0 days to go ...

aah, helt sant faktiskt.
det är idag, eller imorgon de beror på hur ni ser på det? Men klockan är över 00 och de betyder att de är idag vi åker. Till filippinerna om ni inte helt har missat de, men de tror ja väl inte. Så tåget går 23.20 ikv, till sthlm där vi ska vara tills 10.00 då tåget lyfter till amsterdam, vidare sen till hongkong och sist men inte minst filippinerna. Framme den 17onde nångång. Väldigt lång resa må ja säga :)

Och ja fick en ipod i julklapp iår, håller på att he in musik, o.c, vänner, filmer och allt. Tills resan och sådär. Blir grymt det. Trodde aldrig jag skulle få till filmer och videos men de gick första gången ja pröva. Hurrrra för mej.
Nu väntar ja bara på att filmerna ska laddas klart till den sen ska ja sova, skola trots allt imorn. Sen hem packa de sista, ta ut pengar, träffa erik?! :) och sen drar vi!!!

btw, kommer upptadera även där, aah asien, andra sidan jordklotet. Men vi fixar de, finns internetcafér och allt. Så vi hörs ju framöver. Ha en godjul och ett gott nytt år nudå. Puss&kram.

/ It's Maja

you were my everything ..

hejj på er.
sjuk igen, helt sjukt. Hur ofta jag är sjuk nuför tiden. Måste börja lyssna mer på mamma när de gäller vad ja ska ha för jacka och skor (a). Men de är lätt att vara efterklok. Nu ska ja hoppa in i duchen, sen göra te. Se oth och mysa :D puss på er alla <3