godnatt

hejhej, har nyss pluggat lite. Kan själv inte förstå att jag pluggar på en lördag men måste man så måste man. Ska snart lägga mig och se vänner, har helt fastnat i den serien, har aldrig riktigt tyckt att de har varit bra när jag sett det på tv men om man börjar från första början så är det riktigt roligt, hah.


Som sagt så ska jag snart gå och lägga mig, ska upp 9 imorgon eftersom m&m kommer och hämta mig vid 10 då åker vi till fränsta och kollar på astrids match, hoppas hoppas dom vinner :D haha, ha de bra skriver imorgon / m.k


the beauty is living a life you love!

hallååå
igår: vaknade vid 7.45, och bussen går 8.15 jag förstår inte hur jag hinner varje morgon, helt sjukt. Men iaf så tog jag kvart över bussen till skolan, det var ingen vanlig skoldag idag utan en ''demensdag'' då 3orna redovisade för oss om demenssjukdomar, jag fick veta mycket bra fakta som kommer vara bra att veta i framtiden.

sen när vi skulle hem så sprang emma och jag allt va vi kunde till bussen och som vanligt så hade jag tappa mobilen, jag bruka alltid tappa den men då ser jag det men den här gången så hade jag så brottomt så jag såg inte :/, men som tur va så hade angelica hittat den! Så får väll den på måndag eller nått, så ifall nån ha smsa eller ringt, bli inte sur :D

vid 7 på kvällen åkte jag till amel, va hos henne ett tag och så innan vi gick till gården. Sen efter gården gick vi hem till henne igen och kollade på några helt sjuka videor :O

idag: vaknade faktiskt vid 10 imorsen, jag borde fortsätta kliva upp den tiden på helger, man hinner med mycket mer och jag behöver inte känna att jag sov över hela dan. Jag har inte gjort så mycket idag, mest varit med victor :) ibland är det det bästa, att bara vara hemma och mysa och se en film med bror :) men vi åkte ner och köpte kebab och såg film. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske bara ta det lugnt. nu ska jag iaf ner och se vad p&v ser på för film, ha de bra / m.k

de känns hela tiden som om klockan är 7 eller 8 på kvällen bara för jag klev upp typ 3 timmar tidaigare än vad jag brukar, menmen, ha det bra :)

imorgon kommer m&m och hämta mig, ska följa med och kolla när astrid ha match,!!


torsdag

den dag som alltid varit den västa och längsta har blivit den bästa, slutar halv tre och har bara 2 olika lektioner, hur skönt som helst. Så idag hade vi matte sen svenska och vi har svenska 4 timmar de är därför vi bara har två lektioner. Fast vi hade inte hela svenskan idag fär vi skulle se en film om demens, så vi hade halva svenskan, skönt de :)

i alla fall så var filmen ganska bra, eller den var väll rätt tråkigt fast rätt sorlig också, tänk vad en människa kan förändras av en sjukdom, en sjukdom som inte går att bota. Det måste vara väldigt jobbigt att leva med en människa som har demens och att varje dag måsta förklara vem du är. 

imorgon är det fredag igen, jag fattar inte va tiden går. Det är bara 5 veckor kvar till sportlovet, sen efter det så har vi 5 veckors praktikoch direkt efter så blir det påsklov så om 5 veckor kommer inte vi gå på skolan på 7veckor, helt sjukt :) sammtidigt som det blir skönt så kommer man förstås sakna alla i klassen :)

nu ska jag se oth, ha de bra alla / m.k 


ge mig sommar  

life is beautiful

hejhej
ha nästan ingen tid till att blogga. Har massa läxor och går skola till 4 nästan alla dagar. Men tänkte göra ett kort och snabbt inlägg nu när jag har tagit en paus från pluggandet.

Var på skolan som vanligt, det är första veckan med nya schemat men det har inte förändras så mycket förutom att vi hade estetisk verksamhet idag, och jag hade valt bild. Det var kul och väldrigt brett, jag trodde att vi mest skulle få rita bara som vanligt, men han hade massor att välja mellan, som att göra en tröja till att gå ut och fotografera. Så emma, jag och några andra gjorde våra händer av gips, jag ska typ göra en smyckeshängare, :) hann inte riktigt klart idag men nästa vecka är den nog klar!

var hos tandläkaren idag också, och dom som känner mig vet hur mycket jag hatar tandläkaren, men som tur va så hade jag inge hål :) skönt så slipper åka dit på ett helt år :)

ne nu ska jag fortsätta att läsa engelskan, vi ska ha bokrecension imorgon muntligt och jag har inte läst ut boken än så måste verkligen göra det :) ha de bäst / m.k

grattis victor!

heej
idag fyller victor 20år, tyckte nyss han fyllde 18 men tiden går så snabbt. Vi ha nyss spelat guitar hero. Släkten är här när som helst och ska fira han. På tisdag ska jag iväg till paradisbadet med folk :)

ne nu kommer alla, måste gå! pusshej