Todays shopping


Home

Hej!
Är hemma i Sundsvall. Kom igår och gick direkt till pappa. Åt middag med
Efterrätt och grejer! Mys! Sen drog jag med Antonia hem för att även träffa min kära mamma! Ia sov här och vi hade mycket att prata om. Just nu ligger jag hemma och slappar. Väntar in mamma som jag sakna så. Ska bli mys att umgås med henne!

Latero


Ljuvliga massagestol

Slog precis ner mig i massagestolen! Finns Inge bättre sådär mitt i jobb dagen! Och efter att ha träningsvärk av gårdagen! Så skönt!

Om nå timmar är de helg och jag ska njuta av varje sekund! Må fint med vänner och med min fina kärlek!

Nu ska ja njuta av några minuter i stolen innan ja ska slänga i mig något att äta och fortsätta jobba! Xo


At work

Hej på er!
Hade en otroligt bra dag igår! Som jag sett fram emot! Jag och Jonna åkte in till stan för att möta upp fina Sanna! En runda på stan innan teatern! Jag är en riktigt teaterälskare så de va kul att smyga sig in på deras skolteater och se den!

Efter teatern drog vi oss ner på stan igen för att käka Kina! Gott som satan var de!

Sanna håller med dig! Alldeles för få bilder på oss! Må ha fler! Förresten läs hennes blogg vettja
www.lagergrensanna.blogg.se

Just nu är jag på jobbet och har lunch! 20min i massagestolen så är man på g igen! Ikväll blir de gympa med Sanna! Fun! Ha de!


Cross

Gjorde mig en ring! Helt vanlig sådär! Xo


Latero

Alldeles för tunga dagar. Hörs senare! Bloggpaus!


At work

Hej på er!
Sitter för tillfället i massagestolen på jobbet! Har lunch. Åt lite snabbt sen satt ja mig här! Helt underbart! Ska strax sätta igång igen och göra nytta! Slutar 16 hörs då! Puss!


listen to your mother.

hey folks.
en helt vanlig tisdags dag, med en aning träningsvärk av all kinect igår, men helvete vad roligt det är. Ska snart tvinga ner sanna för en revansch. Bloggtorka, orkar inte just nu, ha mkt annat roligt för mig. Som att umgås med fina vänner som gör mitt liv. ciao.

Fredag?

Glömde nämna de.. Har helg nu! Tredagarsledigt! Hallelujah! Skönt!


Pysslar

Myser ner mig i onepiecen och smyckar! Detta ska bli ett hand smycke så småning om!


mum & dad

Jag saknar tiderna när man kunde krypa ner vid er, bakom er för att skydda sig. Jag saknar våra söndagsfrukostar, Jag saknar gomiddagarna på fredagar.



jag saknar er två så himla mycket, varenda dag, varenda sekund!


torsdag

vilken underbar torsdag, drog mig länge, säkert till 13. Sen fick jag frukost på säng. Av en slump kommer jag på att jag vill in på stan, så jag robin och kicki sticker in. Runt 15, rätt så sent. Men skulle på hobbyboden och kicks. Träffa sanna osv. Gissa vad vi fick med oss hem? Jo ett xbox 360 och kinect, med fick vi två spel också, jag skämtar inte, de är hur roligt som helst. Nu har robin suttit 5 timmar och spelat sitt spel.

Vilka grejer de finns nu för tiden, justja, Hörde av antonia att en kille gått ner 45 kilo av ett kinect, nu ska jag köra ett pass varje dag. Ha ju sånt träningsspel på kinect, aning jobbigt att se sig själv där på tvn, haha. Men kul som tusan.

Nu må jag sova, jobb imorgon och hela helgen. Fina pengar. xo.

tack älskling!

helt otroligt, det smittar av sig!
Igår när jag satt och smycka så kom Robin och satt sig bredvid mig och börja pyssla med mig, en aning många svordommar, men kolla så fint det vart. Och till mig :') Söt älskling jag har. Ett halsband med en fyrstav där han stansat på alla fyra sidor. Sen en kedja som sitter mellan fyrstaven och själva kedjan. Så fint!












Fint va?, Min älskling han kan han!

believe me.

Håller på att fixa ihop lite smycken, men dessa är ju old ju! Nån enstaka ny, men några av dessa är inte klar. Lägger till kedjor, eller en fjäder eller något eftersom.


oh.

en aning less tjej, har försökt upptadera bloggen hela helgen osv. Har bara inte orkat lägga över alla bilder från skoterhelgen till datorn, så smidigt och bara blogga från mobilen men icke, de går icke. Less. Få lägga in dom senare något. Så få ni se vilken underbar helg vi hade, men en aning träningsvärk dagen efter, Robin fick bära upp mig från sängen och klä på mig, helt seriöst.

Men HEJ SANNA! Ja vet att du läser och att du blev glad nu, right? :) love u!