tomorrow.

och imorgon ska jag sitta bakom robin på en skoter drygt 10 mil. Sen 10 mil hem. Förstår ni hur mina ben kommer må på söndag?. Men de kommer bli så jävla fett. Jag Robin, Robin, Tim, Chrisse, Sanna och hennes familj. Massa sköna människor på skoterutflykt. Eller vänta, skoterns julafton heter de visst.  Can't wait.

new

Nytt för idag.




underbara fredag.

hej på er. oh, de är fredag. Bästa dagen på veckan. Dessutom är jag ledig, Tredagarsledig, de händer inte ofta. oh. Kan inte bli så mycket bättre. Har fått hem massa fjädrar och grejer så håller på att göra smycken. Robin är ute, Dessutom ha ja fått lön idag, oooooh vilken bra dag ja har idag. hej.

earcuff

 

usscha, vilka dåliga bilder, men va ska man göra. Borde fixa till systemisen och få till bilder istället för ladda upp dessa trista. Men knåpade iaf ihop en earcuff.

onsdagskväll

hej på er. Slänger in ett snabbt inlägg. Har jobbat mellan 12-21.20 så inprincip spenderat hela onsdag på jobbet eftersom jag tvingade mig upp 11 imorse. Och må lägga mig nu snart om jag ska orka pallra mig upp imorgon bitti. Ska jobba 7.30-17 imorgon. Sen är de HELG! oh! Längtar till på lördag!

Robin och Getzie är på äventyr. Ne med de har åkt till Föllinge för att hämta skotern, så jag och Takira hänger här hemma själva. Men hon sover bredvid mig, en aning tyst här så ska slå på nå avsnitt av gossipgirl och somna till det, men som vanligt så kommer jag inte somna förrän R är hemma. Men, Godnattt kära vänner!

kunde inte låta bli...

kunde bara inte lägga undan grejerna och låta de ligga. Så va tvungen att göra i alla fall ett smycke innan jag må lägga mig. (a) fick bli ett örhänge. Stans får jag vänta med tills min kära Robin har kommit hem med en hammare.

De blev riktigt snyggt. Dåliga bilder. Men det vart riktigt bra! Snart får jag även hem lite snygga fjädrar att använda till smyckerna!




hyper

oh, ha fått hem massa nya smyckesdelar. Verkligen snabb leverans!



Du är min hjälte, min bästavän & pojkvän. Jag älskar dig.


Tisdag

hej på er.
sov till 13. Gick ut med hundarna, sen in och åt lunch. Efter de somnade jag om och vaknade runt 18. Mår inte alls bra idag. Halsen dödar mig. Huvudvärk och världens hosta. Jag och Robin gick iväg till ica, handlade godis, glass, fikabröd och massa gott. Nu käkar jag ananassplitt och knaprar strepsil för halsen. Älska treo alltså, bli sån himla skillnad, så pass snabbt när man dricker en treo. god bless!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför wipeout. Få hoppas de ha helt vänt imorgon, så jag kan jobba. Få vänta och se. p&k

pippitröja

oh, Getzie är så himla söt i sin pippitröja.


g'night

Sitter fortfarande kvar här, bakom skärmen. Ska väl snart stänga ner och mysa ner mig med älskling istället. Kanske se ett eller två avsnitt av gossip girl innan jag somna också. Nu vet ni att jag lever. cing.

Smyckestillverkning

Höll på mycket förut med att göra smycken, men nu va de ett tag sen. Ska iaf sätta igång igen. Nu när mamma ha skickat upp lite grejer. också hittade jag lite i stan idag med. Så snart har jag allt som behövs. Håller bara på att klicka hem lite tags och sådär som jag ska stansa på.


Dehär fick jag med mig hem idag!
En kedja, lås och stans A-Z & 1-9

Från stan hem till mig.

Hitta lite i stan, bl.a en tygjacka och den här omtalade blusen. "hjärtblusen"


Måndag

Underbara Måndag. Haft en helt otroligt bra dag. Drog mig lääänge och njöt av att kunna sova hur länge som helst. Vakna dock av att barnmorskan ringde, bli inte rädd mamma. Jag är inte gravid! De va angående urinvägsinfektions bekymren. Dock hörde hon hur förkyld jag är, vaknade med världens ondaste hals och hosta. Men efter att jag vaknat till runt 14 så la sig förkylningen och jag drog mig ut mot bussen.

Hade bestämt för flera dagar sen att jag skulle in till stan idag och fixa lite ärenden. Skulle ta 15.45 bussen, men inte gick de vägen när de ändrat reglerna och tagit bort kortautomaten så man kan endast kan betala med kontanter. Och jag är Maja Karlstedt vilket betyder att jag aldrig har en krona kontant på mig. Så ropade efter robin som kom med två tjugor. Så jag tog mig in och sen hem. Sanna fick en lång väntan inne i stan på mig. Sötis. Men hade en riktigt trevlig dag med Sannis. Sen käkade vi kina! Oh.

Just nu, slappa jag i soffan bredvid den finaste. han sitter och äter och jag ska passa på att blogga och beställa lite grejer. Visa er snart vad som följde med mig från stan! ciaooo.


Sanna idag på resurangen. Sjukt god mat!


Godnatt

Säger godnatt med denna bild!


Paranormal Activity 3

Efter en lång dag med promenader, hämtmat och en hel del tvättande så kryper jag ner bredvid min kärlek och se på paranormal activity 3. Ja undra ja om jag kommer somna inatt...

till att krasha

hej på er.
hualigen hur min dator ser ut. Hela skärmen håller på att låtsna. Helt amazing att den fortfarande fungerar. Lite sne men de funkar. En tidsfråga innan den lägger av. Ska ta åt mig av Sannas ide att spara allt viktigt på ett usb innan den krasha totalt. Hela mitt liv finns ju på denna dator. Men kanske dags att byta upp sig snart.

Har iaf varit med min Sanna ikväll. Dock sprungit mellan tvättstugan och en ny serie. Verka bra. Nu gäller de bara att komma ihåg Torsdagar klockan 20!!

Ne ja undra ja om man orkar med springrundan som jag har skjutit upp alldeles för länge nu, när den ska bli av. Ska pussa på Robin lite nu, ha de!

Torsdag

Torsdag men söndag för mig. Varit ledig två dagar och har söndag i huvudet bara för jag ska jobba hela helgen! Ha varit slappdagar. Så skönt!

Igår spendera jag hela dagen i tvättis med älskling! Dock ha vi så mkt tvätt så hann inte allt så bli några maskiner idag med! Ne nu ska vi käka! Puss


Söndag

Underbara söndag! Har gått från att hata söndagar till att älska dom!

Drog mig bra länge! Kom hem runt 03 inatt efter krogen! Vart en lyckad kväll! Dans osv! Ha precis duschat, städat till och tänt lite ljus! Ligger nu och slappa framför några avsnitt Gossip girl! Robin är ute och kör skoter! Tvekade om jag skulle följa med men blev icke så! Inte idag! Myser med hundarna hemma istället!

Hörs senare!


Förkrök


Beslutsångest

Hmh...


Parteyyy

Dricker lite gott medan ja fixar mig! Inväntar folket!


night out.

hej.
har haft en riktigt sovmorgon idag. Vaknade av mig själv 13. Sen läste ja, såg några avsnitt av gossip girl. Sen slumra till osv. 15 kom robin hem. Tog mig upp då och börja diska medan han lagade go middag. Kött inlindad i bacon och potatisgratäng. God bless. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig för en kväll ute. Blir förkrök här sedan in till stan och krogen. Hörs. Lateroo.

Fredag

Hallå
Är på jobbet, fika dags! Oh! Kaffe!
Jobbar fram till 15.00 sen blir de hem och ta de lugnt! Läsa min sjukt bra bok! Sen ha ja bestämt att vi ska käka nå god middag idag!

Hörs / mk


hope

nu hoppas jag de ser ut något åt den här stilen. Än så länge. Inte klar än men ögonen är klara för idag, dags för sängen. Natti. Hörs imorgon. Lovar er, ska bli bättre på att upptadera nu för tiden!



Kan tänka mig att Rubrikerna på Menyerna och Stilen på Kategorierna under headern ser annorlunda för er, eftersom jag har ladda ner egna textstilar, blir till att ändra det i så fall. Aja, nattttti!


går inte med ord att beskriva.


ta't lugnt.

håller fortfarande på med bloggdesignen, så hold on!

håll ut gott folk.

Håller på att fixa och trixa med bloggdesign. Går ju sissodär. Men håll ut, lär vi klar så småning om. Men nu en paaaus! cing.

At work

Hallå
Är på jobbet och har rast just nu! Jobbar fram till 15.00 idag! Men nu ska ja försöka ta mig upp ur soffläget och göra nytta! Puss!


låt oss gå.

Hej mina allra finaste.
Sitter för tillfället uppe hos Kicki och Svenken. De är rätt romt här eftersom dom är i Thailand nu, och de närmaste två veckorna. Medan passar jag på att låna deras skrivare eftersom jag håller på att fixa lite till en present. Är så himla roligt och jag ser fram emot och ge henne den. Ska snart ner och se Mästerkockarna, så fortsätta med detta sen.

Peace