so damn cute

de söta tanterna på jobbet kan slänga ur sig de urgulligaste kommentarerna ..

tant 1; men du, (till mig) du skulle ha gått upp nåra kilon.
tant 2; ne, hon är helt perfekt.
tant 1; ja men för att bli lite starkare.

(sen idag)
tant 3; de låter som om ingenting är omöjligt i din värld maja.

lord, I give you my heart.

Precis hemkommen ifrån jobbet, vilket ha gått sjukt bra idag. Va på sjukhuset också mellan 9-12, mysdag. Senare kom även Anna och hälsa på mig, alltid trevligt :) Tjejen är gryyym. Blir partaj på gf. Inte den bästa dagen idag, depp. Men ska väl krypa ner och vila, pusshej.


att övervinna,
att slå skiten och vinna.
De är precis vad du kommer göra.


solförmörkelsen.

whatsup babes.
nu har jag precis kommit hem ifrån bion, varit där sedan 18. Sett tre filmer. Lagomt trött i ögonen nu kan jag ju lova. Eclipse som var tredje och den senaste filmen av twilight filmena var sjuuuukt bra. Hade dock förväntat mig helt annat, men den va så otroligt bra. Nu väntas de några få timmar sömn innan man ska upp och jobba igen, om en och en halv vecka har även jag sommarlov, kommer kännas så otroligt bra och skönt. can't wait.




give me a call, I miss you.

hej på dej du, din lilla nattuggla.
Nu ska jag strax krypa ner och sova. Se greys anatomy tills ögonen slocknar. Imorgon blir de jobbet till 4, kuratorn kvart över 4, köpa cykel efter det och samtidigt börjar bion 6. Fortfarande förvirrad hur jag ska lösa detta. Men allt går, gilla att ha saker planerat fast när de väl kommer till den dagen önskar jag att jag inte hade ett skit att göra så man kunde slappa hemma bara, fleraflera timmar.

Imorgon åker mantha till grekland, fyy va skönt för henne. Vill också dra utomlands. Dra ifrån den här hålan och åka nånstans där ingen känner en. Så 14dagar, hey london med världensbästa syster.

Nu ska jag sussa, pusspuss. SOVGOTT.



I really miss you baby,
i wish you were here. <3

jump, everybody jump.


den 22 maj
antonia & jag
bild tagen av christian.




oh, baby baby it's a wild world.

hej kära vänner.
nu är jag äntligen hemma efter en arbetsdag på tomtegränd. Slutade vid 15.40, då promenerade jag hem och hämtade kort som mamma hämtat ut, alltid lika roligt att få hem kort. Den här gången från turkiet och kreta. Så hämtade dem sen ner till stan för att träffa simon och antonia. Visa henne bilderna eftersom hon själv är med på dem. Sen pratade vi på om allt möjligt.

Cyklade sedan hem på min söndriga cykel, imorgon får man en ny :') ska åka och köpa en med morfar. Ska hinna med mycket imorgon. Jobbar till 16, sen kvart över ska ja vara hos kuratorn. Sen ska vi som sagt köpa ny cykel, sedan så ska ja vara på bion senast 18, eller den börjar då så innan det. Någon som kan förklara för mig hur de kommer gå ihop? Bion är btw till 3 på natten :') azuuuuum, och börjar jobba 8, ingen idé att sova då heller.
Nu ska jag göra mig en stor kopp kaffe och sätta mig på balkongen, ha de så bra. Puss / MK


du är den finaste stjärnan på himlen, du är den klaraste av de allihop.
du är värd de bästa man kan få, de finaste.
ingen ska någonsin få förstöra ditt hjärta mer. Aldrig!
Såren ska läkas och bli helade. Ja älskar dig min syster.
I mina ögon finns de ingen bättre.

stek med bruttan

hejhej
som sagt så drog jag ut med antonia och låg ute i parken och solade, spela kort käkade vattenmelon osv. Så otroligt härlig dag. Tror vi bara softade och låg där 4timmar eller något sånt. Tiden bara försvinner, varför försvinner den inte så när man jobbar? Ja mena tiden går väl ändå lika snabbt, de borde visas mer tycker ja. Nu ska jag byta om och fixa mig sedan cykla iväg till nacksta, till amel. Ha en superduper härlig dag / MK



 

SUNSHINE

hejhej, nu har jag precis vaknat och börjar dagen med att höra att alla ligger ute och solar. Då kan man ju inte ligga kvar i sängen heller. De är ju förmodligen varmt ute idag. På med shorts och tröja sen drar jag ut och solar med vännerna. Men vart, få se vart man hamnar. :') kamran hänger med såklart.


du vill inte ens veta.

hey,
nu är ja hemma och sjukt trött. Ska skriva dehär sedan blir de sängen. Mamma skjutsade antonia och mig till lögdö vid 18 nångång. Massvis med folk där, va där nå timmar sen så drog vi hem. Skjuts av larsa :') åkte hem till antonia, köpte tårta, popcorn osv. Smockade i oss och såg på tv och roade oss med en massa. Sen gick ja hem, alldeles för trött. Ska krypa ner nu. pusss då.


bil till lögdö, megaaaaaglad. :|


ehehhee, :')




heldag med amel

halloj. Vaknade vid 11 imorse, först vaknade jag 5 av en mardröm (aldrig hänt mig tidigare) astrid tänkte döda mig i drömmen iaf, så ja skrev ett sms i sömn ''snälla astrid, gö inte såhär mot mig'', hittade de i utkorgen imorse. Sjukt. Sen så snacka ja med bästavän osv, drog mig hemåt vid 12. Gjorde mig klar för att gå ut och träffa amel. Vi möttes vid hemköp. Köpte mkt gottt. Sen drog vi oss upp mot norra berget. Satt och fikade snackade och hade de allmänt bra, fast tillslut vart de alldeles för kallt. Så mamma kom och hämtade oss. Skönt med skjuts hem.

astrid lillasyster elander hör inte av sig, och alltid jag känns de som. Så blir nog inte henne ikv. Ist är jag med en massa sköna typer ute. Alltid härligt. Så hör av er, pusshej


upp upp upp


tackar gud för självutlösaren.


chockladpudding, fanta, chockladbollar, chips smockade vi in :')





tack för dagen vännen,
superbra och härlig. Måste
göras om. pusspuss

mormorshosta

hello
degade hemma efter jag kommit hem från stugan. Sen kom amanda och christian förbi. Alltid trevligt. De hade köpt med sig en stor bulllängd med mormorshosta på. hahaha. Som amanda och jag skulle käka upp. Hmh, de gick ju inte allt för bra. Sen va vi bara hemma hos mig till halv 1 ungefär, då drog vi ut. Stog ute och hade väldigt intressant samtalsämnen måste ja tillägga. Tillslut drog vi med epan upp till antonia. Så jäkla glad över att träffa henne, längesedan nu. Ha inte så mkt mer att säga, låter bilderna tala för sig själv. Puss




hua, kändes riktigt bra att få kleta ner naturkunskapsboken lite :')
så tack naima för vårat fina fat :)




måste bara tillägga de, första antonia sa när jag träffade henne igårkväll
var, VILKEN FUL HALSDUK. har du hitta den hos mormor eller?. De hon
inte visste va att ja köpt den igår, samma dag. De är antonia de,
hua skön tjej. Ja älskar henne.

raka motsatsen till vad jag hade tänkt.

hej på er.
min midsommar vart helt raka motsatsen till de jag hade planerat och tänkt. Hade planerat min midsommar med gullet mantha, fest i söråker osv. Men en hel del folk. Men saker ha hänt och saker ja inte mår så bra över just nu, Därför vart de inge firande där för mig. Lessen för de samantha. Men du och ja ska festa sönder ngn dag här fram över. Istället drog jag mig mot stugan och umgicks med mormor och morfar och självfallet mamma min, smutta smultronvin. hahahahhaha (a) Samtalsämnena var många. Senare drog vi hem. Precis kommit hem.

Nu ska ja få tag i amanda. Se om ja går ut och träffar henne en liten stund innan ja slocknar.

Skrämmande hur vädret är nu för tiden. Dödskörning hem kan jag lova. Regna som bara den och blixtra hela tiden. Sen var de som om man åkte över en linje och de tvärsluta och vart sol. De förstår jag mig inte på. Ja säger ju de, världen går under 2012. Så är det.




genom allt mamma, jag älskar dig <3

tomorrow i'll be gone.

musiken spelas i högtalarna, morgondagen är planerad, ser fram emot jobbet imorgon, att se alla glada gammlingar. Ja de går riktigt bra nu.

Har nyss sett filmen farsan med mamma. Hade inte alls några förväntningar eftersom den tydligen fått dåliga recensioner, men den va mkt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den va ju stört skön ju.

Ska krypa ner i min säng och se vänner tills att jag somnar. Sen ska ja sova djupt och drömma söta drömmar. När ja vaknar ska jag vara totalt utvilad och glad. För de är midsommar och en otroligt bra kväll väntas med samantha. <3


ja, hey christians ben :')

torsdag den 24juni tvåtusentio

hejhej,
jobbat idag som vanligt mellan 8-16, imorgon är de midsommarafton. Blir jobb ändå mellan 12.16 sen har man helg. Varit en bra dag, varit rätt så trött men de gick. Dagarna på jobbet går snabbare och snabbare och blir roligare och roligare för var dag som går. Man kommer liksom in i de och vet vad man ska göra när osv. Så lär ju tycka sista dagen är den bästa. Imorgon ska vi bara ha midsommarfika för gammlingarna och sådär. Bli mys de. Sen hem och käka. Senare blir de förmodligen utgång med vänner.

Var nyss och firade moster min i matfors. Massa gott fika och småbarn som sprang runt och lekte. Hur härligt som helst. Satt på altan och njöt bara. Kika ut över sjön. Ne nu ska jag städa, ser förjävligt ut här inne på rummet. Sen filmkväll. Ha de bra allihop. PUSS


dagens.
leggings
linne
kavaj

helnyktra

helllü peoplëë
tjejen länkade till mig, då är hon såklart värd att bli länkad hon med på min blogg. Hmh, tänkte komma på ngt sätt att ''ge igen'', på hennes lilla skämt. Så varför inte lägga ut en sööööt video på henne, från ngn fest för ett tag sen. De kommer hon tycka om. De vet ja. Så enjooy people.

De är samantha ja snackar om,
www.lillmanthy.blogg.se <---


gio, mantha och oskar :)

häng med på party, slit dig och kom loss



ey, whatsup boys and girrrrls?
jag är typ asaaaaaaglad nuja, ia bästastevännen drar ifrån lögdö hit, hem till mig. Sover här, myser på. Sen följer hon med mig på jobbet och jag ska försöka klura ut en förklaring till min handlerare. hmmmmh. Fick en as fin klänning av mamma igår, söt hon är alltså. Hualigen finns ingen bättre. Så testade den, den sitter finfint. Ha den när ja fyller 18??? åhå. Can't wait, är så glad nu, vet knappt va ja skriver. Enjooooy, bye / MK












sommaren väntar på mig.

tjenis
nu sitter jag hemma i soffan och trycker i mig kakor, har jobbat hela dagen idag mellan 8-16 som vanligt. varje dag mån-fre. Skulle egentligen vara ledig på fredag, det är ju midsommar men ska jobba då ändå. Får vara ledig en annan dag ist. Ha mkt att se fram emot framför mig, i sommar. Fylla 18, London, gf, Turkiet, Tatueringen plus alla de sköna sommarkvällarna :') can't wait. Känner verkligen att sommaren väntar på mig, den väntar in mig. Ja mena, de är fortf rätt kyligt ute, eller de är inte sommarvärme enligt mig. Men den kommer om ca 2 veckor. hahahha. (hoppas ja) :D vore perfa det.

Ne nu ska jag sitta här och slappa hela kvällen, se tv program efter tv program. Ringa runt till vännerna också och höra hur de är med dem. PUSSSSSSS / Majakarlstedt


sötan

boka tid till tattooo. CECK

yes, de är såå sant. Nu ha ja ringt och bokat min tid till tatuering. Yes mamma och pappa de ha ja tametusan gjort. Ingen snack om den saken. Fast han hade rätt mkt, men om 64dagar, den 27augusti sitter jag där och får äntligen min tatueringen inrispad. hahah Det ni, nu ska jag sova gott, puss på pannan din. / MAJA

2 weeks, do you hear me? TWO WEEKS

Hej på er kära vänner.
sandra tog upp samtalsämnet och jag inser genast. De är endast 2 veckor kvar nu, tills man bestämmer över sig själv, är myndig och få gö vafan vad som helst här i livet. Yes jag är 18år den 7 juli, om prick två veckor. Nyss va det två månader och jag förstår inte vad tiden går. De är helt sjukt.


en tugga gurka är mer procent vatten än ett glas havsvatten

hej på er igen, känner ni igen er?
jo borde ni göra bara headern som är ny
och färgen på rubrikerna. Man måste ju
variera sig lite :)

edgar är skön, kom och tänka på hans citat som han sa häromdagen. Vi satt och åt och helt plötsligt säger han. ''en gurkbit innehåller mer procent vatten än ett glas med vatten från havet'' någon sånt, kom inte ihåg exakt. Klockrent!

Ne nu ska jag sova, stänga ner och sussa. xoxo / Maja

och då va de kväll igen.

ge mig sommarkänsla, ge mig sommarlov och frihet. Vända på dygnen och vara ute tills solen går upp, som de brukar vara på sommarloven. Fest på vardagarna. Strunta helt i va klockan är, sova tills middag och lägga sig på morgon, vart är de? vart är sommarlovet? Ja mena de är ju faktiskt mitt allra sista sommarlov och då önska man ju sig LOV också, usch va jag klagar. Ja vet allihop, jag får pengar, ja vet, de är grymt att tjäna pengar. Toppen, därför håller jag mig till jobbet, fastän de skriker i mig att SKITA I ALLT OCH LEVA.

iaf så jobbar jag bara tills på tors, eftersom fredagen är midsommar. Då kära vänner blir de fest på berga med folk. Grymt, ne nu ska ja borsta tänderna och göra allt dedär innan jag kryper ner, sov så gott / Maja.


bara för att jag och lillasyster är bra töntiga ibland (a)

you're out of my life.


BTW, nu ha ja verkligen bestämt mig, ska tatuera mig. Kom på när ja va ute och gick förut. Ska göra en i nacken, alis volat propriis, (flyga med egna vingar), man kan klara sig själv, helt klart. Satts på prov flertal gånger nu, JA SKA BESTÄLLA TID :D äntligen.

den akustiska versionen, billionaire


i don't wanna here your name.

hejhej
igår vart det ju jobb hela dagen till 6 ungefär då cykla jag hem och tog de lugnt, somna till och så. Sen vid 9 drog jag mig mot stan. Mötte upp några vänner, va med dom hela kvällen. Tror ja va hemma vid halv 4, 4 eller ngt. Somnade direkt, och vaknade 1 idag. Skönt :) har varit hos mormor och morfar ett tag sen birsta. Nu blir de städning och sen slappa hela dagen, imorgon börjas det igen. HEY JOBB :') HEY MONEYYYY


yesterdaaaay

igårkväll vart de ju fest hos ajla med en hel del folk. mys de, bjuder på två bilder. De jag hittade på jessicas fb.






jobb, helt slut i kroppen

hallå
nu är jag hemma från jobbet, har jobba 12-18, så blir rätt trött i kroppen osv. Men de funkar. Helt klart, de är toppen. Ska vila nu ett tag. Duscha och sådär. Fixa mig sen få ja se vad som händer, så sjukt trött så tror de bli en lugn kväll. Drar ut och träffar vänner. Eller så drar jag med mantha nånstans. Få se. Min mobil är helt cp, den lever sitt liv nu, så få ni sms eller ngt. Hey de är mobilen inte jag :') aja nu ska jag duscha. Haré bra.

bjuder på en video på sötuttern :')


the otter

don't take that you don't need.

helluuu
igår så åkte jag först ut till ön för att ha grillkväll med folket, vart för tråkigt och för kallt så åkte in mot stan för att möta syster som jobbade. Träffade även manthiiiis. Så när hon slutade drog vi vidare på fest. Hos ajla. Va där ett tag, gickner på stan sen dit ja jag minns inte hur många gånger. Sen så fick ja skjuts hem av olle och matthias :') braa kväll. Men ska ju jobba todayyy så drog hem rätt tidigt. Som sagt nu ska jag ner till stan och jobba, kännr mig en aning sen. Men ha de bra <3

i hope you don't mind.

hellü peoplë
less jag blir, jag skulle vara med amel idag, hela kvällen osv. Åsså går de inte nu. hualigen va less jag blir. aja då blir de en lugn kväll istället, tänkte nästan snart duscha byta om och sådär. Så ja kan lägga mig tidigt. Imorgon avslutar jag min första jobbvecka. Går snabbt när man har roligt ellerhur. Nu återstå de endast tre veckor sedan är man en fågel igen, fri som en fågel.

Gick bra på jobbet, cyklade därifrån runt 4. Tror den var prick faktiskt. Sen kollade jag på klockan när jag var hemma, 16.04, hur lyckas man?, från haga hem till mig, 4 min. Pärlan min, cykeln min går fint :') Så var hemma på ett kick. Nu ska ja göra ngt roligare än nörda framför datorn som ni. HEJDÅ / Maja Karlstedt


på jobbet.

hejhej. just nu så är jag på jobbet. har lunch rast och tänkte göra mitt första mobilinlägg här. funkar ju rätt bra än så länge. ska jobba till 4 och sedan cykla hemåt. skönt att jag tog cykeln i morse. få hoppas de inte bli regn bara. :) Ne nu är min lunch rast slut. ska byta om och gå upp till cafet. jobbar där 1-4. ha de bäst / maja

på jobbet.

hejhej. just nu så är jag på jobbet. har lunch rast och tänkte göra mitt första mobilinlägg här. funkar ju rätt bra än så länge. ska jobba till 4 och sedan cykla hemåt. skönt att jag tog cykeln i morse. få hoppas de inte bli regn bara. :) Ne nu är min lunch rast slut. ska byta om och gå upp till cafet. jobbar där 1-4. ha de bäst / maja

i'll always stand by your side.

hey
känner mig helt less idag. Jobb 8-16, snackar vi inte om. JAG VILL HA SOMMARLOV! Bästa känslan nu för tiden är när jag kollar på klockan och den är 15.50 typ, känner mig lättad och lycklig. Få gå hem. ehe. Inte för ja ogillar jobbet, utan de gillar jag verkligen. Men jag orkar inte kliva upp 6-7 varenda morgon, jag pallar inte det.

Efter jobbet promenerade jag hem, hann säga hej till mamma sen ner till stan och träffa vännerna. Va med dem ett tag tills dess att de gick upp ett ljus för mig, vilken pantad människa. Så drog hem fort som ögat. Pratade med hannis, och jag stack till stan för att möta henne, köpte glass sen drog vi vidare till alnö. Massa vänner och så, vart kvällskäk på pizzerian där, rädd för dom nu för tiden ju :| hahahh. Aja sen skjuts hem. Ska snart lägga mig.
Slå på vänner som alltid och somna till de. pusshej


första dagen på jobbet.

halloj,
idag är de den allra första dagen på mitt andra jobb, alltid lika nervöst. Men antar att de kommer gå bra, eftersom ja varit där 6 veckor på praktik men inte samma sak nu ju, andra sysslor osv. Men ja återkommer med de, hur de gick. Nu väntar nog mamma på mig. Ska åka med henne dit upp. Blir väl jobb till 4-5 ungefär. Sen träffa andré. Efter de ska ja vara med sofie. Snacka sthlm och så. Bäst, vet inte hur de blev. Ska ha möte med himlabadetgänget också, antingen idag eller imorn, neeeeeeeee nu ropar mammsen, pusspuss <3.

utgång igår,

tjena alla vänner,
igår var jag på systers avslutning, de är ju alltid speciellt att gå ut 9an. Man minns ju själv hur skönt det var. Men samtidigt tråkigt att skiljas med vännerna som man gått 9 år i skola med. Sen så kom mamma och vi åkte ut till hamnstugan och åt middag, mammsen och jag. De var hur mysigt som helst. Åt en riktigt god sallad och glass till efterätt. Riktigt bra middag. Sen blev de birsta med mamma. På kvällen åkte jag och ia till granloholm. Till maja, amanadas moster. Va lite folk där och så. Ja hur kvällen sluta ska vi inte snacka så mkt om. Helt galen och vild kväll :) fick skjuts av larsa hem iaf. Rätt tidig kväll.

Nu ska jag snart åka iväg till haga, träffa lillasyster min och folk. MYS. Så hejdåååå söta läsare.


vännerna mina <3

close your eyes, don't look.



hey.
stressig dag, hualigen. Vaknade alldeles för sent, drog på mig ett par shorts tröja osv, sen cyklade ja snabbt som ögat ner till skolan. Träffade emma utanför. Vi skrev korten till lärarna osv. Sen hade vi naturkunskap. Sen avslutningsfika med älskade klassen. Vår klass är helt klart den bästa. Så bra sammanhållning. Madde ska lämna oss :/ sorligt, usch. Sen så stannade jag kvar på skolan tills 2 för att plugga klart allt, kvart över 2 började mantha och jag jobbet, på himlabadet. Yes gick riktigt bra. Och hade en trevligdag med manthasötan. Badade massor osv. Invigningen vart superbra. Sen kom astrid och amanda vid 5, jobb till 9 ungefär. Då drog vi hem. Va hemma till halv 00, skulle dra till skb på fest, men de kom aldrig ngn buss. Tillslut kom vi på att de var tors och bussarna gick inte, drog upp till statiol och sedan hem igen. Nu ska ja se vänner tills ja förhoppningsvis somnar snart. Ska upp tidigt imorgon på systerysters avslutning. love / MK

bilder från dagen kommer i massor senare, imorgon :)

that's when I look at you.

hej påre snygging.
haft en fullspäckad dag som nu är över. Varit så stressad så känns skönt att få komma hem och bara byta om till slappkläder och ta de lugnt. Fast inte länge till, har ett enda prov kvar i 2an, ett naturkunskap dessvärre. Ett hemprov alltså som ska vara inne imorgon. Senast annars blir de ett stort IG. Bäst man sätter sig och gö de. Ska väl lyssna till emma, som sa ''gör de nu maja, innan 00.00 så kan du sova sedan''. Klok tjej. Hua vad jag älskar henne. Hon ska vara stolt över sig själv. Så ska sättaigång. Och hoppas på att de inte ta mer än 2timmar, vilket ja misstänker inte räcker.

Imorgon börjar jag 09.30, träffa naima. Sedan har vi avslutningsfika halv 11 trorja. Sedan så har man liksom sommarlov. Känns helt sjuk. Har inte alls sommarlovskänslan inne. Skulle lätt kunna fortsätta skolan, fast de lär ja ju inte sagt om de va så att vi hade 2 veckor kvar. Ne men tjena, nu måste ja börja plugga. Ha de bäst / MK.


onsdag morgon

whaaatsup?
nu har jag nyss vaknat, ligger fortfarande kvar i min varma säng. Svårt att ta mig upp. Fast ser att vi började för en halvtimme sedan och amanda tyckte jag skulle komma så fort jag kunde. Ska skynda mig strax och göra mig klar, har bara brännboll hela dagen som sagt. Ne nu ska jag ta tag i dehär. <3

men halllllå där.

ska bara slänga in ett nattinlägg. Förstår själv inte var tiden gick åt. Klockan är ju fötusan snart halv 2, bäst att krypa ner i sängen snart och försöka somna. Ska sitta och heja på min kära klass imorgon som ska spela brännboll. Känner mig inte alls peppad, dessutom börja jag bli sjuk så blir att kolla och heja på. Sen vid 2 ska jag jobba på himlabadet tills 4. Halv 5 kommer pappa och hämta mig. Studenfirande på alnö.

Sjukt förvirrande att ha två bloggar, vet själv inte vad jag skriver vart och vad osv. Men chansa på att ja inte skrivit dethär innan, måste ha varit andra bloggen. Ja men nu hurrni börja ja bli allt för trött och flamsig. Ha de bäst, loooooove / Maja


oseriös tjeeeeej




himlabadets babes

hallådär på dig snyggve.
jobbat today med astrid och amanda. Gryyymt. Va inne på badet för första gången. Skojar inte, så himla fint och total bra. Dit måste ni. helt klart. Sen följde syster med hem, fika och sådär. Bjuder på videon. Hua va vi bjuder, peppade tjejer, ohja de gillas.



hualigen, :') <3

många blir nog chockade imorgon.



hallåhallå.
sitter i soffan och ser sex and the city. Sitter och ha de allmänt bra. Börjar 12 imorgon så får en härligt sovmorgon imorgon innan idrotten börja där vi ska spela brännboll. Sen efter de så har vi matte som vanligt. Prov imorgon också, hua de är tre dagar kvar och två prov kvar. De är ju som de är. När jag duschade förut så hedde jag i en hel del balsam, lät de sitta i när ja bytta om och sådär, sen satte jag upp det i en handduk. Nu har jag efter sisodär någon timme precis tvättat ut och borstat ut hela håret. Vännerna kommer inte tro mig imorgon :') hahaha, men de är skönt, ska klippa mig också, mig själv tror ja. bäst!

Ne nu missar jag en hel del på sex and the city, efter de funderar jag på att se filmen remeber me eller friends, få se hur jag gör. Lutar mer åt filmen eftersom ja ser vänner varenda kväll nu för tiden. jaja sov så gott. Pusspuss

glöm inte att ja skriver mer på andra bloggen www.majaoantonia.blogg.se
checka den också, mkt mkt mer där. Ha de bra! Hej.

en glad maja

åh,
ringde pappa förut. Var ett tag sen man träffade den mannen, far min. Saknade blir större. Minns tillbaka i tiderna då jag var pappas lilla flicka som alltid var bredvid honom. En trygghet, jag älskar dig.
Iaf back. Så ringde jag till honom och jag ska följda med victor till marna på lördag. De är mitt absolut favoritställe, speciellt på sommaren. De kan man kalla äkta sommar det. Så ska bli underbart, dessutom är min farbor där då, som bor i blekinge, som man aldrig träffar. hua va kul. Kan knappt vänta.

bjussar på bilder därifrån från förra sommaren med syster.


underbart


favoritbild -09




erik och victor




sommar





så underbart

dit drar jag på lördag. C'YAAA

torsdag, one day left



tjenixen alla bloggläsare,
torsdag idag, betyder att de återstå endast en dag denna vecka, en skoldag alltså. Sen så är man fri igen, fri som en fågel. I tre dagen tills de börjas en till skolvecka, fast nu gör de inte så mkt eftersom de blir den sista. UUUNDERBART. Skulle kunna gå ut på balkongen och skrika ut hur mkt jag behöver dehär lovet som kommer nu, fastän jag ska jobba hela jäkla lovet. Men vad gör de? huh? Pengar är pengar, ska man resa ska man. Ska man shoppa ska man, ska man LEVA så ska man. Nu tkr jag att alla ni ska gå in och läsa om våran utflykt till sandö på våran andra blogg,
www.majaoantonia.blogg.se. vi fick vara med och se en katastroföving, flygkrasch. Detni, videos och allt på andra bloggen. Gå in där, ha en bra dag. Nu blir de glass med varma hallon till middag, de gilla vi. pusssss på dig, din snygging.