Äntligen!

Hej på er!
Äntligen ha även blogg.se skaffa en app. De hurra vi för! Riktigt smidigt och bra! Funkar utmärkt!

Just nu ligger jag i sängen med älskling och kolla på film. Mys! Sovgott!


jag tänker nästa aldrig tillbaks.

hallå, nu har jag damsugat hela lägenheten, damtorkat och vädrat. Även är de hundhår precis öööverallt. haha, men sånt är livet med hund. Iaf hade vi en väldigt "spännande" promenix nyss fyfan säger jag bara. Ringdc Robin och bad han komma hem på en gång. Klarar de inte mer, kan säga att jag fick en rejäl springtur. Då kanske ni förstår. Ringde även Sanna och bad henne komma ner. Nu ska jag måla naglarna och fixa.

Hörs /

mellan oss två

hallå i stugorna.
ännu en dag har gått. Även fast jag räknar minuterna, timmarna. Men det går. Jo det går. Tiden den går ändå. Nu ska jag snart borsta tänderna, tvätta ansiktet och allt detdär sen bara krypa ner mellan tre hundar. oh, så mys. Kika på greys anatomy tills jag somna. Hoppas på en bättre natt. Haft en kanondag på jobbet idag. helt otroligt bra och jag ber om att verkligen få fortsätta. Skulle bli så lycklig.

Måste bara berätta hur söt min mamma är. Fick hem ett paket med posten. vad var i? Jo min absolut favorit choklad. helnöt! och lite pyssel. Sen en helt otroligt söt lapp. Min mamma är bäst. Gud så glad jag blev. Gjorde allt så bra. Så som bara mamma kan. Hon är bäst, även fast hon slår mig på wordfeud typ heeela tiden. hmh.

Men då så, då säger jag godnatt. Ska bara internetshoppa lite först, hehe. Eller ja. Ögonshoppa iaf. Få se om man hitta någe kul. ha de bra. Godnatt Sverige!

när alla andra tittar på

hej på er, mina fina!
har haft en bra helg. Umgåtts mest med Sanna, varit hemma från jobbet eftersom jag har sånna bivärkningar av penecillinet. På lördagkväll var jag iaf uppe hos kicki och svenken och käkade kräftor och drack lite vin. Senare cykla jag hem, var med Sanna och Ayla. Sanna sov sedan över här. Härligt med lite sällskap nu när kärleken är borta på jakt.

idag har jag haft en heldag med kicki, på stan. Blev en del inköp. Lite kläder och sådär. Sedan käkade vi japansk till lunch. Riktigt gott. Efter fyra timmar åkte vi hem. Hem till hundarna. Ut med dom, sedan cyklade jag upp till kicki och svenken för att käka middag. Som vanligt bjöds de på god mat. Denna gång lax och potatis. Satt fint det, Sen kolla vi lite butiker på internet osv. Sen tog jag cykeln hem. Nu sitter jag och myser med vovvarna och kollar på idol. Ska snart ut med dom en sväng så de få gö av sig. iih. ha de bäst.

life is good.

en helt vanlig tisdagskväll. Har precis kommit in efter att följt Sanna och Tim en bit och samtidigt gått med hundarna en sväng. Vi ha myst framför tvn med idol osv. Plus gotta då såklart. Börjar bli pirrigt. Ensam hemma, aldrig varit ifrån robin så länge sen dess att vi flyttat ihop. uscha. Önska jag var ledig och kunde åka hem så mamma fick ta hand om mig ett tag. Som gamla goda tiden. iih. Men nu är det som det är, Kommer gå bra, som robin få påminna mig om hela tiden. Men vadå, jag kommer saaaakna dig. Skriker jag tillbaka.

Nu ska jag bädda upp i vardagsrummet, framför tvn men några gamla avsnitt av ngn serie. Försöka sova eftersom jag ska upp ruskigt tidigt imorgon.

go elektropop,ciaaao.


- - -

hallå.
ännu en dag, ännu en dag ledig.
Har varit ledig sen fredags. Helt underbart. Men samtidigt vill man komma tillbaks till vardagen. På onsdag börjar jag igen. Medan jag börjar jobba så åker robin på jakt. Jag ska vara hemma ensam en hel vecka. Tur jag har hundarna. Men ändå, kommer bli ensamt. Och all ansvar på mig med hundarna, pirrigt. Iaf, så har jag haft en awsome helg. Jonna har varit här. Två dagars festande. Hos Linnea, massa go folk. Helt otroligt bra.

Just nu sitter jag och robin och bara ta det lugnt. Har varit en lugn dag, vi har legat mest hela dagen. Myst med hundarna, gått ut med dom. Lagat mat och städat. Sen kom Tim förbi, vi kikade på Idol och åt älsklings gomat. Sen kom även Sanna förbi. Go tjejen. Träffade henne för en vecka sen tro ja, eller va de två veckor sen på en fest. Sen dess ha vi kommit hur nära som helst varandra. Lovat mig att hålla mig och hundarna sällskap veckan då robin jaga, hur bra som helst. Ne nu ska jag pussa på kärleken, som sitter bredvid. peace -


bara för de va så söta.

fin besök



oh, vi har finbesök här hemma. Tre små helt otroligt sötisar. I'm in love. Tänker gömma allihop i garderoben och behålla dom, hehe. Tro inte de skulle va en höjdare för robins farmor. Nu ska jag fortsätta mysa med de små. oh.
och ikväll får vi ännu mer finbesök. Jonna kommer hit, spendera helgen här hos oss! Bli grilla uppe hos Kicki och Svenken ikväll. oh, så bra. hej..


saknad

hej på er.
för mycket jobb, för lite upptaderingar. Vill komma gång igen. Med skrivandet. Få ur sig lite. Men allt just nu kretsa kring jobb, kärleken och allt där emellan. Jag lever, jag lever livet. Fullt ut. oh, det är så bra.

Pratade ett bra tag med mormor och morfar idag med, insåg hur mycket jag saknar dom. Saknar mamma, saknar antonia. Ibland kan jag verkligen bara lägga mig ner, gråta, skrika och få sån otrolig saknad. Tanken av att ha mamma vid sig hela tiden, någon att rådfråga. Om allt. Vi var två pusselbitar. Vi är inte bara mor och dotter, vi är så sjukt bra vänner. Ha så jäkla kul med mamma. Vi är så lika! oh, jag älskar henne så mycket. Tanken av att ha Antonia, min bästavän 5min bort. Alla filmkvällar, alla tokiga fester, alla sjuka saker vi gjorde. Vi är två helt galna tjejer, att dra till stockholm mitt i natten över ett dygn, är inte alla som gör. Man måste våga. De är något vi vet om och därför hade vi så himla många roliga stunder med varandra. Och såklart, fler kommer det bli. Jag saknar dig Antonia, så sjukt. Mormor och Morfar, ni är två helt fantastiska morföräldrar. De bästa! Kunde bara ta cykeln till er, fika. Mysa. Bara prata. Må gott. För ni är så bra. Jag älskar er!

Nu ska jag tillbaka till städningen och kärleken. Och vi väntar finbesök. ooh.
vi hörs..