jag ser en liten ljusglänta trots allt.

hej kära vänner.
ja men dåså. Då har jag skrivit 3 A4 om omvårdnaden, sen 2 A4 om socialisationsprocessen (vilket jäkla ord). Så jag känner mig faktiskt duktig. Från att inte plugga alls hemma till att skriva 5 A4 på datorn dessutom. Hade blivit 10 handksrivet ;)(A)(A). Nu kan jag bocka av dom iaf. Och sedan gå vidare med resten av allt som ja ligger så mkt efter i. Har väl antagligen naturkunskapsprov imorn. Där ja inte vet vilka sidor de är ens. Ingen aning om ämnet eller något så ska gömma mig i hörnet imorgon (A). Ne nu ska jag fylla en vattenflaska. Tvätta ansiktet, borsta tänderna, smörja in mig. Krypa ner i sängen och slå på ett avsnitt av vänner. Sen ska jag umgås med spökena inatt. Jomenvisst de spökar i mitt rum :'/
Godnatt, jag börjar bli allt för trött nu.


let's become a nerd.



nu ska jag plugga i två timmar innan jag ringer upp lillasyster för att åka och möta henne en snabbis sådär. Jag ligger efter ngt så fruktansvärt i skolan. Med alla ämnen typ. Så nu ska pluggisen maja komma ut ur skalet. Där ja brukar gömma mig, jag är en sån som aldrig, då mena jag aldrig plugga hemma på fritiden. De är ngt ja inte gör bara. Men får ångest innan ja går och lägger mig nu så dags att ta tag i det. Så stör mig inte nu, dags för att dyka ner i mina böcker och gömma mig bakom skärmen och låta fingrarna göra jobbet. kyss


i don't wanna go go, solo (8)

hej på er.
haft skola idag som vanligt. Eftersom antonia sov hos mig igår så skjutsade jag henne på hojen min :) sen så började vi matten aa, egentligen 10 men de visste inte vi så vi var där 9. Fast vissa halv 9 så inte så synd om oss :) haha. Iaf så vart de alltså en extra lång lektion. Men gjorde mitt prov och sådär, gick åt skogen för de var för svårt. FÖR SVÅRT. Helt enkelt. Jag sitter här i ungdomslokalerna och är lagomt less, ingen här pga att de är nere på bönemötet. Jag spelar hur hög musik som helst och vill försvinna :) Men stay positiv, right?

Nu ska jag snart ta och cykla hem tror jag. Fastnade här pga att spelet bubble shooter var på, ngn som hade spelat. Simon tror jag sen antonia. Så fastnade rätt länge och bara spela. De är helt sjukt. Förjävla tråkigt spel. Men beroendeframkallande. De är liksom ngt som gör att man inte kan kryssa bort. JA, de är minimerat här ;) Nu ska jag förstsätta lyssna på bra och glad musik, sjunga med med fulla halsar och leka glad. HEJDÅ :)

morgondagens bästa; INGEN NATUR = SOVMORGON!!


can't wait



Aidan is back :)
tkr inte alls om big sååå de är bra,
att Aidan är tillbaka :D:D

now



nu tar jag min marabou, he på vänner boxen. Slänger upp fötterna på soffbordet och njuter. Ska kika på det tills dess att jag kommer på ngt annat att göra. Ska plugga lite senare också. Innan middag eller före? de får jag se hur det blir, lär ju bli efter. Om jag känner mig själv rätt.

dagens låt; solo - Izas
bara för att jag vaknade till den på mtv så sitter den i huvve nu. hahah


de fick följa med hem



dehär två fick följa med mig hem för någon dag sen, den dagen jag var på stan med amel.
Kan de ha varit torsdag eller något sånt. En jeansskjorta och en helt fab tröja med ett peacemärke.
Båda tog jag i stora storlekar för att få dom som ja vill ha :)


let's do it.

jaha, då ha veckans första dag gått förbi oss, och vi väntar nu in nattens mörker. Eller de har ju redan kommit. Iaf så antar jag att det inte bli mkt till att sova inatt heller. Men man kan ju alltid be en liten bön om det.

idag har jag mest tagit det lungt, sett tv, sovit på ballkongen, pluggat, datorn tills mamma kom hem med en skinnjacka och en aaaapsnygg väska åt mig. Ha man inte världens bästa mamma? huh? Och de passade dessutom. Sedan så åt vi middag. á la pasta med á la köttfärssås. Sen drog vi oss mot pappas hus för att tömma lite saker eftersom han planerar att sälja. Man hänger ju inte riktigt med i svängarna när man bor med mamma. Då ha vi våra egna planer att hantera. Så han ska alltså flytta in till staden han med. Sen så åkte vi vidare till willys för att storhandla mat. Men ja fick panikont i min mage så satt i bilen och väntade in mamma min. Vidare sen hemåt. Ha myst framför tvn sen jag kom hem. Sett en hel del program faktiskt. Brukar inte kika så mkt på tvn utan mest på serier på datorn. Men de ha vart nice.

tommoorrow åker mor till stockholmoooh, och lämnar mig hemma helt ensam. (nu kommer hon säga imorgon, men gumman tycker du att jag lämnar dig?) bara för att hon är så söt. Iaf, så ska jag slappa med mig själv, få ro att plugga vidare så jag kan komma nån dag på skolan och säga, här KLAR, här KLAR, här KLAR. och lämna papper i deras händer. Sen kommer ett berg fällas från mina axlar det lovar jag. Då kan jag andas normalt igen. Sen ska jag äta min lyxiga kyckling till middag. Se lite film, sitta i solen?! (förhoppningsvis) på ballkongen och mysa. Det vore väl en underbar dag det.

Ne oj, det här vart en långt inlägg det. Så trött. Knappt sovit på 2 nätter. Så ja bara skriver och skriver det jag känner. Nu ska jag iaf göra mig i ordning för sängen och hoppas på lite sömn. PUSSPUSS <3


ett helvete

hej på dej du.
i fredags började jag få biverkningar av penicillinet jag äter för halsböld och halsfluss. Så jag fick feber, somnade 11 och sov till 20, vilket ja redan då förstod att ngt stod inte rätt till. När jag väl gick till min säng ifrån soffan där ja somnat vid 00 så låg ja hela natten och skakade och hackade tänder.

På lördagen vaknade jag av att ja va tvungen av att springa på toa, sen när ja kom ut därifrån spydde jag. Ropade på mamma och informerade henne att ja ha magsjuka, försökte sova. Sov, vaken, sov, vaken osv de va väl så min lördag såg ut. Körde med mamma, såg film med henne osv.

Söndagen så mådde ja hyffsat bättre, få ju springa på toa tusentalsgånger per dag. Fruktansvärd magverk. Ngt så hemskt. Ja vrider och vänder mig i sängen av smärtan. Tro aldrig ja känt en sån smärta förut. Tårarna kommer ibland. Jag vill bara lägga mig ner och dö. Att gå gö till och med ont, svårt att sträcka ut magen min, dessutom ha magsäcken krymt ännu mer nu. Ingen matlust alls.

Förut så läste mamma på paketet till penicillinet att biverkningarna var kräkningar, magverk, osv. Så det är inte magsjuka utan biverkningar.

Idag så är det måndag, jag skulle ha börjat för 12min sedan. Men ja ha fortf. lika ont i min stackars mage. Sova få ja inte heller, så ont. Så nu ska ja se ngt avsnitt av glamourama och leva mig in i deras värld. Sen ska ja råplugga. <3 puss på dej.


forever and ever.



ohja, de är bra. Riktigt bra.

vad ska jag ta mig till?

hej kära vänner.
ännu en dag i veckan har gått förbi oss. Mittwoch, onsdag ja. Har haft matte och människan socialt och kulturellt, det har varit en riktigt bra dag idag måste jag säga. Mycket skratt och annat. Sen efter skolan så letade jag rätt på gofian amel. Kära vän. Sen skjutsade jag henne med cykeln min in till stan, gick väl på sådär 3min bara (h), ouf vad bra vi är. 

Där inne i stan testade vi en del grymma kläder, kolla runt. Fikade osv. Mycket mysigt. Alltid lika roligt att träffa henne. Efter de vid 5 nångång tog jag cykeln hem igen. Käkade med mor min. Sen cykla jag in till stan igen och träffade johanna och matilda. Va med johanna till halv 23 typ. Sen hem och duscha. Och sen dess sitter jag här. Ska borsta håret sen lägga mig.

bjuder på en del bilder från dagen. Enjoooooy










you shine like the sun

blir så fruktansvärt arg, så fruktansvärt ledsen och får ont i hjärtat.
En av mina bästa vänner som jag värderar så himla högt är även en vän jag ser upp till. En person jag beundrar stort. Hon har gått igenom de mesta man kan gå igenom och jag förstår själv inte hur hon kan vara den hon är idag. Hon är min solstråle. Hon lyser verkligen som en sol, det måste jag säga. Hon är en otrolig människa som sprider värme och glädje omkring sig. Hon har fått mig att växa, hon ha fått mig till att bli den jag är idag. Det är ngt jag är fruktansvärt tacksam över. Hon ser på mig när det är något och hon ser på mig när jag behöver stöd. Hon står alltid där, och tar emot mig när jag faller.

tillbaka till den första meningen så har nu båda hennes föräldrar slängt ut henne och har ingenstan att ta vägen. Att läsa det jag nyss läste på hennes blogg
www.mirakeltjejen.blogg.se  gjorde ont. Hur kan man, mot en så underbar person? Som sprider en sån lycka? Det är något jag aldrig kommer förstå. Aldrig.
Jag älskar dig och kommer alltid finnas för dig, min säng har alltid en plats för dig hannis <3





puss på min johanna

de var ngt ja hade fel om, så fel.

Nu har jag tagit ett bad, ett långt bad. Pratat i tel medan också, och jag är bäst på att få vatten på toutchen så den sluta fungera, men på ngt konstigt sätt så börja den fungera senare igen, kan handla om några minuter till dagar :) rakat benen med veets kräm :) okej kan hålla med sandra om att den luktar förjävla illa, de är hemskt. Men ojämt, nja tkr de funka rätt bra faktiskt :) Nu ska jag måla naglarna, sminka mig, klä på mig osv. Så ja kan känna mig som en ny människa igen, även fast ja hata dethär. Kan inte gå ut, hallå :| dehär är så förjävla tråkigt.
Antonia ringer och tala om hur hiiiiiiimla roligt de har :) och då känns de ju mkt, otroligt mkt bättre. Städa ska jag också göra, annars lär de bli filmtittandes hela dagen och kvällen. USCH. HEJDÅ, <3


shh, listen baby. Listen

tjenixen :)
vaknade i vår lilla söta soffa, alldeles ont i nacke, alldeles ont överallt. Minns inte ritkigt vad mamma och jag pratade om men ngt om att jag skulle gå till min säng vilket var omöjligt att jag skulle orka. Iaf så har jag orkat pallra mig upp nu, tittar ut och ser de underbara vädret. Önskar jag kunde dra på mig en skinjacka, solglasögonen, den stora halsduken, converse gå ner till stan, käka glass med ia och ta en massa sköna bilder med hennes hejdundrande bra systemkamera. (y)
Men ist så måste jag sitta inne, förstsätta dagdrömma, käka glass här tills halsen domnar bort. De är väl inget att klaga på egentligen. Så nu ska jag lyssna på underbar musik som får mig lycklig.

Ska också gå och slå på vännerboxen. Se de tills ja somnar eller ngt. ÅHÅÅÅ, de är fredag och jag är sjuk. Orka inte, pallar inte. Vill ut, vill leva.

TikTok - Magnus Weiderskog / värt att lyssna på


tjolahopp halsfluss

hej kära vänner,
igår sov ja förbi hela dagen. Så fruktansvärt ont i halsen så ja trodde ja skulle avlida. Låg hela natten och skakade, Idag så fick jag tid hos läkaren. Pallrade mig upp, vilket tog tid. Och där fick vi de bekräftat. Ja ha rejäl halsfluss på båda sidor. Kan knappt svälja mitt eget saliv osv. Nu är jag trött på dethär. Jag åt klar min penicillin för halsböld i fredags alltså, 6dagar sedan och nu ploppar de upp halsfluss. Ne usch vad jag är less på att ha ont i halsen. Men tydligen så hade penicillinet jag ätit varit för svagt så de inte kunnat tagit bort alla baktirer som nu börjat växa igen.

nu väntar ja in mamma som gått och köpt donken åt mig, sötamamma som gör allt <3
nu ska jag lägga mig i soffan igen. pusssss <3

it can not wait

vaknade vid 11, och de första jag känner är att ja ha ont i halsen vilket gör mig jätterädd. Men pallra mig upp och byter om, möter emma med cykeln vid 11.40 sen cyklade vi iväg mot stan. Till sporthallen för att ha idrott. Först lekar och sedan boxning. Och jag skojar inte, de va de jobbigaste på länge. Mina ben va helt körda och magen ska vi inte snacka om. Dessutom cykelturen till granlo igen. Vilket var en cykeltur med movind hela långa vägen. Sen stannade emma och jag ute en lite sväng i solen och stekte.

Nu har jag nyss sett tyra banks show, käkat lunch?!, lite väl sent då. ehe. Så ska nu äntligen hoppa in i duschen, lite väl sent det med. Men så slö, så trött och allt efter all träning. Så ska försöka ta mig dit nu och så. Sen käka varmamackor med pappa, tur de iaf. Att de bara bli mackor till middag, för ja ha ju nyss käkat en stor tallrik med spagetti (a). hahah

Sen efter allt de, tror jag att de bli en sväng in till stan, träffa vänner och sådant sen får ja se vart jag hamnar. Alltid lika spännande?! Ne hua, nu ska jag gå. Puss på dej.


såhär kul kan ju jag och johanna ha ;)
ehem?

en vän sa till mig

''att älska någon är ingen känsla
det är ett val man gör.''



sen dess är den meningen fast, helt fast i min hjärna. Men nu fick ja ju ut den iaf, det finns något bakom de citatet.

tiktok

en mkt händelserik dag måste jag säga.
först skola som vanligt sissodär en måndag. Så jag tog bussen med emma imorse. Roligt att träffa gofian min. Så där satt vi på bussen. Sen så har vi sjukvård hela dagen lång. Slapp dag, ta lunch raster när vi vill osv. Dessutom är tisdagar mkt bättre än så, börjar 12.00 med idrott imorgon och har bara det. Så njuuut maja, njuut.

Nyss så var jag och pappa min ute och övningskörde. yes för andra gången. Gick helt åt helvete måste ja tala om, eller visst de går bra när jag väl kör. Men jag är rädd exakt hela tiden, får panik om de är bilar bakom osv. Så de gick väl sissodär. Tillslut körde jag in på ica maxi parkeringen, ut ur bilen, gick runt och satt mig.

Sen så åkte vi hem, tog ut pärlan min :'), cykeln alltså. Så imorgon börjar emmson och jag vår cykelsäsong. Så himla bra, älskar denhär tiden så mkt på året. Bort med jackor, ut med cykeln, på min converse. osv. :) i just freaaaaakin love it. Nu ska ja sociala med vänner på datorn sen umgås med pappa min. Så puss på dej



galenpanna, kyssshej

friday, i'm in love.

helllo people
klassfest igår, eller kan man kalla de klassfest?
började lite dramatsiskt, gick hemmifrån vid 17.35, bussen till njurunda gick 17.45 tänkte ojoj de här kommer aldrig gå, men jag tänker skitsamma ja springer så hinner jag kanske. Jag ringer antonia, så hon vet att jag är påväg så hon kan dryga med busskillen ett tag tills jag kommer. Han va rätt irri men ja hann iaf, sen så mötte julia oss när vi hoppat av bussen. Gick hem till henne, väntade och väntade på de andra tjejerna som skulle komma. Alltså sandra, amanda och lisa. Tillslut var vi alla samlade. Började med lite singstar osv. Mys. Ritkigt bra kväll. Sen kom simon och christer och hämtade oss. Skjutsade hem oss. Men tack för kvällen tjejer, riktigt bra.













tack och hej, leverpastej

don't wake me up, i wanna stay in this dream.

helllo folks.
it's friday todayyy.

ska snart gå ner mot ia och möta upp edgar. Sen till ulokalerna för att fixa och trixa. Blir där hela långa kvällen med allt skönt folk :) blir mys det. Imorgon är de klassfest. Trevlans, mkt men knappt halva klassen kommer. Vilket är tråkigt såklart, men de kommer fler. ooohja de kommer fler. Fester alltså.

Ne nu måste ja rusa, vännerna väntar. Ha en underbar dag. / MK


i'm trying too get back

hallå alla flickor och pojkar,
slänger in ett snabbt inlägg innan ja måste sätta igång och fixa mig.
har ett fullspäckat schema today.

har precis duschat och sådär, ska nu fixa mig senare blir de en promenad in till stan, okej ja bor i stan (a) men endå, till navet där jag ska möta upp syster astrid. Sen ska vi till ungdomslokarlerna, blir väl där en hel del idag. kan väl inte skriva exakt varför. Men ah, sen så blir de tandis med astrid vid 15. Kanoners. Så nu ska jag hitta nå kläder jag kan ha idag och fixa mig. Så ni få ha en hedundrande bra dag idag för de tänker jag ha. Pussssss


slänger in en bild ifrån i söndags då det var superfint vårväder.

blah blah

halloj
nyss kommit in, eller de va väl ett tag sen.
Har varit med en hel hög sköna vänner och firat ture som fyller 19år imorgon. Eller idag, ta de som ni vill. Klockan är ju som sagt över 00.00. Så varit där från 8 nångång. Riktigt trevligt.

Nu ska jag snart lägga mig och sova, första natten på 3 dagarn ensam, hur ska de gå :| de betyder att ja måste se på vänner eller nån film. Hahah (a) så puss på dej.


varit med denhär flickan hela långe helgen. Bott hos mig osv.
varit såååå mys.

oh happy day

eller inte,
varit en rätt knasig dag måste jag säga.
men som sluta mkt bra.




johanna och antonia är här nu, så mys med vännerna mina. Mina favorit flickor. Alldeles favoriter. Så underbara. Johanna är tröttis och ska sova medan jag och ia lär se vidare på o.c nu, njuta av livet. Livets alla möjligheter. De gilla vi starkt. Så nu ska ja sjöööönga ut min glädje till den här låten och låta allt gå vidare. För livet är bra, mkt bra. Man ska se de positivt. Så puss på dej och gud vääälsigne dig, just dig.

jesus is the answer

du är så, yeah yeah wow wow

ohja vilken nostalgi.
old times.

nu ska ja, mamma och victor packa ihop vårt pick&pack sedan bege oss till stugan. Så himla skönt att komma dit, inte behöva bry sig hur man är, hur man se ut. Man kan leva :) umgås med la familia, med mormor och morfar, som ja värdera så högt. De är livet. Så nu är mamma och hämta bilen och ja ska egentligen vara i mitt rum och packa, halllå? :D komigen nu. Men fastnade vid msn där ja camaaar med snyggingen johanna :)

ne, ni få ha de så bra alla era snygga påsk-kärringar.
dra åt blåkulla nu, precis som jag.
GLAD PÅSK.

i can see it in your eyes.

hej där din lilla prupp.
de är sena natten och ja ska slänga mig i sängen snart.
är superglad pga att jag mår mkt bättre, vaknade 11 imorse vilket betyder att maja is back, so back :) annars vaknade jag 4, 5, 8 osv. Alltid ett tecken dedär när ja börja bli frisk, de är om ja kan sova till dess att ja brukar.

Har nyss sett filmen Precious med pappa, och käka grönsaker med dipp, så himla gott och mys. Inte ofta man gö de faktiskt, så pappa sprang ner till affären 21.50, stänger 22 :) galet att han hann. Men toppen de. Iaf så var filmen super. Ni har säkert hört talas om den. Se den! Helt klart sevärd.

slänger in en bild på filmen sen drar jag mig sakta mot säkert mot sängen som skriker efter mig. Lär slå på tv tills ja somna som vanligt, ha de så bra. och GLADPÅSK <3




dehär är alltså Precious, eller så hon kallas. Hon få ta all skit från sin mamma som kallar henne, fet, hora, slyna osv. Hennes far våldtar henne och hon får även föda två av honoms barn. Senare visas de att han dör i aids, som även hon också fått. När precious var tre år våldtog hennes far henne för första gången. Därför mamman hatar henne, för att precious ''snodde'' hennes man, att hon hade sex med hennes man. ah som ni förstår hennes mamma är sjuuuuk i huvet :) Men se filmen, den va helt klar sevärd.