Åre

hej,
shame on me. Fasen vad dåligt av mig. Men orkar bara inte sätta mig och skriva ner vad jag gör på dagarna, men just nu kände jag att jag hade lite att berätta. Annars så jobbar jag ju bara. Och mening med att skriva att jag jobba?. Iaf, igår skulle jag har jobbat mellan 7-15, chefen kommer och fråga om jag skulle kunna stanna till 21. Säger direkt Ja, tanken på pengarna! Problemet var bara att jag skulle åka till åre med kicki då, men hon sa att vi åker när jag slutat, så jobbar fram mot 21. Halv springer hem och packar ner det viktigaste, sen 21.15 ringer jag kicki och säger att jag är redo.

Väl i Åre slappa vi framför film, helt slut i både huvudet och kroppen efter jobb 7-21 nonstop. Kicki berättade att vi skulle ut i backarna. Fick lite små panik och huvudet skrek NEJ NEJ NEJ. Aldrig. Sån rädsla jag har för sådan sen jag var liten. Men sen imorse var jag taggad som tusan, drog på mig tre par byxor, fyra tröjor och en jacka. Här ska fasen inte frysas. Väl ute i backarna gick de super bra, enligt kicki. Kände mig mest som Stig Helmer. Dock ramlade jag inte en gång!

Nu ska jag krypa ner med mina tre älsklingar, Getzie Takira och Robin. Godnatt.


last christmas.

Är så julig i år. Kan de va för jag flyttat hemifrån? Vill ha pynt överallt, tomtar överallt. Julgran såklart. Ett måste. Julmusik, baka i massor. Skicka massa julkort. Till dom viktigaste såklart. Mamma, pappa, mormor och morfar, farmor och farfar. Andra året nu som jag firar utan mina föräldrar. Åh, ångest. Vill.Va.Hemma. Men de bli väl bra såhär med hoppas jag. Blir inte samma sak. Så nära att åka hem, hmh. Ne nu ska jag diska. ciao.


julpyssel



hej på er fina ni.
har haft en riktigt härlig dag, ledig och endå haft en fullspäckad dag. Vakna runt 12 då robin kom hem från jobbet. Han gick och handla thai mat och jag hoppade in i duschen, efter de slappade vi en stund innan vi gick upp till kicki och svenken. Bakning stod på schemat. Jag och kicki bakade rullrån medan robin slocknade i soffan och vaknade av att jag tvinga i han ett rullrån för att godkänna dom. Utmärkta blev dom. Sen plockade vi ihop alla julgrejer som vi fick av kicki. Säkert 3 kartonger och julgran och grejer. Nu ska de bli överpyntat här hemma. KUL! När man har flyttat hemifrån och allt dedär. Allt blir liksom som när man var liten. oh. Dessutom pysslade vi en hel del. Gjorde julgrupper osv. Riktigt roligt. Fick med mig tre krukor hem med julblommor. Blev så fint. Nu ska jag gosa vidare med vovvarna och diska och städa. MYS.

Vill aldrig släppa iväg er hem. Aldrig!


När du inte hör!

Hej på er!
Kapten röd igår, så.himla.bra! Sen efterfest hos hemås! Massa folk osv. Men pallade verkligen inte! Hem och sussa ist runt 02.30!

Sakna min mammmmma ja! Vill hem till sundsvall ett tag! Hejdå!


Never look back.


Like a star

Hej på er!
Har haft en riktigt mysig kväll med Sanna! Tittat en massa tv, pratat en hel del osv! Alltid lika go, Sanna min vän! Senare kom även Robin hem! Efter skoteråkning osv! Inser att man kommer se mindre och mindre utav honom nu ;)

Ne nu ska jag klunka i min sista tranbärssaft och sedan borsta gaddarna innan jag kryper försiktigt ner bredvid en sovandes älskling! Ledig imorgon! Skönt! Sovmorgon!




finaste på jorden.


det är du.

få stopp på mig.


kan bara inte sluta klicka hem massa fina kläder...

om du vore som förut.

hallå hallå
en tisdag, jobbat mellan 07.30-12.30 vart kort dag eftersom jag hade läkartid idag, inne på ö-sund sjukhus. Ultraljud och grejer, men inget kan dom säga mer än de ja hört ett år nu, så nu ger jag upp. Iaf, så sitter jag nu i soffan och små gäspar för mig själv, har sett nått avsnitt av modelljakten. Är trött som ett as. Väntar på Sanna som skulle komma o våldgästa nånting här under kvällen. Kanske ska gå o fli upp lite här.


Love

Vad tycker du om kärlek?
Kärlek är bland de finaste som finns.
Att få dela allt fint, allt jobbigt allt med sina bästa vän samtidigt som sin kärlek!

När kramade du någon sist?
Ett tag sen, krama om fina Robin innan han gick!

Saknar du någon speciell person?
Ja, är de någon jag verkligen saknar är de min storebror! Dessutom mamma och pappa såklart!

Har du svårt för att bli kär?
Ne inte när de klicka från första stund!

Är du singel?
Nejnej. ha en fin sambo!

När fick du senast en komplimang?
Tidigare idag!

Varit medvetslös?
nej.

Gjort något riktigt dumt?
Ne inte va ja kan komma på, ne!

Gjort något du verkligen ångrar?
Nix.

Åkt ambulans?
Nej de ha ja inte gjort!

Gjort något olagligt?
Aa de ha hänt ett par gånger, aa!

Slagit ner någon?
No way!

Dricker du?
Ja,

Vad sover du i?
Inget, om inte en stor tröja!

Är du ensam nu?
Nejnej, är med Kicki!

Vem sov senast i din säng?
Sover bredvid min älskling varje natt!

Vem såg dig senast gråta?
Robin
.
Vem delade du senast en dricka med?
Robin

Vem gick du senast på bio med?
Oj, de va ett bra tag sen! Kan de ha varit Antonia!

Vem skällde på dig senast?
Hmh, minns inte!

Senaste gången du var full?
Nån helg sen!

Senaste gången var i Stockholm?
Alldeles för länge sedan!

Senaste gången du grät?
Tidigare idag!