du ♥ jag


love ♥


happpygirl

hej på er,
JAAA! Min storebror är hemma nu. De som jag inte hade någonaning om. Sjukt glad. Så ska käka middag och så nu. Sen blir de baka lussebullar och kakor. Sen bli de packa min väska, plugga mitt prov och så. Liten upptadering sådär, ha en fin kväll / MK

torsdag

hallå där.
Klev upp runt 10 fastän jag knappt sovit något i natt. Hade bestämt träff med astrid runt 11.30. Så gjorde mig klar sen promenixa jag ner till stan. Fixade lite saker och sådär. Sen åkte jag till pappa, eftersom jag var säker på att min väska var där, men nej! Jag hittade den inte. Såg den någonstans förra veckan men kommer inte ihåg vart, smart tjej? Sen åkte jag hem till mamma. Nu har jag fixat lite och ska snart kolla om väskan är här, sen ska jag till skolan för att ha utvecklignssamtal. Alltid lika rädd för dom. uuusch.

Ska leta nuja, sen fixa mig. Ikväll blir de bakkväll med bästavän inför julskylltingen som är på söndag. Sen packa till tusan för imorgon åker jag igen. Iväg till älsklingen min <3

Dag 7. Min bästa vän.

Svårt dedär med bästa vän, jag har två riktigt bästa vänner. Antonia Blomkvist och sen min syster Astrid Elander. De är dom två jag mår bäst med och de jag kan säga exakt till. De är inget jag skulle skämmas o säga till dom.

Men som vän så är antonia min allra bästa vän. De sa klick direkt vi träffades och de va 2 och ett halvt år sedan. Vi har inte känt varandra så värst länge men vi ha gjort sjukt mycket tillsammans, Till och med varit på andra sidan jordklotet tillsammans. Kan inte räkna upp allt vi gjort och överallt vi varit. För ute och rest har vi verkligen. Antonia är en person som är sjukt lik mig själv. Att två kan vara så lik, se visste jag inte förrän jag träffade henne. ja, det var när jag bytte till min nuvarande klass. Där hon gick, det var då jag träffade henne för allra första gången. Vi har gått igenom mycket tillsammans och hon ha bevisat för mig flertals gånger att hon är en äkta vän. Vi har bråkat, skrikit och grinat till varandra men de är de bästavänner gör. De är för man kan säga exakt vad som helst till varandra. Antonia får mig att må bra, hon kan få mig att skratta på mina mörkaste dagar. Efter att levt 3 och en halv vecka, dygnen runt med antonia så vet jag att hon alltid finns där, att vi kan klara allt tillsammans och att hon alltid ställer upp. Jag älskar dig Antonia, världens bästavän.


repris repris, din feta gris

okej, dåligt de rimmade inte ens.
men whatevaaah.


biglove


enda sedan barnsben har det varit du och jag och vi har alltid haft en såndär lite speciellare kontakt mellan oss än vad resten av kusinskaran har haft. Vi är lika men samtidigt så sjukt olika. De är vad det handlar om. Men när de gäller de vi är lika på. Så är vi jääävligt lika varandra. Vi var dom som hade lika klänningar på julafton. Dom som önskade samma saker och lekte allra roligast med varandra. Du är en syster för mig. En lillasyster som jag alltid kommer finnas för. Du är den som förstår mig allra bäst. Jag älskar dig Astrid!

 


she got it, kan dee. She really got it.


i like it, i really do.


min kväll i bilder ...



min fina mysiga kväll i fyra små bilder. Ne men nya vecko revyn ha kommit. Så nu ska jag göra mig en kopp varm choklad. Läsa den. Sedan efter de ska jag råplugga klart hemprovet. Sikta in mig på nån timme sådär (a) om jag verkligen verkligen plugga kanske de går. Sen blir de tvn tills jag somnar. De va nog allt om det. Puss


vill bara somna om igen.

hallå alla fina läsare.
precis kommit hem, har haft en helt fantastisk dag. Som började 11.55 med idrott, sedan vidare och beställa studentmössa. Åh, vilken feeling att få beställa den. Känns så nära då på något sätt. De bli mer verklighet. Så den vart riktigt nice. Med omvårdnadpins och allt. mhm, ordentligen ska det vara.

Sen film på stryketräningen, efter då skolan slutat tog jag bussen ut till alnö. Gick till systra min. sistertalk, middag och mys. Riktigt mysig dag. Sen skjuts med dem hem eftersom astrid nu har träning och springer rumpan av sig. Nu ska jag skriva min hemtenan och sådär. Sen kan jag mysa. Ha de bra / MK

Hade lite tråkigt, så hedde dit lite olika slags saker på bilden,
enjoy


Dag 6. Min dag

Dag sex, om min dag.
En onsdag och de flesta onsdagar se likadana ut.
Jag har en sissodär lång och härligt sovmorgon. Fram till 11.55 då jag börjar. Första lektionen är idrott. Sen ska vi till skolan för att ha psykiatri och sen sista lektionen då har vi indiviuella val där syrketräning står på mitt schema. Efter skolan idag så ska jag hem och lämna idrottskläder, och sen dra vidare in mot stan för att möta upp astrid. Ska fixa lite ärenden på stan och sådär. Sen med astrid hem tror jag de vart. Myspysa med henne. Sen ikväll ska jag råplugga hemtentan och sen historia om jag hinner. Ungefär så kommer min dag se ut idag.

Ha en fin dag / MK

i freakin love it

Var ju på stan i lördags med robin och hans familj. Väl inne i en butik få ja syn på ett kors, ett hänge så jag fick en snilleblixt att göra om den till ett örhänge. Och de ha verkligen kliat i fingrarna mina tills ja kom hem och kunde göra om det. Så gick på sissodär 30sek så va de ett örhänge istället. Och jag älskaaart.


Dag 5. Vad är kärlek?

let's continue.
vi är inne på dag nummer fem.

kärlek de är för mig en känsla. Men egentligen behöver de inte vara en känsla utan också människor som man ha kärlek till, alltdå älskar. Kärlek är ett fint ord som betyder mycket. De kan vara en känsla, att man är kär tillexempel. Men precis som astrid skrev så måste kärlek vara den känsla som är svårast att beskriva. Kärlek är de finaste man kan få, de finaste man kan ge och de finaste man kan dela. <3


en gång i tiden var du min.

 


termometern visar 22C i krokom idag. Ja, det är svinigt kallt ute och vi håller oss hemskt gärna inne idag. Robins mamma fyller år idag, så folk har varit här och go fika ha de bjudits på. Underbart. Nu ska vi se beck och mysa. <3

 


Dag 4. Det här åt jag idag.

Då är vi inne på dag 4, eftersom internet inte funkade igår så tar vi det idag. Men de jag åt, ja de få bli gårdagens. Alltså dag fyra. Den dagen jag skulle laddat upp de.

Vi klev väl upp runt 14, vi åt då frukost alltså rostade mackor med ost osv. Till de kaffe. Sen runt 17 började vi göra våffelsmet. Min kock till älskling gjorde våffler. Sen till kvällsfika vart de goda mackor med te. Där nångång somnade jag i älsklings knä. mys :) de va maten för den dagen. pusshej

ett hallå härifrån jämtland

hejhej,
ska bara ge er lite info. Ja, att jag lever och sådär. Just nu sitter jag uppe på robin rum medan ja hör att han börjat med maten där nere, Ja, jag ska skynda mig och skriva klart här så jag kan hjälpa till. Vi ha varit i stan idag, hämtat ut massa finfina bilder och så. Sen gått runt och kikat. Fikat osv. Helt otorlig mysig dag. Sen när vi kom hem fixade vi robins rum, hedde upp mysig ljusslinga och sen så kom vi på lite ideér om bilderna, Här är resultatet.



supernice.
Efter lite tjaffs och kort hit och dit slängande så fick vi tillslut till det. ouf, våra tålamod tillsammans går inte ihop. Den saken är klar. Hahaha, men sen skrattar vi åt allt ovh försöker igen. De gick juuu.

Nu måste ja springa neeer. hej <3

Dag 3. Mina föräldrar

Dag nummer tre ska handla om de som gjort mig till den jag är idag. ja en fantastiskt Maja. HIH. De började den 7/7. Då jag föddes. De såg direkt att det var Maja jag skulle heta fastän de hade funderat på helt andra namn. Min mamma Gunilla och pappa Jörgen är två helt otroliga föräldrar. Jag har fått en otorlig uppväxt på grund utav dem.



De träffades när de var 16 år gamla. Sen dess höll de ihop tills 2008 ungefär. De var då de bestämde sig för att gå skillda vägar. Min pappa bodde då kvar i vårat radhus i Granlo och min mamma flyttade till Bergsåker, från början försökte jag bo lika mycket hos båda och sådär. Men för att göra de mer bekvämt så vart de så jag stannade hos mamma, skolan var 3min bort och allt var så nära. Sen efter nå år flyttade mamma in till stan, och vem vill inte bo i stan liksom? eller jag är en stadsbrutta längst ut i fingertopparna. Hualigen vad jag älska ruset.

Min mamma och jag vi har en speciell kontakt på något sätt. Flera bli chockade över vilken bra kontakt vi har. Har hört flera gånger '' VAA, var de din mamma du prata med i telefon, är ni bästa vänner eller'', sånna kommentarer får jag höra flera gånger. Och ja, vi är riktigt bra vänner mamma och jag. Jag kan prata om allt och sånt med henne.

Pappa och jag har sedan barnsben haft en otrolig kontakt, och han har alltid varit den pappa som alla velat haft, rolig, snäll med alla. Inte ett dugg sträng. En helt otorlig pappa. Vi tappar dock kontakten mer och mer sen dess att jag flyttade med mamma. Men jag trivs grymt bra med pappa och jag känner hur lika vi är. De är skrämmande ibland. Vi är sjukt lika och jag ha alltid roligt med pappps.

De är dom som fått mig till den person jag är idag. De som uppfostrat mig och lärt mig allt från att gå till att uppföra mig. Ja allt har de lärt mig. Jag älskar dom. Och de är världens bästa föräldrar.

Dag 2. Min första kärlek

ja, men då var dag två inne. Ett inlägg om min första kärlek. Visst hade man en första kärlek när man var sådär liten och man smygpussades i skogarna och skickade lappar till varandra på lektionen. Minns det så väl, så hade man rutor där man fick kryssa i, ''får jag chans på dig''? Ja Nej Kanske. Så kryssade man, sen fnittrade man och man var sedan ihop som man sa då. Men så kär som jag är nu har jag aldrig varit. Så jag kan kalla min första kärlek Robin Löfstedt.

Allt innan, allt som jag har innan robin, de finns inte längre. De här är min första kärlek. En kärlek jag aldrig kommer glömma. En kärlek som kommer vara föralltid. Jag skrattar alltid vid hans närvaro. Han är den sista jag tänker på innan jag somna och den första när jag vaknar på morgon. Han gör mig lycklig precis varenda dag och han får mig från världens sämsta humör till det bästa på nolltid.

Ett person som både är en riktigt bra vän och en underbar pojkvän. Det är robin. Min kärlek.

yeah, that's right. I'm going home tomorrow ...


.. home to my boyfriend ofcourse.
vad trodde ni jag menade?


tror inte jag hinner slänga in något inlägg imorgon och tänkte då att jag ska passa på att skriva ett inlägg om att jag åker bort imorgon, ja. Till min älskling. Tar två tåget någongång och är väl framme runt 16.40 tror jag. Så jatack, va social med mig på vägen. Sen så kommer jag förmodligen hem på måndag eftersom vi då är lediga, passa på att stanna och vara med älskling så mycket som jag kan. Lär ju upptadera där lite också, eller ja om ni inte vill missa min berättelse om min första kärlek imorgon? hiih, Puss och sovgott. / MK


Dag 1. Om mig

Som ni säkert redan har förstått så är mitt namn Maja, men även Cornelia Karlstedt. Den 7 Juli 1992 cirkus 14.30 föddes jag på Sundsvalls sjukhus. Jag växte upp i 16år sedan i ett radhus med min fina familj. Min mamma, min pappa och en storebror vid namn Victor. Jag kan säga att jag hade enligt mig världens bästa barndom, världens bästa föräldrar och tryggheten har alltid funnits i vår familj. I alla fall mina första 16år. För när jag gick sådär i 9an, när jag var 16år så bestämde sig mina föräldrar att gå skillda vägar. Ja min mamma skulle flytta ifrån vårat radhus där vi har byggt upp vår familj och där alla fina minnen skapas. Hon flyttade till ett ställe son heter Bergsåker, där även mina morföräldrar bor. Så en bättre kontakt med dom fick jag verkligen. Allt föll då, när det hände. De hände så snabbt alltihop och all den trygghet som fanns i familjen, den försvann. Idag bor min mamma i stan, ja de tar fem minuter till in gallerian ungefär, om man är så stressad som mig vill säga. Jag bor på heltid hos min mamma idag, och hälsa på min pappa lite då och då. Men jag mår bra så, visst min pappa har bestämt sig nu efter 2 och ett halft år att flytta ifrån vårat radhus, mitt barndomshem. För att komma närmare stan och sådär. Men mitt liv går ritkigt bra nu. Min mamma är inte bara min mamma, hon är även en grym vän till mig, jag kan verkligen prata om allt med henne. Ha sjukt kul med henne och må riktigr bra med henne. Victor min storebror bor nu i Stockholm, och jobbar där. Saknaden är stor men jag vet att jag alltid har honom. Pappa och jag har varit bästa vänner sen jag var liten, vår kontakt har blivit mycket sämre nu men vi jobbar oss upp hela tiden.

På tal om annat så går ja omvårdnadsprogrammet på västermalmsskola, sista året så om ett drygt halvår står jag på trappan och skriker bort rösten. För då tar jag studenten med min fina klass. Jag har världens bästa vänner också, och en pojkvän att drömma om. Som jag nu fått varit med i snart 5månader. Kan inte förstå de, vad tiden går snabbt. Mer om den kärleksberättelsen kommer senare. De lovar jag. Men jag är totaaaal kär.

På fritiden älskar jag att vara ensam, de är något unikt. Jag kan älska att bara ta det lugnt själv hemma eller med mamma. De är bland de bästa jag vet, annars festa, vänner och kärleken min, de är sånt som är jag. Jag älskar att vara med vänner, jag är med robin så ofta som jag kan och en syster som astrid är en räddning. Mitt liv är helt awsome helt enkelt. Jag har fått en helt ny syn på livet nu för tiden, de är helt otroligt underbart. Ta vara på erat.

Ha de bra / MK


jag gör en sån där, som alla gör.

trettiodagar.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

precis, många som gör en sånhär nu.
Men tyckte att det kan va rätt kul.
Så om någon timme kommer första
inlägget in. Peace out / MK.

we gonna rock this shit.



ny design, ny start.

med min stjärna i luren, i telefon. Så mår jag skit och riktigt bra på samma gång. Saknaden till honom gör så jag blir sur, arg och förbannad lätt. Jag tål inga skämt osv. Men av att höra hans röst gör mig så jävla lycklig. Vi räkna med att de är torsdag idag då säger vi så att jag åker till han imorgon, låter mycket bättre. Så peace out / MK

oh santa, please. I have been so good this year.


du är min dröm.

tjena alla flickor och pojkar.
det är ännu en ny vecka. Ja en måndag idag och jag har såklart varit på skolan. Tjejerna gör dagarna värda. Men skolan, hey kom och hjälp mig. Jag känner av att de är 12året jag går i skola. Ja vill bara gå ut. Flytta och börja leva livet liksom. Men nu är de väl drygt ett halvår kvar och de ska jag fan fixa. De ska jag göra klart.

ne, nu börjar jag bli less. Ska skriva färedigt min uppgift nu, eh (ljug) :P sen ska jag ringa min prins och sen somna. Ny dag imorgon, mhm. Den ska jag göra till den bästa.


för en minut var du min

tjena alla flickor o pojkar.
precis skurit upp halva tummtoppen, nja okej ett snitt bara men de flödar blod. Har i alla fall fixat grönsakerna till ikväll. Ja, ikväll blir de myskväll med mamma. Med film och grönsaksdipp. I just love it! Men innan de en riktigt god middag som väntar. Ha en underbar lördag. Puss på er <3


hel del prat med älskling ha de blivit med,
saknade är fööör stor <3

du lekte prins så som jag lekte prinsessa. Ja mitt sagoland.

Heeey
vaknat upp på rätt så fel sida. Eller känner mig depp, liksom tänker på alla problem. Så ville bara somna om och vakna om imorgon. Men hallå, de är ju faktiskt lördag. Så dags att kliva ut ur dörrarna. Ja jag har precis gjort mig helt klar och tänkte ta en promenad ute eller något. In till stan och kika. Promenixa. Sen få jag se vad som händer. Har liksom inga planer idag :) men peaaace / MAja KArlstedt


de känns som de stod still, hela världen. Bara för en minut.

hej kära vänner.
kom precis hem ifrån världens finaste syster. Som träffar rätt punkter jämt. Ja dedär bra'a. Som man vill prata om och ska prata om. De är liksom bara hon jag kan vara riktigt ärlig med och prata med. Så tack gumman. Förresten stod 1 och en halv timme från tunadal, sågverket till alnöbron. Är inte de heeeelt galet. Men till slut så kom man fram och plogade sig upp till familjen elander. Mycket härlig kväll med god kladdkaka och massa prat. Sånt som vi är bäst på, syrran och jag.

Nu ska jag fixa mig och sedan krypa ner, imorgon är det en ny dag. Nya möjligheter och en nya massa äventyr. Få se hur de blir till helgen. Efter ett antal tårar och tjaffs, så önskar jag att jag kunde ta tåget till hjärtat, få vila där. För kommer ju inte ses sen på 3 hela veckor. Men blir väl svårt de med, folk blir griniga här i Sundsvall. Tråkigt nog. Menmen, livet you know.

Dags för sängen, puss då.


welcome winter,

hey
klev faktiskt upp 2 timmar tidigare idag. Ja för att kunna njuta lite, med frukost. Med att skriva av sig, hinna kolla facebook. Och sen resten av tiden, ligga och vila, fixa sig lite mer och sådär. Så jag börjar skolan 12.00 idag, ställde min klockan på 09.00. Började ju snöa igår kväll och nu i morse när man kollar ut så är de maaaassvis med snö, säkert upp till knäna ;) hahha. Så verkligen glad att jag fick en ny jacka av pappa igår. VERKLIGEN. Hade inte varit roligt att gå ut idag med den lilla skinnjackan. Hua. Så taaaack pappa igen.

Nu ska jag käka lite, peppra musik och dansa runt innan allvaret börjar. Ha en bra onsdag.
Efter skolan ska jag träffa systeryster min. <3


jag var död för en minut, nu lever jag som aldrig förr.

helllllo people.
sitter hemma hos pappa. Vid hans datorn. Peppa med musik och njuter av all glass jag nyss varit nere och köpt. Har haft en ritkgit bra dag idag. Vaknade tidigt. Okej klev upp 08.00 och börja 08.30, men hallå maja hinner allt. Så jag var på historie lektionen och det rullade på. Nu är det annnat, när man är tillbaka från praktiken. Då kommer man hinna med mer, hänga med mer och sådär. En historielektion om veckan funkade inte. Men nu så, är jag och tjejerna tillbaka.

Rena rama julafton här på gatan våran. Ja jag fick ett kamera objektiv av pappsen, helt otroligt. Så nu vill jag bara hitta laddaren så jag kan sätta igång och foto, allt och alla jag ser, iih. Sen så när vi var ute och åkte så åkte vi in på stadium. Fick en jacka, en såndär lång och varm. Ja jag måste då säga det, när jag vara ute nyss, de var som om de blivit 10 grader varmare. Helt otroligt, men visst jag har gått med min lilla skinnjacka alldeles för länge, precis som mamma tjatat om. Heh (a) Så TACK PAPPSEN :) helt otroligt vad glad jag är.

Nu ska jag ner och mysa till det i soffan bredvid pappa min, se någon film och senare äta varma mackor. Ja som man säger, man lever bara en gång. Lev då för tusan, precis som du vill. Jag bruka säga de, jag vill kunna kolla tillbaka på min tonår och le, ja, att jag tog vara på den, inte slösa bort den på sånt som egentligen är vitkigt men sånt som inte gör en lycklig. Så hey från mig, nu ska jag ner och mysa till det.

♥ tack för allt pappsen, ♥

jag mår precis som du fått mig till att må.

hela jag,
jag rasar samman
orkar ingenting.
tappat all ork
vill härifrån.
nuu. Vill inte
hamna där jag
en gång varit.
Där jag en gång
kom ur, hjälp mig.



vill känna lycka.


jag är inte en trevlig människa,

en liten stad, med ett litet antal personer. En håla jag aldrig gillat. En massa människor jag alltid hatat. En hel hög med rykten jag inte klarar av. Ja jag skulle lätt kunna flytta 20mil bort och starta ett liv med min prins. Utan tvekan. Ta mitt pick o pack och åka vidare i livet, fast här. De går inte. Okej ett halvår, sissodär sen så ser ni inte mig mer.

ne, precis jag är inte en trevlig människa
nej jag är ju inte de. Jag är mig själv.
Sluta klaga på mig, du har ditt liv och jag
har mitt, jag lever min dröm. peace out / MK


de är inte de att jag inte älskar dig.

.. för det gör jag.
vi är så jävla lika.
dig jag sett upp till.
i alla år.


5 sanningar

  • när jag är hos en familj, en riktig familj med sådär 2föräldrar, barn. När jag är hos dem. Mår jag som sämst. De se så lyckliga ut. De ha de så bra tsm. Jag bli glad i hjärtat att de ha de bra men samtidigt gör de ont. Så fruktansvärt ont.
  • Ha fått hört i alla mina år att jag alltid sätter alla andra framför mig, att jag bryr mig mer om dem än dig själv som är den viktigaste. Men allt jag gör är för att jag ska må bra, vilket är själviskt. Jag mår bra utav att göra så andra må bra. Där har ni det.
  • Något som kan göra min vansinnig är när jag ser andra gör sig själv illa genom att sätta sig i dumma situationer. Att skrika åt dem, försöka förklara. De tror man inte fattar. ja bli vansinnig.
  • jag har aldrig tagit skolan på något stort allvar. Jag börjar inse att de varit jävligt dumt utav mig. Men ändå stolt över de betyg jag faktiskt ha. Om man tänker tillbaka hur jag varit.
  • jag gråter minst en gång per dag.


peace out, här sitter jag på tåget. Stolt för jag fick till internet och historiaprovet. ja de flödar. De går riktigt bra. Och jag är lycklig för om nåra timmar är jag bredvid min favorit. Robin <3.


no one else gets me like you.

Ny duschad, packat och allt är liksom fixat. Ja förutom de viktigaste. Jo historian. Har liiiite kvar och jag behöver emmas hjälp nu. En emma som ha stängt av mobilen. En emma som förmodligen sover. EMMA RING MIG!

Ska fixa klart de sen ta tåget bort till världens bästa robin. Som jag längtat. Nu drar jag. Så hörs på mobilen den närmaste veckan. KYSS <3 wish me good luck with the historyyyy.

ni ha knäckt mig båda två.

att krossas i flera bitar på en sekund.
de tog en sekund för dig att krossa mig.
att knäcka mig. De rasade, allt i hop.
De bara föll ihop. Du, du bara stod där
och log. Din falska leende och kände
dig lycklig medan jag stod där. Såg
dig och kände mig äcklad. Du har
förstört mig. Jag fick de bekräftat
då, när ni sa de till mig. Att jag inte
var den jag trodde jag var för dig.

jag minns som igår när du gav mig breven, breven som betydde allt för mig.
breven jag ramade in och där kärleken ifrån dig beskrevs. Där du gav mig ett
löfte om att vi alltid skulle vara bästa vänner. Nu när jag är hos dig, läser jag
mina brev varje kväll innan jag ska sova och varenda gång jag läser dem.
Inbilla jag mig att jag fortfarande var fem år och att du och jag fortfarande
var bäsa vänner.

kryssningen med min fina mamma.

igår morse så drog sig mamma och jag oss bort till navet där bussen stod. Vi hoppade på och en 6timmars resa ner till stockholm väntade oss. Där efter så klev vi på den enorma båten. Ja men visst, färjan. Cinderella färjan som skulle ta oss på en tur till Finland, vårt fina granland. De va rätt kul när man kände igen personalen ifrån tv programmet färjan. Om någon nu har sett det. Iaf back to the trip.

Efter ett tag när vi kommit på färjan och vi hittat rätt på hytten våran så var de dags för middagen vilket var en buffé. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv sett så mkt mat. De va hur mkt som helst. Man fick äta hur mycket som helst och dricka hur mycket som helst. Visst 2 glas vin, de räckte fint. Allt från potatisgratäng, till chockladpudding, till räkor, till janssons, till kött, till kakor. Ja allt. Helt fantastiskt. Och otroligt sällskap dessutom. Trevliga människor. Efter en god middag och en maga som var full ja säkert en vecka därefter. Tog vi en shopping tur ner till taxfreen, mammsen och jag passade på att ta ett glas champange. mmhm, lyx. Sen shoppade vi på rätt så mkt faktiskt. Unnade oss en del. Kvällen gick vidare. Allt ifrån karaoke till dans, till spel och allt var de var. Idag vid 15.30 var vi tillbaka i stockholms hamn igen.

Har haft en riktigt riktigt bra resa med min fina mamma. Underbart att få komma bort sådär ett dygn. De har verkligen varit underbart. Jo just de, frukostbuffen va otrolig den med, hiih.














tack för en fin resa mamma <3