ÖVERASKNING kära maja

Hej hej:P
ville bara säga att jag saknar dig och hoppas du kommer till skolan snart :P älskar dig fina fina maja puss puss

whats next?

hellu
tisdag och jag vaknade med en hals full av taggtråd och en täppt näsa. Alltså stannade jag hemma från skolan för att vila upp mig och försöka bli frisk. Nu ha ja förflyttat mig från sängen till soffan med datorn för att käka bj glass för halsen och kika på the hills! De bli en luuugn dag!
Sen blir de plugg också, men nu back to the hills. hej!

Till min underbara vän<3

hej hej:D detta är majas kompis Antonia:P  Vill bara säga att du betyder massa och älskar dig massa:P  vi har så roligt tillsammans...  Efter skolan kommer vi att ha kontakt och träffas dock inte så ofta som att vi flyttar ifrån varandra.. det kommer att kännas konstigt att inte ha dig vid min sida hela tiden...  men vi vet i alla fall att vi har varandra<3 men nu ska jag försöka plugga/fb massa pussar älskar dig//Antonia

..


ännu en dag, och jag kan inte fatta att det är torsdag imorgon. helt sjukt. Vad veckorna går snabbt. Men de gillar jag! Då går de snabbare till studenten och allt spännande som vänta mig efter den. Imorgon kommer kärlekn min hit och vi har en hel helg framför oss med massa mys.

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan, peaceeeeeee out! / MK

i hate you, i really do!


hej folks,
efter ett långt studiebesök på behandlingsenheten åkte jag direkt till pappa och åt där med han och bror i pappas nya lägenhet. oh, de är så bra! Sen hem och hämta biljetterna som jag precis ha gjort och snart ska jag kila till sporthallen, på dragons! Basket! Sedan blir de nog ia! My girrrrl.

ha de bra sålänge.

a new week

hej på er!
ny vecka, nya möjligheter. vecka 12 och religion läxa samt religions prov står på veckans schema än så länge! Mån och tis. Lovar er, de hinner komma mer innan veckan är slut. På torsdag kommer hjärtat hit och spenderar helgen i sundsvall med mig. Blir ikea och sånt, som måste göras när man ska flytta! KUL! Så dit ska vi med mamma i helgen osv.

Nu ska jag ha projektarbete med flickorna, o sånt roligt som en måndag ska innehålla. Ikväll blir de basket, dragons med antonia. oh, härliga måndag!  Puss & Hej.

friday night.


londongiraff, oh :')

whaaatsup.
stannade kvar med tjejerna på skolan nån timme idag och gjorde klar en uppgift. Sen hann jag bara hem så slocknade jag. Vaknade runt 17.30. Gick upp och åt. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Tror jag snart ska hoppa in i duschen och fräääscha opp mig lite. Sedan höra vad som händer ikväll. upptadera mer när jag vet. p&k


i'm so happy, i'm so glad.

Igår iaf, torsdag den 17/3, måste ha varit en himla turdag eller någe. De ringde och jag fick besked om jobb så nu är de bestämt helt. Jag flyttar 20mil hemifrån direkt efter studenten. oh, känns bra! Känns lugnande att veta att man ha jobb direkt efter studenten liksom. Allt kommer ordna sig. Sen så fick jag mvg på muntlig redovisning i kursen psykiatri. Så härligt! Dessutom gick de bättre än förvänat på samhälleprovet. oh, underbar torsdag.

igårkväll hade jag spelkväll med finavänner, och bigbrother såg vi med. Sen promenixade jag hemåt. Nu ska jag gå till skolan, ha en lektion till 11.30 sen hem o ha HELG! Ha de bra, peace

back to reality

hej foolks.
ja då är man hemma i sundsvall igen, efter en och en halv vecka ungefär. och jag har haft de hur underbart som helst med min kärlek uppe i jämtland. Kan kort beskriva hur de sett ut. Åkte tåget mot östersund fredagen vecka 9, sen lördagen efter drog vi oss upp mot åre med robins familj, medan de åkte hem på söndagen så stannade vi tills onsdagen. Och jag säger bara, basta, räkfrossa, promenader i fjälllufsten, go mat, shopping osv. De är vad de bestod av i åre, sen tåget mot östersund där vi varit resten av vecka 10 och helgen. Fredagen, då jag dessutom hade en jobintervju, hur de går få vi vänta och se. På kvällskvisten drog vi oss mot robins bror tobbe, drack o hade de bra. Lördagen, mys med älsk hemma. god mat, god efterrätt o hembakta chips. Samt melodifestivalen. Eller rättare sagt halva, för sen vart de bowling.

Idag har vi bara tagit det lugnt, myst i soffan och tagit vara på de sista timmarna för klockan 20.32 satt jag återigen på tåget, denna gång hem. Hem till sundsvall.

Just nu ska jag kika på både solsidan och bigbrother som jag missade pga tåget. Sedan lär jag väl ska sova, första natten på ett bra tag ensam, usch. Värsta jag vet.


oh, du få det pirra sådär i magen
du är något jag aldrig trodde fanns,
inget så underbart. Ja tro på alla som säger
att vi ha något speciellt, eller jag vet de
rättare sagt. åh, vad jag älskar dig min kärlek!

åh, ljuva sportlov!

hallå, nu kommer lite upptaderingar från oss härifrån Åre! Vi har det helt otroligt bra. Mys på högsta nivå. Åh, ja mår så bra. Idag har vi mest tagit det lugn i stugan samt promenerat ute i den härliga fjällsluften. Just nu håller vi på att expremintera i köket. De bli något så gott. fläskfilé med vitlök och örtost i, och pompa. oh, de är så bra.

Idag är det även våran 8månaders dag, kan inte fatta hur fort det går, helt otroligt. Ikväll blir de en myskväll inne med massvis med bra på tv. Så blir slappa i soffan. Imorgon blir de förmodligen en dag inne i Åre. Kika runt. Nu ska jag fortsätta mysa med älskling, ha de så bra. Puss









mer upptaderingar senare i veckan, nu blir de gooomat! ciao.

de är så fint, att ingen annan kan se de.

hallå i stugorna.
sitter just nu i robins soffa, med en kopp kaffe och film framför oss, zappat runt och hittat nå intressant! Så himla underbart att träffas igen, att få känna dig nära hjärtat! Då mår jag som bäst. Och, man bli som nykär om och om igen, varje gång vi ses igen! Sån underbar känsla. och på så sätt är distansförhållande bäst! De överväger alla jobbiga och sömnlösa nätter. All den saknad. De här, det överväger allt det.

Idag ska vi slappa runt tills robins pareents kommer, då drar vi oss upp mot åre! Men nu ska jag mysa med hjärtat. Ha en fin helg! / MK

happy b-day sis!


tänk att du är sjutton år idag.
kan inte fatta hur tiden går snabbt.
Hoppas du får en underbart bra dag
Grattis min fina, jag älskar dig.


is it true?

 

hej, whatsup todayyy folks?
idag är de den fjärde mars, det betyder astrid elanders födelsedag. hennes sjuttonde födelsedag. Så grattis säger vi till henne. Hoppas du få de så kul ikväll nu gums. Medan är jag hos min kärlek som jag åker till om en och en halv timme ungefär. Så ska städa till här hemma och packa de sista sen kommer min mor hem och skjutsar mig till tåget. Sen två och en halv timme efter de är man framme och kan känna sig hel igen! oh, så bra!

Nu ska jag gå o snickasnacka med storebror tror jag. En stund innan jag börja med allt som måste göras. Ha en fin helg och ett härligt lov för de som har det. FÖR DET HAR JAG NU, ÅÅH! UNDERBART!


never ever,

Efter att kommit hem från ön, började jag med att maila iväg lite som behövdes. Sedan la ja ut alla kläder från byrån på golvet, och de va inte lite de eller. Slängde massvis. Alltid haft svårt med de, men nu kanske allt få plats där istället för lådorna är halvöppna, (så fuuult) Så nu ligger allt på min säng och jag måste börja he in de. Usch, såhär sent. Men de måstes göra. För imorgon åker jag!

Sen ska jag packa ner de sista i väskan och krypa ner, duscha har jag hunnit med också! underbart. Nu se jag fram emot morgon dagen! Att träffa älsk! Mys. Tack för idag mamma! kiss n' hugs


oh, you look great!


 hey,
ännu en torsdag är avklarad och nu väntas bara en sista skoldag, en fredag en kort dag. Och imorgon åker jag till snyggingen till vänster. oh, vad jag längtar. helt galet.

Nu ska jag vila, tills jag och min fina mamma åker på stan, birsta osv. Senare vidare till ön och fira astrid som fyller år imorgon. Sen heeeeem, och slappa.

Nu ska jag städa till lite och prata med kärleken! Kolla mailen och hoppas jag ha fått något spännande, alltid lika roligt och spännande och kika in där ju, okej inte lika kul o kolla skolmailen men den vanliga liks. Ne nu ska jag dra mig, ha en fin fortsatt torsdag, kiss n' hugs people!



oh, du är de finaste jag sett, de finaste jag mött!
tänk att en människa kan göra en annan så lycklig.
du är den klarase stjärnan, jag älskar dig!




bekymmer.


och då börjar man gruva sig för morgondagen som är en torsdag och torsdag betyder veckans längsta dag. Usch vad jag hatar torsdagar. Går 08.30-16.30 med bara massa dryga ämnen dessutom. Men känslan när man går hem från historian som är torsdagens sista lektion, den är underbar. Att veta om att det är fredag imorgon och kort skoldag, till halv 12. Alltså se ni?, hör ni? hur fuckad i huvet man blir av skolan?.

I alla fall, nu ska jag fixa mig för natten, ringa kärleken och sova sedan. Lugnet innan stormen liks. Sov så gott. peace!

från mitt hjärta!


tack hjärtat, sötis min!


100707


de är så fint, att ingen annan kan förstå.
det finns bara mellan oss,
men jag önskar att jag skulle kunna
beskriva det för hela världen.
Hur underbar du är!


tell the world, i'm coming home!

oh, de är onsdag! Mittwoch på tyska. Ja mitt i veckan. De är tre dagar kvar med denna tills de äntligen är lov! Ett efterlängtat! Samtidigt skrämmer det mig att det redan är sportlov. Då kommer de ju snart vara påsk, o sen student. Kommer man hinna allt, kommer man hinna känna o klämma på allt en sista gång? Oh, de börja gå för snabbt nu.

Nu ska jag käka frukost och göra i ordning mig, så som jag ser ut nu alltså. Sen promenixa till skolan, börja runt 10. Onsdag, en kort och idrottig dag, har typ idrott och styrketräning hela långa dagen. NICE!

Grattis säger vi till Frida, som fyller 19 år idag. Grattis stumpan. Hoppas du får vääärldens bästa dag!


åh, ge mig vår.


finns ingen som dig.


man blir så lycklig.

Hej på er mina fina!
Med rubriken så mena jag de otroliga vädret. Har som sagt haft frilufsdag idag. Va o pimpla med tjejerna på sidsjön. Och inget slog det underbara vädret. Man fick en riktig vårkänsla och alla sprudlade av glädje .. typ.

Dock fick vi ingen fisk, men vi fikade. Solade, lekte i snön med söthunden Ebba. Promenixa. Grillade hamburgare och hade de ritkigt bra. Fick skjuts både dit och hem av emma, thaaanks!

Nog med text, slänger in några bilder som togs under dagen. Peaceout!












you look so studip right now!

Whaatsup.
Kan inte fatta, jag har fått robinssyndromen, att vakna hela tiden på nätterna. Ne men jag ha inte kunnat slappnat av av nu på morgon. Jag ha vaknat hela tiden tills jag bestämde mig för att kliva upp fastän de är först 10 vi ska va vid sidsjön. Ska koka liter av kaffe, käka frukost, packa allt i väskan och dra på mig täckbyxorna. Sedan är jag redo för skjutsen, yes Emma och hennes mamma kommer hit runt 09.45 o hämta :) skönt de!

Men nu ska jag ta o börja med kaffet, och käka lite, hörs senare. kiss n' hugs!