Todays


helg.

yes! då är de helg. Skönt! Löning dessutom. Ha storhandlat till tusen och fyllt varenda köksskåp här hemma, nu ska räkningarna betalas, sen så! Är de helg! Ser fram emot denna helg. Blir grillning och jag tror på finväder. Ne nu må jag sätta igång, ska hinna städa idag också. ciaaao!

göra sig i ordning

hallå
nu va de ett par dagar sen, jag har hunnit spenderat en lång helg i sundsvall med massa partaj och shopping och självklart tid med familjen! Ha varit riktigt roligt. Nu håller jag på att göra mig klar inför kvällen. Är bortbjuden till en arbetskamrat! Ska träffa de andra och ta bussen med dom in till stan om cirkus en timme. Är för en gångs skull ute i tid. Så ha precis måla naglarna chock rosa och tagit på mig ringarna, nu hår och smink! Vi hörs. / MK


har för övrigt fått mormor och morfars gamla dator och HEY va kul de va och kolla bilder, säkert 3000 bilder sen yngre dagar. Med mina goa kusiner!

Hard work

Jobbarhelg! Hörs till veckan!


Family

Så fina!


Hemma

Då är man hemma från Åre och allt är som vanligt i lilla Krokom! Är just nu på jobbet och väntar in nattpersonalen för att rapportera! Haft en otroligt lugn kväll och kramats extra mycket med gamlingarna! Nu längtar jag hem till soffan, paketet och all godis mamma va förbi med! Fett!


Hemma

Då är vi hemma från Åre och allt är som vanligt i lilla Krokom! Jag är på jobbet och få snart cykla hem. Haft en otroligt lugn kväll och fått kramas extra mkt med gamlingarna. Trött och längtar hem till soffan. Öppna paket och smaska godis som mamma var förbi med! Fett!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/185910/images/2012/pic_197697372.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/185910/images/2012/pic_197697377.jpg" class="image">


Handlar

Hej på er!
Bankkortet går varmt idag! Men jäklar vad fint vi kommer få de hemma! Farligt att gå på ixo house! Of! Nu åker vi som tur hem till Krokom! Annars vet jag inte hur de hade slutat! Haha! Ska följa med Kicki hem! Ska pyssla. Oh! Älska!


Tisdag

Ledig! Ska försöka dra mig upp ur sängen nu och fixa mig för idag! Sen bär de av till stan med Kicki och Robin! Ska handla hem nitar. Så jag kan gö klart shortsen och västen!

Hörs senare! Lateroo


headern

haha, så less på att alltid ha bilder på sig själv där uppe, eller en tråkig text med ens namn, så varför inte ha en giraff?, En söt sådan. Kortet är taget av mig i London, på zoo. Fascinerande hur giraffer äter btw. Kunde ha stått där i timmar och bara glott på dom, oh fina djur!

Måndag

Ljuvliga måndag! Ledig och en ordentlig sovmorgon! Efter en dusch och lunch gick jag upp till Kicki för att sy klart jeansvästen och jävlar va bra den vart! Fett! Nu slappar jag i soffan här uppe och planerar för helgen!

Later!

Min älskling bakar chokladsnittar!