i don't know anymore. what to do!

dålig bild, men dagens iaf. Nu drar jag mig mot sporthallen. Hejar in dragons! Seger ska de bli!

some people want it all,


onsdag mina vänner, oh redan underbara onsdag.
Jag älskar verkligen onsdagar. Spciellt nu, för de är en såndär underbar dag då skoldagen endast innehåller idrott och styrketräning ungefär och dagen slutar runt 13.00. De enda negativa är väl det att de är torsdag imorgon som är mördardagen. Men den går förbi den också någongång. Just nu sitter jag och pluggar på som jag gjort mån, tis och nu ons. Vilket jäkla liv de är. Men snart över, håll ut maja! håll ut.

Ska plugga klart nu tills 20, då de bli krypa upp i soffan och kika på mästerkockarna, mellan 21-22 blir de plugg igen och sedan avsluta kvällen med bigbrother. vilken planering. hah. Men nu, back to the boooooks. bye!

när ska jag få andas igen?

hej.
usch, inte alls mått bra på några dagar nu. Vill ut i skogen och skrika av mig lite, ungefär så känner jag. De är så pressat nu på skolan, vi får uppgifter efter uppgifter och jag tillbringar all min tid framför böckerna och datorn. Kryssar av de jag gör men listan ser fortfarande lika lång ut. puust... mycket kvar.

Är glad iaf, för planerna för helgen skulle inte kunna se bättre och ljusare ut. Åker hem?! ja, eller till lägenheten i krokom, till älskling. Var inte tänkt så, men mena om de är de som jag mår bäst av så är de väl en självklarhet? Då blir de massa mys, som räkfrossa, tvätta? lät kanske inte så mys, men ska faktiskt bli kul. Vi två, allt med robin är kul så. Mysa, bio? Ja, jag ser verkligen fram emot helgen nu!

Men nu, back to work. Ja, ha en hela lista med hemprov och uppgifter. Så hej så länge. Måste verkligen få in mer bilder på bloggen. Se ju så trist ut. p&k.


no comments.

tänk er känslan med en hel hög med tegelstenar på bröstet, som trycker. Ungefär så har jag dygnen runt nu för tiden. Vet inte om de är ngt fel, men samtidigt så kan jag knappt sova om nätterna och grinar som en tok om nätterna samt när jag kommer hem från skolan. Så fruktansvärt mycket har jag i skolan just nu. När jag säger att jag pluggat från 15.30-21.30 idag ljuger jag inte! Ändå är jag inte klar, men hunnit med en hel del. Så fortsätta likadant imorgon så kanske fler tegelstenar försvinner, hopppas!


Undra om man få nå sömn inatt, Nu ha ja nyss tagit en dusch, målat naglarna och sitter nu i soffan och kikar på bigbrother, oh, en bra slut på en fruktansvärd dag. fyfan. Godnatt!

luktar ljuvligt!

hallå
här kommer lite upptadering härifrån jämtland. Jag victor och pappa packade släpvagnen och bilen full med saker sen for vi upp till krokom i fredags, till hjärtats nya lägenhet! Packade in allt, åt god smörgåstårta osv sen for dem och vi fortsatte fixa till här. Just nu har vi bakat muffins, så de luktar riktigt gott här. Nybakt! Sitter ute på balkongen och solar. Så sjukt varmt och hätligt.

Ska senare laga till gomiddag och mysa tills dess att ja måste traska till tåget och åka hem igen till sundsvall! Nu ska vi fortsätta mysa i solen. Ha de! Puss o Kram.