ute och åt med pappa! Sen hem till han! Surra, spela kort och lyssna på awsome musik! Igår var vi hos mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år! Träffade fina moster och kusiner också! Kul! Nu ska vi slappa vidare! Skönt! Åker tillbaka till vinterland och Krokom imorgon!


Tåg

Nu, på tåget mot Sundsvall!


De ja syssla med idag!


Oh lord

Hej på er!
För de först min släkt! Herregud! Förstår mig inte på dom! Iaf så åker jag hem mot Sundsvall imorgon! Min fina mormor fyller ju år imorgon! Så ska dit på lördag och fira henne! Passa på och träffa världens bästa pappa också! Och såklart bästa mamma! Få umgås med min bror! Blir himla bra! Ser fram emot de så! Robin och getzan ska med också! Kan inte bli bättre!

Just nu sitter jag och lunchar på jobbet! Ska strax kila in igen och jobba på de sista timmarna! Slutat 14. Skönt med kortdag! Höres Latero! Xo


Myskväll

Köpt massa gott och krypt ner i soffan med mjukiskläder! Dessutom gjorde jag och Jonna chokladbollar förut! Så myskväll står på schemat för ikväll! Oh! Kan inte bli så mkt bättre!