ja ha världens bästa mamma,

idag är det alla mammors dag och jag kan säga helt klart att jag har världens bästa mamma. Hon är inte bara en mamma för mig hon är en jättenära vän som jag pratar med om allt. Jag behöver min mamma mest, vi ha gått igenom mycket den sista tiden. Och de stärker bara oss. Jag älskar dig mamma, du är den bästa jag har.

 nu är du utomlands, och jag hoppas du har det underbart där nere i värmen. Jag tänker på dig, speciellt eftersom det är morsdag och allt. Saknar dig och hoppas du har det så jättebra. Vi ses när du kommer he, vilket är snart. Ha det så bra. puss på dig världens bästa mamma.






karlanderdag

hej people,
med astrid nu, vi va varit på stan hela dagen. Köpte in lite småsaker och sådär. Nu har vi problem om vad vi ska äta, kommer inte på ngt eller vet inte va vi ska göra. Båda är assugna på kött, grillat. Men två tjejer, grilla? hmh, ne funkar inte så bra de eller. Går väl ut och käka eller ngt. Ikväll blir de sex and the city med bruttan :)


astrid á la gustafsson


shopppping


ohja, dressman


orgasmskona, oooooouf

jag kollar inte tillbaka, och se problem.

hej kära vänner.
bloggar mest på andra bloggen www.majaoantonia.blogg.se
klockan är 04.38, helt död.

helt vrickad kväll/natt.
allt ja har att säga. kvällen slutades hos petrus.
sen en lååååååååååång väg att gå hem. helvete.
äntligen hemma. Nu ska ja slockna och sedan
ha en underbar dag med systra som ja ser
så framemot. Usch kan knappt skirva. nu ska ja
somna in, pösss då.

varför ödlsa tid på idioter?

hey, wazzzzup?
haft en upp och ner dag idag. Cyklade till skolan vid 08.30, av min glädje så mötte jag angelica och frida som stod ute. Väntade där med dom tills emma kom. Sen så hade vi bara en lektion idag. Människan socialt och kulturellt så slutade vid 09.45 :) otroligt soft dag. Efter skolan cyklade jag emma och frida till nacksta. Frida gick till tandläkaren och emma och jag satt ute i väntrummet en timme och väntade. Vart en hel del skratt av alla tidigarnas ''dagensskratt sidor''. Sen så cyklade jag in frida till hennes trafikskola :) och jag åkte vidare och träffade hanna och antonia. Sen så gick jag och antonia upp till vårdcentralen för de va dags för hennes tredje och sista twintrix spruta. Sen så ha vi käka kulglass osv, ritkigt skön dag måste jag säga.

Att säga vad man tkr, att göra som man vill är ngt så otroligt viktigt.
Vems liv lever man annars? De är därför jag säger till folk vad ja tkr.
Inte alltid men när de är seriösa tillfällen. Som nu.
hua, usccccch. säger jag bara.


nu ska jag ta cykeln till astrids match. Snacka med henne och sådär. Men väntar in petrus samtal som aldrig verka komma fram. Aja ha de bäääst / Maja Karlstedt


i even did my hair for you

tja, längesedan nu men jag upptaderar mest på den andra bloggen, min och antonias gemensamma blogg. Kika in där är ni snälla. klicka här; www.majaoantonia.blogg.se Men ska försöka blogga på båda. Iaf så är det lördag idag och jag ska ha en heldag med victor, väntar in samtalet från honom. Medan ska jag fixa mig, prata med mamma, städa till här inne osv. Ha en superbra lördag era snyggingar. puss

baby, baby baby

tjenare bloggve.
ännu en skoldag är förbi oss och nu återstå 2 st denna vecka. Hur kan de gå så snabbt? kan du svara på de åt mig? Iaf så slutade vi 11.20 gjorde mitt matteprov sista lektionen. Va seriöst inte säker på en enda fråga. Vilket betyder att ja räknar med ett ig på detta prov med. Men nu har jag iaf gjort de jag kunnat. Så är nöjd med det. Igår satt jag från 20.00-02.00 och pluggade omvårdnad. Gjorde ju klart allt iaf och kunde känna mig nöjd när folk frågade om man var klar.

Nu tänkte jag ta och käka lunch och sedan mysa framför tvn. Få se när amel hör av sig, för ska träffa henne senare. Sen käka med mammsen och sådär. Ska försöka gå till norraberget senare och sist plugga. De går rätt bra nu hurrni. kysss

hey världensbästakompis

åhå, känner mig hemsk. Ja hade bestämt att träffa amel när jag sluta. men nej den lilla hjärna som jag har glömde det. känner mig sämst, dummast, världens sämsta vän. uuuusch på mig. hejdååå :/

op-dagen

halloj bloggen.
op-dagen idag vilket betyder att alla elever som går op samlas och har som en ute dag, en frilufsdag. Jag antonia och amanda spelade kubb mot lärarna, sen spela jag emma och julia mot antonia och amanda. Sedan vart de kycklingsallad osv. Mysdag fastän den ha varit rätt dryg, fick skjuts av morfar hem sedan. Jag och emma! Så är hos pappa nu, tagit in posten eftersom han är i grekland. Sitter och ser film och så, sen ska ja promenera till stan, till mamma min. Plugg osv ikv. Nu ska ja se klart filmen, puss på dig.



du gav mig en smäll rakt upp i fejan.
är du nöjd? Är du nöjd över att slippa
mig? Borde du vara, man kan inte gå fram
och tillbaka. Nu är de såhär och förbli så.

nattinatt


nu kära blogg ska jag sova, har inte hänt ett skit idag. Vaknade och klev upp vid 13 trorja. Sen pluggade jag på och såg på vänner tills vi skulle äta. Vid 7 kom victor hit men jag drog ut och gick. Power walk till norra berget och tillbaka. Sen när ja kom hem igen, va victor kvar vilket gjorde mig as glad, hoppade in i duschen. Sen var ja med honom tills dess att han åkte. Han jobbar inte i sundsvall, så man ser ju aldrig honom nu för tiden. Dessutom bor ja bara med mamma så de är gångerna han hälsar på mamma som man ser honom. Men det var kul. Vi ska ses på fredag och baka pizza och sånt, förhoppningsvis blir de av, om han nu håller till de han sa. var ju hans idé trots allt. Måste städa också, pga vi ska flytta. Visning på mån.

Ne nu ska jag sova, puss påre snygging. <3
bilden får mig att sakna kreta ngt så fruktansvärt mkt, kreta med antonia -09 ngt oförglömligt.


gårdagen va strålande

termometern visade 22grader, ett strålande väder med sol och människor i korta shorts. En riktig sommardag alltså. De var som en dag mitt i juli. Så jag åkte hem ifrån matfors. Duschade och sådär Sen åkte jag solan och antonia tillbaka till matfors igen, åt lunch, låg i solen och stekte. Sen drog vi alla till eric för att slappa nån timme. Tro de vart två timmar eller sådär.


eric och johanna.


simon och anton, sen eric


jag och antonia visar våra skills


årets första dopp för eric och simon



antonia hoppar i för första gången i år.


dethär är då Maja!

så jäkla häftigt



hängt med bror ett tag, han visa mig några videos. Tycker den är är sten tuff.
hur lyckas man egentligen? Så himla många, sammtigit? omöjligt.

fredag,

hej på er.
kul att de va folk som komentrerade förra inlägget, de gillar vi. Nu ska jag göra mig i ording för att gå ut. Ska möta upp johanna och charles. Vara med dom tills vi drar vidare till matfors. Vi hörs senare.

Va tyckte nu ombellatyrashow med kissie igår då? :)
ha de bäst, hejdåå <3


whatcha say?


de du sa, gjorde ont.

hej kära bloggvärld.
vid 9 kom ia hit, vi hann se lite tv och sådär innan amanda och christian dök upp här hemma. Vi satt och såg på tv, till sist drog vi ut med epan. Åkte runt, vi tjejer test körde även en sväng. Med tanke på att ja inte testat på det där med växlar än så måste ja erkänna att de gick hyffsat bra, samma sak med amanda som inte suttit framför en ratt. Vi förstår antonia, eller hur då amanda? Hon går ju faktiskt på körskolan. ;) Sist vart de nattkäk på donken sedan hem, var väl hemma vid halv 2 tror ja. När ja kom hem såg jag bellatyrashow, ja vad har man att säga om det, tkr kissie är himla omogen. Men på ngt sätt stör jag mig på när bella och tyra käftar emot. aja, nu måste jag sova, funderar starkt på att ta samma power walk imorgon igen. Senare blir de johanna. Om ja följer med till matfors eller inte, de får jag se. Nu ska jag sussa, sov så gott mina älskade söta bloggläsare.



amel och jag har även börjat skriva inbjudningslisterna till våran 18års fest som kommer ske den 4 juli. Så himla bra, jag längtar ngt så fruktansvärt mkt tills dess. Sommarkänslor osv. Grümt, üübergrüümt. Tror du att du finns med där då? på listerna?

tel med babygirl

tjenare bloggen.
klev upp 15 idag, duschade och sådär. Hann precis klä på mig innan porttelefeonen ringde. Ia stod här nere. Så ja släppte upp henne, gjorde mig klar och sedan tog vi en power walk till norra berget och tillbaka. Sprang upp för dessa jobbiga trappor, snackade och mådde allmänt bra. Sen så gick jag hem. Nu pratar ja lite med johanna i msn ''telefonen'' och så. Ska ta mig ngt gott sen sätta mig och plugga.

xoxo


min fre...? onsdagskväll, justeeeee de är onsdag (i)


ojoj, stor bild.

Ska sammanfatta min kväll mkt kort här och nu.
Vid 4 kom micke och antonia hit. Vi spelade kort, pratade, kolla på videos osv. Hade de allmänt bra. Sedan fick vi ett ryck att dra iväg och köpa kina mat. Lång kö, irriterad och dåligkunnig på svenska var hon i kassan. Iaf tillsist fick vi våra rätter och åkte sedan vidare till granlo för att käka. Såg även en film som gick på tv, inte en aning om vad den heter eller sådär. Men den va faktiskt bra. Senare åkte micke iväg. Jag och antonia snackade, käkade popcorn, drack vatten?!? med citron och kikade på paranormala activity. Ja, den är ju som den är om ni har sett den. Senae vid 23 nångång så bestämde vi oss för att gå hem, till stan. Mörkt och rysligt. Efter en sådan skräckfilm. Men klarade oss hem, nu ska jag lägga mig och kika på vänner tills ja slocknar. Puss på dig.

Imorgon ska ja utnyttja dagen totalt. Kliva upp i tid?!, plugga, sedan möta ia vid 15.30 och ta en power walk upp till norra berget. Eftersom vårat mål nu är att göra de varannan dag så kan vi ju inte pallra oss ur de eller. Kommer bli kanon. Sedan käka middag och mysa.

okej, sammanfatta de kort? nja, dedär vart ju en del att läsa. Enjoy, ha de bra och sov så gott.

onsdag den 12 maj tvåtusentio



hej kära bloggläsare.
de få som de är.
Just nu sitter jag här bredvid antonia. Micke ligger i soffan. Vi ska beställa á la kina mat nu. Sen åker vi hem och käkar och ha de myssss. Lugn kväll ikv tror ja. Lillen än ja, resten av vänkretsen drar ut på krogen todayyy. Vänta ni bara, om några månader. Då ni.


satsar på en kändiskarriär istället.

hallå i stugan.
om ni missade det så har jag bytt bild där uppe, precis nu kanske du la märke till de ja. Få se om ja byter tillbaka eller hur jag gör. whateeeevah så skulle ja egentligen plugga vilket jag inte ha gjort. Mår sämst över de, ha liksom legat och kolla på shan atcis nya standup :) skön han är. En hel del skratt. Med ipoden i öronen, datorn i knät så säger jag hejdå, och heeej plugg, hög med massa ja måste göra tills imorn. jotjena, no sleeep to night. Kyss på dig.


ett sprängande huvud.

tjenare bloggen.
it's monday och jag är ledig. vaknade. Gjorde mig klar. Men har så fruktansvärt ont i huvet. Ska försöka plugga så mkt som bara den, men få se hur mkt jag pallar. Skulle egentligen åka in till stan vid 4 och plugga matte med amel där men få se om jag orkar. Hennes mobil funka inte heller så om hon inte logga in på facebook så måste ja in i vilket fall som helst. Nu ska jag iaf lägga mig och försöka få bort huvudvärken. Ha de bra kära vänner.


jag nu,


tackar gud för ipoden.


dagens ooootroligt fina klädsel, håret?! sminket,
usch, nu går jag och lägger mig. hejdåå :)

usch

du ha såna fruktansvärda fördomar. Du tkr och styr som du vill. Du säger saker du inte förstår själv att du sårar med. Du dömer varenda människa som går förbi. Varenda vän jag har, har du klagat på. Du ser negativt i näst intill allt. Hur kan du leva med dig själv? Visst jag älskar dig, men sånt här stör mig så fruktansvärt mycket. Att klaga på hur folk ser ut, hur de klär sig och hur de beté sig? vad är det? va?, osäkerhet på sig själv. Det är omoget och förjävligt. Du sårar, du klaga på varenda nära vän ja har. vafan är de?

så, fått ur mig de också. tack och bock / MK.

jo tjena,

hej på dej din underbar fina vackra människa.
nu har en dag på jobbet gått förbi. Första dagen dessutom. Kändes riktigt bra. Lite ny och visste inte hur allt gick till osv. Men med bra människor så går de bra. Men mina fötter skriker nu, det lovar jag. Nu väntar jag på att grillat och gomaten ska bli klar. Fyyy vad gott. Senare blir de plugg hela dagen, ska leka nörd och försöka bli klar med så mkt som möjligt så slipper jag de, de sista dagarna liksom. Sen imorgon är jag ledig då ska jag plugga också, köra på tills ja blir klar. Sen resten av veckan, PLUGGPLUGG. Keeep up the good work maja, grymt.

ne nu ska jag sätta igång, och snacka lite med gotjejen amel. Puss på dig.


work baby,

slänger in ett snabbt inlägg. Pappa är påväg hit. Han kanske står här utanför. Han ska iaf skjutsa mig till jobbet, börjar 10. Jobb till 17 ungefär tror ja. Inte helt hundra på detdär. Första dagen idag ju fötusan. Nu ska jag he på mig skorna och jackan sen springa ner, kyss


underbar dag








dagen i bilder.

iaf så åkte vi till johanna vid halv 2 tiden. Käkade glass på den stora underbara balkongen som var ut mot havet. Sedan såg vi ngn film. Eller de andra. Jag och antonia satt mest ute då också. För det var så underbar väder idag. Sedan så bestämde vi oss för att ha en grillkväll i sidsjön. Vi åkte sedan till ica kvantum där ja träffa en hel del folk. Iaf så köpte vi kött osv. Åkte sen till sidsjön för att grilla och hade de myyyys. En hel del folk kom eftersom. :) Sedan följde jag med jonas och skjutsade hem johanna charles & andré. Peppra musik i bilen osv. Passade på att tjuvlåna antonias kamera också som hon hade glömt hos johanna. Ne nu ska jag sova, jobb imorgon hela långa dagen. PEPPPPP.

it's saturday babyy.

tjolahopp.
vaknade med frukost på sängen. Kan de bli bättre eller? tro inte det. Sen drack jag mitt kaffe framför bellatyrashow. Somnade ifrån det igår så såg om det idag ist. Nu ska jag pallra migg upp. Fixa mig sen sätta mig och plugga i sissodär några timmar innan jag drar mig mot johanna.

blir nog att vara hos johanna hela kvällen, åker dit med jonas och andré som de lät igår. Men få se hur det blev med det. Annars så är jag nog hemma och pluggar. De måste göras det med. Ne dethär går inte längre. Nu måste jag börja fixa mig, städa ordning på rummet och sådär. hela dagen går ju. Ha en underbar dag / MK

















ryslig kväll



ja, när ni se bilden så kanske ni förstår.
Har alltså varit på bio med sofie och antonia. Eftersom sofie fyller 18 så fick hon välja film och hon valde direkt A nightmare on elm street'', ska tyldigen finnas flera st. Har aldrig hört talas om dom. Men sofie nämnde att de var en skräckfilm och eftersom jag älskar skräckis så va ja lätt pepp på att följa med. Men jag skojar inte när jag säger att den va fruktansvärt hemsk, jag fick ha min halsduk framför ögonen vid flera tillfällen. Handen åkte för ögonen också. Jag flög upp ur stolen flera gånger med. Den va inte och leka med hurrni.

Innan filmen så gick vi iaf ut och åt. Det va mysigt i alla fall. De blev jops så fläskfilé och råstekt potatis åkte lätt ner i magen kan jag lova. Det var hur gott som helst. Så har haft en hejdundrande bra kväll måste jag säga. Underbar. Filmen va faktiskt ryyysligt bra, grym!!


så godnatt då, nu blir de borsta tänderna, tvätta ansiktet, byta om och allt detdär. Sen krypa ner i sängen. Puss på pannan snygging.


helgen är räddad ..?!?

hej kära vänner.
ännu en vecka är förbi oss, eller skolvecka men det är väl det som räknas, ellerhur? Ritkigt dryg dag egentligen. Kom till skolan, insåg att vi hade förflyttat svenskan till första timmen så att vi skulle få sluta tidigare. Innan lunch. Jag gjorde inte ett skit på svenskan. Satt vid fb ungefär. Jag fick lite panik också för jag var tvungen att lämna in ett pm idag på svenskan. Iaf så sket det sig. Sen hade vi natur då jag jobbade på som bara den. Började med en uppgift som de andra gjort när ja va sjuk och lämna sedan in den kanske 20min senare. Sen börja ja jobba med nästa uppgift. MKT INTRESSANT. faktiskt. Sen skulle vi egentligen sluta men eftersom jag emma och angelica är så duktiga så stannade vi på svenska timmen där vi egentligen skulle ha den, gissa vad jag gör? skriver hela mitt pm på den lektionen. mailade iväg de och kände mig sjukt stolt.

På slutet skriver emma upp en lista på saker hon måste göra i helgen, alltså skoluppgifter jag säger att ja ha mer och lägger sedan till; helgen är räddad eller hur då emma?

Efter skolan så åkte jag och amel in till stan, gick runt, käkade mjukglass x2 och hade de allmänt mys, vi båda va helt borta i huvvet idag så de blev ju lite extra kul. hahaha :D känner mig fortf helt borta. Nu ska ja fixa mig senner på stan och käka ute med flickorna. Sen senare bio. PUSSPUSSSSS


jag tar ett djupt andetag, och slappnar av.

hej på dig din sköna.
Nu är jag i lokalerna. Har suttit här i 40min och väntat in johanna som tydligen inte var här vilken jag hade hoppats på. OCH NU KOMMER HON ...... sådärja. Ska snabba mig så jag kan umgås med vännen min. Har haft skola idag som vanligt. Natur, gjorde mitt prov. Äntligen, bättre sent än aldrig ellerhur?. Sen omvårdnad och svenska. Sen tog vi en prommis in till stan. Promenerade in med sandra och madde. Ne nu ska jag gå. Prata med johanna och charles. Så byyyyyye my friends. <3


torsdag den 6 maj tvåtusentio

sitter på skolan, har svenska. Sen ska jag direkt hem och slänga mig i soffan. Så jäkla less. Fast de säger jag bara. haha. Måste iaf till pappa först och leta min nyckel som är spårlöst försvunnen. Sen så åker jag till mamma och slappar. Kommer inte alls igång med lektionen. Helt omöjlgit. Ska skriva ett pm till ett tal jag ska hålla. mhm, kul att hålla ett tal för klassen om något. Vad vet jag inte än, kan inte komma på vad jag ska prata om. Hur ska man börja? Vad ska man säga? Aja, ja ska skrika av lycka när alla nationella är klar. Den saken är klar.

Ne, nu ska jag fortsätta låtsas arbeta och vänta på att få sluta, av att gå hem. Så ha en bra dag allihopa. / MK

tack



The woman I call sister
Is someone who is there
The woman I call sister
Is someone who always cares.

The woman I call sister
Can make me smile when times are blue
The woman I call sister
Is someone very true.

The woman I call sister
By choice, is my best of friend
The woman I call sister
Will be there till the end

The woman I call sister
Is the blessing from God above
The woman I call sister
Is the sister that I'll always love.


enjoy people,





astuff tjej. <3

tell me now baby


hejhej
sitter hemma hos systeryster. Myser på som vanligt. Töntar oss framför datorerna. Är inte livet underbart? Hänt en hel del idag, dagen började med operation, vi satt på operations läktarna och kikade på när de amputerade bort ett ben på en gammal farbro. Mycket spännande och intressant måste jag säga. Sen åkte vi ner till skolan. Käkade lunch på biggan med flickorna. Sen så ha vi lyssnat till 3orna som redovisat sina projektarbeten. Man blir så pepp själv på att börja med sitt eftersom jag och antonia redan ha våran idé klar. Sååå pepp nu. Ska förmodligen dra till filippinerna igen. Skaffa stipendium.

Nu blir de studsmattan utanför med finaste syster. Ha en bra dag du med. Puss på dig.

right now.



hej på dig snygging, vaknade av att angelica ringde och sa att vi hade idrott ändå, Emma hade sagt till mig att den va inställd. ANgelica ringde 12 och vi börjar 12. Jag slänger på senare, ringer emma och vi bestämmer oss för att ta halv 13 bussen in till sporthallen. Där satt vi en halvtimme. Sen vid 14 så hade vi matematik. Gick väl förvånadsvärt bra faktiskt. Började med ett nytt kapitell osv, brukar ju vara rätt krångligt. Men de funkade.

Nu måste jag skynda mig, ska flörta med pappa om skjuts in till stan, haha ska till lokalerna. Senare går jag nog till mamma, imorgon ska vi sitta på operations läktaren och kolla när någon amputerar bort sitt ben, de blir ju mkt mkt spännande. dessutom fyller sofie 18. :D härligt. ne, nu ska jag gå pusssssssssss


vecka 18, to do.



gjorde en snabb planering,
lär ju ha glömt en massa.
och har säkert ngt planerat
i helgen som ja snart få höra
att ja glömt osv. De märker
jag. Är ändå så trött, skyller
på det, klockan är ju trots
allt snart halv 00, de betyder
att de snart är 63 dagar kvar.
Nu ska jag sova. pusssssss

tredje maj


tjenare kungen.
vaknade 08.27 prick idag. Snabbt upp och börja fixa mig. Börjar skolan 09.00. Sen när jag var klar trodde jag att klockan skulle vara över 9, jag kollade och klockan stod på 08.42. Hur i himmelen hinner jag? hur bär jag mig åt? De är en fråga för sig själv det. Så jag hann packa väskan i lugn och ro. Sedan promenera lugnt till skolan. Jag var i klassrummet prick 09.00. Hua vad jag var bra då.

Har pluggat och sådär, sen klockan 13.00 skulle vi ha prov i omvårdnad om cancer. Intressant intressant. Eftersom jag knappt pluggat så var jag rätt nervös. Men jag svarade på allt och de gick bättre än förväntat. Så då gick jag därifrån glad. Nu är jag hemma och ska slå ner locket på datorn och kika på tyra show som jag alltid gör efter skolan, så himla mys. Så ha en bra dag allihopa. Hejhej


dop, shopping, middag med familyyy

hej, shit va söt du är.
dagen kunde inte börja så mycket bättre. Ja fick frukost på säng av mamma, och nej din mamma är inte bättre än min. Så omöjligt. Sen så promenerade jag in till kyrkan för att höra hur de blev med skjuts osv. Men eftersom det var möte så fick jag inte tag i simon. Därför gick jag ner till stan och träffade mamma igen. Fick en hel del kläder av henne sen lunchade vi även på stan. Riktigt härlig dag. Sen så vart de så att vi alla åkte med simon hem till han där eddie skulle döpa sig :') riktigt fint, sen blev de fika och mys med en massa folk hemma hos simon.

från kovland skjutsade simon mig sen till granlo. Där min pappa bor. Ja som skulle åka dit, då var han inte ens hemma. IStället pratade ja en del med victor. Bror min. Längesen nu. Sen slappa ja mest på sängen. Tillslut kom pappa och vi somna båda. Sen kom victor hem med sallad :) åh så himelskt gott. Sen så fastande jag i programme amazing race, eller va deheter. Vart helt galen va bra de är. Sen skrek ja på pappa; NU ÅKER VI, SNABBT DE ÄR REKLAM. Så han skjutsade hem mig vid 19 :) sen hem och slängde mig framför dedär programmet igen. :)

Nu har jag suttit och grina framför humorgalan, drömt mig bort om att jobba med detdär. De är absolut min störsa dröm. Åh herre gud, låt min dröm komma i uppfyllelese. Jag gör vad som helst.

nu skajag plugga, usch HEJDÅÅÅ :)

saturday night


bekymrad över ett mystiskt samtal       jag visar hur
från mr WWW, hmmmh                       mkt jag bryr mig ...


tjenare kungen.
nu har ja nyss kommit hem. Skulle åka från lokalerna till g-holm där det var fest eftersom julia och hanna fyller 18. Julia idag och hanna imorn (idag egentligen då) Antonia ringer och skriker, spriiiing bussen står på navet redan. Så jag springer och slänger mig in i 3ans buss. Skickar iväg ett sms, en smsbiljett. Kollar lite snabbt i bussen. Men där var ingen antonia. Jag vart förvirrad och fråga han som kör. Visst är det här 3an till granloholm? han skrattar och säger jaa. Sen ringer antonia och säger att hon sitter på 4an. Som går till sjukhuset och senare till granloholm. VI sitter alltså då på två helt olika bussar. Men de fixade sig och vi träffades vid ica i g-holm dit amanda och chrisitan kom också. Senare promenerade vi till lokalen där det var fest.

Det var en del där. En hel del från klassen vilket var as roligt. Att träffa dem, som man liksom inte bruka träffa så mycket förutom på skolan. Sen så ringde jag runt för att kunna få skjuts hem, de flesta svara inte och andra hade typ ''inte bilen'', ''skulle åt helt annat håll'', ''bilen är på lagning'' osv. Men tillslut när vi vart utslängda så gick vi med tre killar. Och frågade om vi kunde åka med dem, de va typ redan fullt i bilen. Men allt går, vi åkte 7 i bilen :) de gick, sen så promenerade jag hem från kulturmagasinet. Nu är jag hemma och ska krypa ner i min varma säng. Vilket ska bli as skönt. Ska upp runt 10 också. Antingen stan och mys med mamma eller så blir de vännerna, för vid 14.00 ska vi till kovland, där eddie ska döpa sig :):):)

Ne hurrni, dethär går inte längre. Nu ska jag fixa mig för sängen. En dejt med sängen är aldrig fel. Så det är mina planer just nu. Ha det så bra och sov så gott allihopa. Pusselipusspuss


I freaakin' love it.

jag hissar ..



söta meddelande från söta personer som man sedan upptäcker.
det uppskattas mkt.



mobilen min, inget utan den alltså. haha (a)



våren, hur underbart är det inte? Att börja känna värmen igen.


en räddare i nöden :), nu när jag varit så sjuk så har det
här varit min räddning. Tack vännerna.

should i be honest?

okej, ja borde det.
jag gillar de, jag blir stolt över mig själv och mår så mkt bättre efteråt.
precis, efter att jag har pluggat hemma. Så nu ska jag, sådär på en lördag förmiddag sätta mig och dyka ner i böckerna. Det händer inte ofta. Inte allt ofta. Så det är vad jag ska göra. Dricka mitt kaffe som stå här bredvid, läsa till omvårdnadsprovet som ja ha på mån och läsa lite natur. Så keep up the goodwoooork maja :) bye <3



ikväll blir de grejer kan jag lova. á la festa. Drar mig bort mot granloholm för att festa med kära vänner. Kommer bli en helt fab. kväll. Så ha en underbar lördag ni med. Puss på dig.

i don't want to go.

hej på dej du kära vän.
det är sista april,

vaknade imorse med vääärldens värk i magen och kallsvettig. Jag var svintrött och min kropp orkade knappt vända sig i sängen. Men tog mig upp typ 20 min innan jag började. Men bara av att ta på mig kläderna fick mig att må piss. Ja fick springa på toa typ varannan minut. Mår ständigt illa osv. Så ringde mamma så hon fick sjukanmäla mig, vilket ger mig ångest. Varit borta allt för mkt nu från skolan.

Låg hela dagen, sen vid 16.15 hoppade jag in i duschen, vilken jag insåg var för sent skulle vara hos antonia 16.30, men kroppen pallade inte hålla på. Men efter en dusch så var den mer med. Jag fixade mig och sådär. Sen så cyklade jag iväg, till andra sidan sundsvall till ica bergsgatan. Handlade för att laga mat. Sedan åkte vi till antonia för att fixa och trixa middag. Väldigt mysigt. Vi käkade våran sallad och sådär. Små tjattra på. Sedan så myste vi mest framför tvn, gofolket kom också. Senare. Amanda, christian, eddie och larsa :) En hel del skratt och en hel del filmtittande, musiklyssnande och peppande. Efter de drog vi iväg till mcidiii :) för att käka litegranna. Sedan så skjutsade lars hem mig. Nyss, så nu är jag äntligen hemma. Sitter i min säng och funderar på att gå och tvätta mig, börsta tänderna, byta om och krypa ner :) så godnatt folket, imorgon väntas en hel del äventyr. Puss på pannan så länge.



kretabilden :')
saknar.