årets första dopp ...

för vissa alltså. heh


(den vart jävligt avlång, åh. dessutom tog de en timme o ladda upp den på youtube, så palla inte göra om) ENJOY!

Helgen i Böle!

För en vecka sedan åkte jag, hjärtat mitt, tim och elis till Böle där Robin har stuga. Med oss hade vi massa godmat och gott att dricka. Helgen bestod mest av fiske, båtturer och mys framför brasan. En helt underbar helg. På söndagen kom även Todd dit och joinade oss. Bara de att vi eldade så jäkla mycket så tillslut visade tempen på 40 grader inne, mhm. En aning varmt. Men såklart skönt att komma in till de för de som badade. Ne nu ska jag inte skriva mycket mer, låter bilderna få tala. Enjoy!



precis kommit ner till stugan efter en lååång skogsväg och älgar mötes ..


började med att fixa båten.








de rullar på.

ja, det är precis vad det gör! Livet. Jag har nu arbetat två dagar på egen hand. Utan indroduktion. De går riktigt bra och jag trivs som fisken i vattnet. Nu väntas två ledig dagar sedan jobbar jag midsommarhelgen. äh, gör mig inte så mycket. Kommer väl ändå bli dåligt väder som det ser ut.

Nu ska jag slappa i soffan, blir nog fast här i två dagar till. Bara ta igen mig och vila upp mig för lång jobb helg. Dessutom delad tur på söndag. Alltså 07.30-21.20. Ha de bäst.




memories. we'll be back!



en resa till London kan förmodligen och förhoppningsvis bokas till mars! Med min syster, med min pärla! oh, va bra. Så bra!


i can't believe it..

hej på er,
kan inte förstå de helt. Att jag flyttat hemifrån. Att jag bor med min älskling nu. Imorse vaknade vi iaf av robins mor som ringde. Vi skulle åka in till stan för att hämta sakerna som var i robins morfars bil samt köpa en lång kabel till digital tvn. Efter mycket skrik och mycket irritation blev jag arg och ringde upp telia. De hade glömt skicka koderna, men efter en del snack fick vi ett sms 2 min efter med koderna. vilken service. Otroligt

Nu ska vi snart gå och storhandla mat och så. och faassen vad vår digitalbox sak är bra! peace out. Lägger upp bilder och skriver om studenten senare. puss <3



yesterday was yesterday, and it was awsome!



hej kära vänner!
Idag vaknar man, mår som man förtjänar. Men hade en jävligt rolig kväll igår. Fasen vad roligt vi hade det. Börja med att jag och robin gick till irish för att umgås med antonia och martin, drack nån cider och sådär. Sen hörde jag ett "HEEEEEJ GUMMAN, HUR ÄR DE" vände mig om och där stod tobbe (robins bror) som kom med jonna och anna. Vi blev en hel hög i sofforna och hade de skittrevligt.

Efter en stund, efter att ha köpt tredagars på memento bestämde vi oss för att dra dit. De blev kareoke, (JA, kan ni fatta att de fick upp mig med?) De blev dans, träffade massa gofolk. Sen promenixade jag och robin hem. Slocknade direkt.



Nu har robin stuckit iväg till jonnas student och jag ska hoppa in i duschen, sen fixa mig och städa upp här. Senare blir de hedbergska och kolla barndomsvännen som går ut. BTW. IMORGON TAR JAG STUDENTEN! PEPPA.

dance.









träning och träning tills vagant på onsdag! På måndag och tisdag står de dansträning på schemat hela dagarna. puuuh, hard work! Inte lite varmt de va i torsdags i solen ute och dansa om och om igen. Död efteråt!!

ljuvlig stund i stugan.

tog tåget till stugan. Där jag och mamma övernattade i lillstugan. Ett mysigt dygn med slappandes sådär innan studentruschen. Där va såklart mormor och morfar också. Mys hade vi till högsta nivå.


Fina mamma!


Så fint i stugan!


Grillmästaren alias Morfar!

g-g-golf

Ja pappa, du läser alldeles rätt.
För ett par dagar sedan åkte jag älskling
och tobbe och golfade, eller ja. Skjöt bollar.
Såhär kunde de se ut ...
de va den dagen ..