don't be a baby, party like a rockstar.

heyy people.
party people or whatever.

igår var en heydundrande kväll. Helt upp och ner, hit och dit om jag själv får beskriva den. Med mina ord. Ja först promenera jag in till stan för att träffa johanna. Träffade även eddie, vännen min. Ringde dit dennis, astrid och jw. Underbart fina vänner. Efter ett tag gick jag astrid och jw upp till folket. Egetnligen bara för att hälsa på storebror. En del shots därefter trog vi vidare till en annan fest, okej till ett mansion. Helt otrolig lägenhet. Aldrig sett något liknande.

Efter ett tag, efter allt sårandes. Allt som fick min värld att rasa. Räddade min prins mig och jag gick hem. Samtalet tills jag somnade gjorde allt. Sen vid 03.00 kröp en full storebror ner i min säng. Prata på, tillslut hörde jag han snarkandes. Började fundera om taket skulle lyfta. Somnade bredvis min pärla.

 

just nu har jag den mysigaste stunden med mamma. Min favorit. Min pärla. Min diamant. Ska ha myskväll med mamma och victor ikväll. Ska käka god mat nu sen ikväll blir de en bra film och en stor godisskål. ha de bra, en riktigt bra lördag / Maja

smilyy face.


lücklig tjääj

don't stop me, let me do it!

hey
de är fredag och jag har gått min sista dag på älskade praktiken. Kändes riktigt tungt och jag ville liksom inte dra mig hemåt fastän jag fick gå när jag ville. Skulle bara dit och fylla i närvaropapper. Vid 12 ungefär packade jag och Jennie ihop och drog oss mot bussen. faktiskt riktigt tufft och säga hejdå och allt dedär. Har haft en riktigt bra praktiktid. De är helt sjukt vad 6veckor har gått fort. Ja mena det är 6veckor kvar nu i skolan tills de är jullov. Men lovar er de kommer ta dubbelt så lång tid.

Nu har jag nyss duschat. Ska fixa mig och sedan käka lite mat som mamma köpt med sig hem. En cola vanilj på de så är min fredag räddad. Vet inte riktigt vad som händer toniiight. Så om jag sätter mig i kyrkbänken, ut på stan eller stanna hemma de få vi allt se. hahh. Ha de så bra. Och hey, ja ha världens bästa älskliing :)


saknar ju tjejerna också, så ska bli kul att komma
tillbaka. Men de lär man väl bara känna första veckan.
peace / Maja Karlstedt

tiden bara rinner iväg

hej på er.
lite panik har jag nu då. Historia hemprovet skulle tydligen vara klart idag. Men eftersom jag knappt varit ledig en dag sedan att jag fick provet så tycker jag inte han kan beräkna att jag ska vara klar med allt. Ja mena de är ett rätt stort prov. Så iaf så går de bra. De rullar fint och jag har kommit igång. Skriver just nu om kvinnorna i den antika historien. Ja ni, ska vara ärlig. De är rätt intressant. oooopus :) hih. Nu måste jag fortsätta. Har 8timmar och 8minuter på mig. Om jag inte får längre tid som jag mejlade om, PEACE.

people always leave.

hej på er.
Nu har jag fem minuter på mig att skriva dehär, ta på mig yttrekläderna och gå ner till pappa som ska hämta mig. 4 nu, så måste snabba mig ordentligt. Har praktik nu fram till 16.00, har även slutbedömning. Och jag känner en riktigt oro inför det. Vet inte riktigt varför men vi få se hur de går helt enkelt. De går nog bra. De bruka ju göra de i slutändan. Ne Sen ska jag ha skola, historia vid 15.00-16.25, efter de ska jag till pappa. Han ska få hjälpa mig med historia provet. HIH. Ne nu ska jag dra mig neråt till pappa. Puss a la kyssssss.

tic-toc-tik-toc

tiden går men min hjärna,
ja, de är massvis med tankar.
Jag är arg, less irriterad och
sjukt besviken. Skriver
när de lugnat sig, peeeeeace.


baby, please don't leave me.



hej på er, nu ska jag snabbt slänga in ett inlägg innan jag lägger mig. Har jobbat idag och jag måste säga att det har varit en riktigt bra kväll. Dessutom gick den supersnabbt. Men de ha varit en superbra dag på jobbet. Ska tillbaka imorgonbitti. Jag föredrar ju att jobba kvällar men visst. Allt funkar och då får man ju sin kväll ledig. De är ju rätt skönt det med. Nu ska jag fixa mig för sängen och sedan he igång oth. <3


då var man tillbaka på banan.

hej fooolk.
ja men dåså. Då var läkarbesköket gjort. Och hey, vem ger mig pengarna jag slog vad om?. För precis som jag trodde så var de urinvägsinfektion ... IGEN. Denhär gången en extrem urinvägsinfektion. Första hon sa var; herregud, stackars dig. När hon hade sett provet. Men känns bra att få medicin, få hoppas de vänder så fort som möjligt så slipper ja vrida och vika mig såfort ja kissar. De e hemskt. Jag lovar er.

Nu ska jag ta de lugnt, fixa lite mat och sådära innan jag åker vidare upp till sjukan där jag ska jobba kvällen. 15.30-21.30, Helt okej faktiskt. De kommer vara jag och vikarier enfast eftersom de ordinariepersonal är på ngn utbildning. Men de fixar sig. Ne nu ska jag ge mig, ha en bra tisdag. peace / MK


can we bring yesterday back?

ligger i soffan, den jag utnyttjar alldeles för sällan. Ja, den i mitt rum. Den söta rosa soffan, varför sitter jag aldrig här? Jag gillar de ju faktiskt. Medan jag sitter här, sjunger jag litegrann för mig själv till musiken som spelas ur högtalarna, jag har alltid älskling i mina tankar och de är de som får mig att orka upp på morgonen och orkar vara glad även fast skanaden till honom kan döda mig, speciellt på kvällarna. Men, ett samtal bort och hans röst ekar från telefonen i mina öron. De räddar vår relation. Samtidigt så har jag väldigt mycket för mig, medan jag trixar och fixar ihop en ny header så kollar jag på saker jag vill ha, ja de är ju faktiskt så. Det är alltid något nytt man vill ha men när frågan om vad man önskar sig i julklapp så bli svaret, ingenting!

Strax är tiden inne, då det är dags att fixa mig inför natten. Lägga mig och krypa ner under mina tre täcken. Mina fem kuddar och se på one tree hill tills ögonen slocknar och jag går in i min drömvärld. De är faktiskt så, jag måste alltid se på något innan jag sover. De vet de flesta. Men efter jag hade mina sömnproblem så har de blivit så. Annars är jag väl så rädd att hamna där igen. För de är det minsta jag vill. Nog om det så ska jag fixa mig inför dejten med sängen snart. För imorgon väntas en dag av lite gott o blandat, Ja men precis. Först ska jag hem till mina barndomstrakten, där min läkare väntar. Hoppas få något vettigt svar vad jag har. Okej, jag sätter en hundring på urinvägsinfektion? ngn som är med? Sen ska jag vidare hem och käka lite lunch/middag och vid 15.30 börjar jag min sista vecka av praktiken. Ja, det är endast 4dagar kvar av praktiken nu, överhuvudtaget. Jag kommer inte ha någon mer praktik. Sen är jag klar utbildad. hallelujah.

Nu alla fina läsare, så säger jag godnatt. Sov gott och allt dedär. peace out!!


musiken kan göra under, it's amazing.

ibland, när jag blundar ser jag dig framför mig. Och vet du vad? ibland när jag sitter för mig själv. När allt annat är någon annanstans, Ja då kan jag släppa allt. Utan att jag ens är beredd på det. Allt bara försvinner ur mig. Smärtan som ibland dödar mig. Jag skriker, jag lover er, jag skriker ibland. För smärtan. Men då för stunden kan jag släppa det. Och det är en otroligt härlig känsla, för den minuten älskar jag livet.

När allt blir tyst, skivan rullar på tomband. Ja då känner jag allt igen ....


oh, baby. You should know my sister. She is one of a kind.

  

en person jag värderar högt, en flicka som ligger varmt om hjärtat. En syster, en bästavän. Går inte en dag utan att jag tänker på henne. Inte en dag utan att vi pratar. En flicka med ett varmt hjärta. Jag älskar dig. Minnena med dig är de klaraste för mig.


söndag, it's a beautiful day.

haft en underbar dag idag, tog de lugnt i morse. Städade och fixade. Pratade med älskling och tog de allmänt lugnt bara. Sedan åt jag middag med finaste mamma. Gjorde mig klar och sedan drog jag iväg till ön, till min syster. Spenderade ett antal timmar med henne. Må alltid så bra vid henne, förstår mig som bäst. Kan prata om allt. De e underbart att ha någon som astrid vid ens sida.

Sen tog jag bussen hem, fixade mig och så. Utgång? ne, peppad som jag var så la de sig. Och en myskväll med bästavännen slog allt. Så vi köpte hem massa gott och tog de bara lugnt, snicksnacka och spelade kort. Helt perfekt kväll och dag, Nu ska jag krypa ner och börja på femte säsongen av one tree hill, i'm in love. <3

Imorgon är man ledig och få sova ut, helt otroligt undrbart. Få se om man vaknar upp med ett gäng gubbar här i huset, ja men precis de skulle komma några och fixa här hemma, hmh underbart?! äh, jag lär inte vakna, sover som en stooock. Nu väntar oth, puss o godnatt.

i'm not ready

hey peopleeeee.
ska snart he in hörlurarna i öronen, fokusera på städningen så man kan andas igen. De är alldeles för rörigt här nu, de funkar inte. Med lite musik så man slipper höra damsugaren så funkar allt. Dansa och leva med musiken. De funkar. Jag lovar! Sen ska jag fixa mig, har ju bara slappat idag. Fixa mig och göra mig i ordning. Få se om jag ska till läkaren idag också. Har inte mått bra på några dagar nu så få se. Senare ska jag ta bussen till alnö, en del av sundsvall ja. Den del ja i egentligen håller mig borta ifrån ;) hiih. Ska dit iaf, träffa på systeryster. Prata, skrika, andas, prata mer. Lösa och tända lmpor, hoppas ja.

Ne hurrni, damsugaren börja bli sugen på att suga upp skiten här, vi hörs sen. PUSS & KRAM


hör du inte dig själv?

att vara så svag, att vara så svag och inte inse hur man betér sig. Jag ser de som jag ser träden utanför fönstret, som jag ser min mamma sitta i soffan och läsa. Jag ser det så väl. Med mina egna ögon.
Du måste lära dig att stå på dina egna ben och inte hänga på folk och försöka dig hålla dig uppe. Du måste våga sätta ner fötterna på jorden, du ha hängt alldeles för länge, folk blir trött. Förstår du inte det. Du kan inte överleva på andra. De funkar inte längre. Stå upp, för dig själv. peaceout. <3

it is over, so over.,

hey, whatsup folks.
ni missa väl inte www.majaoantonia.blogg.se

idag börjar jag praktiken 15.30, och jobbar ända fram till 21.30 så jag hänger ikväll. På psyk, 52b. Just nu sitter jag hemma i min säng hos pappa. Längesedan man var här sådär en hel dag. Va här med antonia igår. Mys osv. Såg massa tv och pratade i mängder. Alltid bäst.

Sov riktigt gott inatt också, somnade sjukt snabbt, runt 23.00 sen vaknade jag till 04 och trodde klockan var 23.00 och att jag aldrig somnat. Vart sjukt förvånad när jag kollade på mobilen vad klockan var. Klickade flera gånger, trodde jag såg i syne. Sen somnade jag om till 10 någonting och var sjukt utvilad. Gick upp och åt frukost. Gick ut en sväng och sådär. Nu ska jag äta min lunch sen packa väskan, fixa mig och sedan dra iväg till sjukan. NI kan ju härna få vara sociala på mobilen ikväll, när jag har rast och sådär. hihihih peace / Maja a la mahala karlstedt

just wanna have fun.

hej på er.
slänger in ett inlägg innan de bli sängen och sussa. Jag har sovit sjukt mkt. Somnade 16.00 igår på dagen, sov till 22.00 sen vakna till, sen somnade 03.00 till 14.30. Hey, känner av infektionen i kroppen. Så ha tagit de lugnt idag tills de vart läkaren vid 15.00. Tog 4tester och ngt blodprov. Men inte en enda bakterie. SJUUKT. Så få hoppas allt går över nu. Fick dagens skratt iaf, när jag letade pappa som skjutsat mig tills sjukan. Jag tänkte, ah men han kanske sitter ute i bilen. Så går ut, ser att bagargeluckan är uppe och på ängen står min pappa och träna golf medans, fan va jag skrattade, härliga pappa. Så slog ett slag jag med, ja ni .. stå inte nära fönstren när jag är ute på ängerna och spela golf ;)

Imorgon vid 10.20 går mitt tåg till krokarna krokom där min älskling bor. IIH, äntligen.
- ''du kan väl lika bra va sjuk där som här'' / Mamma.

Är ju fortfarande sjuk, därför de inte bli ngn praktik imorgon heller, Sjukskriver mig och få krya på mig hos robin.
Har packat nu, städat rummet, rensat och sådär. Nu känns de bättre att komma hem på söndag också, HAH. Värsta jag vet är att komma hem till ett stökigt rum därför jag alltid städa innan jag åker någonstans.

Nu ska jag ta mig en glass, se kenza & tyra show och sova. PUSS PÅ DEJ SOM TOG SIN TID OCH LÄSA, <3 HAh


is it so bad?

heeey
ny vecka, nya möjligheter.
vecka 40



Vaknat till och från nu i natt, så vid 9 gav jag upp och gick upp. Tog penecillinet osv. Sen fixade jag mig. Är liksom klar. Känns riktigt skönt. Har hela dagen hemma nu. Sen vid 16.30 börjar jag jobbet till 21.30. Så kan ta de lugnt nu idag. Har inte så mkt mer att säga. Får upptadera er senare. KYSS Då.


would you dance, if a ask you to dance?


freaky family

vilken familj, vilken släkt.
jag förstår mig inte på dom.
en äkta familjemedlem.
mamma ♥

coffee, and some music.



hej gott folk.
sitter och dricker kaffe, högtalarna står på högsta volym och jag känner inga bekymmer. Inte för stunden. Allt är liksom bra. Ska snart ut och gå en sväng. Skulle vara skönt. Sen ska jag höra om min pappa och min storebror kommit hem. Höra vad dom har för sig. Mena, victor flytta nästa helg till sthlm. Man vill väl vara med han litegrann. Annars så ska jag försöka vila, vila bort huvudverken som dödar mig. Lär ligga hemma hela dagen och kvällen och sova bort den. Migrän eller ngt. Imorgon börjar tredje och halvtidsveckan av praktiken, HALVA TIDEN. helt siiick. Jobbar kväll imorgon iaf. peach out, / Maja

the truth

tio sanningar, enjoy.

1. jag sover med 2 täcken och 4 kuddar.
2. jag älskar och spela schack
3. jag har många planer inför framtiden.
4. jag lever i kärleken, kär!
5. jag har slutat att gå till frissan och klippa mig, dedär fixa jag själv. Finns en anledning. De jävlarna förstörde mitt hår när jag var liten.
6. jag kan älska att bara vara hemma själv, höra tystanden och känna inga måsten.
7. om 9månader står jag på trappan, och behöver inte vända tillbaks till ngn skola om jag inte känner för de. JAG TAR STUDENTEN.
8. om jag någonsin bli mamma, vill jag bli som min mamma.
9. när jag bli arg grinar jag,
10. jag skrattar alltid vid fel tillfällen, och då menar jag verkligen FEL tillfällen, usch vad man få skämmas för det ibland.




to die for



jag kan se mig i dig, jag kan känna att du förstår mig. Jag kan se på dig hur du mår. Du är en del av mig, en stor del. Min andra halva. En syster, en bästavän. Allt. Tack för att du finns. Jag älskar dig!


in the corner of my heart

hej på dej du
längesedan jag skrev nu, men har så mkt. Har liksom inte mkt tid till att sätta mig och blogga. Men nu när jag sådär på en lördag kväll, så har jag ju det. Har varit på kalas idag för mina pärlor, mina fina kusiner. Sen så åkte mamma och jag till birsta. Handlade osv. Riktigt mys. Jag älskar mammmmma <3. Min andra halva. Sen åkte vi hem. Nu har vi nyss ätit och sådär. Ska ta de lugnt nu tills jag börjar fixa mig, blir utgång ikväll med tjejeeeeen nr1. Sen imorgon blir de mötet, sen med Solan. HIH

Aja, ha de bra. KYSS

människor med gömnda vingar

hej, måste bara först och främst slänga in ett inlägg och tanke på han som kommenterade inlägget nedanför. Det var så att jag hade visst tappat min plånbok utan att ens märka det. Sen så ser jag kommentraren här på bloggen då är det någon som hittat den och sedan letat upp min blogg, och mailadress. Så vill bara säga TACK så mkt. Du är verkligen en människa med gömnda vingar. hih. godbless. Tack en en gång!!!