you are amazing

kvällen video jag gjort.
bara för att jag inte hade ngt
och göra plus att jag har
vääärldens bästa vänner.




snowboard, frilufsdag?

hallå mina vänner,
idag har jag micke och antonia varit ute i den friska luften och åkt snowboard. Mycket härligt har det varit. Så vid 11 klev jag upp. Gjorde mig klar, sen kom micke och ia och hämtade mig i granlo. Vi drog till sidsjön och där fixade vi brädorna och gick upp för backen :) fast de fanns inga skor i min storlek :( sämst. Men på måndag. Då ni, är de antonia och maja ensamma :| ute i backen. Kan gå illa de.

här kommer 3 helt galet sköna videor.
enjoooy people.



pirrigt? ;)


micke kämpar :)


STAAAAAANNNNA, ...... braa!!!


låt mig få falla

hej på dej din snygga sak,.
du borde ta åt dig.

nu sitter jag hemma hos min far :D väntar på att micke ska komma och hämta mig, snart blir de backen :) snowboard för första gången. Önska oss lycka till. Till mig och antonia då, för de är micke som ska lära oss. Ska bli kul, men blivit lite missförstånd, jag har inga snowboard skor :( och inga pengar till att hyra. Men de fixar sig jämt.

Nu kan ja säga att jag är redo iaf, 5 par byxor (täckbyxor också såklart), 4 strumpor, 3 tröjor, en dunjacka :D plus vantar och mössa såklart :D yes, jag är så redo :D bilder kommer upp de kan ja lova. Puss på dej


and we all say; welcome dad!

ja, tro de eller ej.
Min älskade pappa har börjat läsa min blogg. Så himla roligt. Så nu får ja se upp vad jag skriver och inte ;) hahaha nerå. Skriver alltid de ärligaste ;)

nu väntar jag in kära vänner, antonia och micke som kommer hit :) till mig. Ska bli mys de. Men är super trött så lär ju somna här och de få roa sig själv. haha. ne nu ska ja släcka datorn. Puss på dej.

och jag älskar dej pappa <3

a true friend ..

en vän som aldrig sviker. En vän ja vet finns där när det är ngt. Vi har varit vänner i 16 år nu, snart 17. Vi har gått i samma klass i 11 år och dagis tsm. När vi splittrades i gymnasiet påminde ja mig själv hela tiden; emma är inte sjuk, hon är inte hemma bara idag utan vi kommer aldrig mer gå i samma klass, de gjorde mig förkrossad och jag förstod att jag inte passade in i den här världen. Bytte program och de är ja väldigt glad över idag. Inte pga att ja går i samma klass som en bästa vän utan i hela situationen. Det förändrade mkt och att jobba med människor är det jag vill.

emma och jag har växt upp tsm, vi har alltid funnits för varandra och stöttat varandra i alla lägen. Som bästa vänner har vi växt upp. Jag älskar dej hjärtat. Ja hoppas de varar föralltid. ♥

lord, i give you my heart.

Ännu en dag på praktiken har passerat och nu sitter jag äntligen hemma i min säng efter att ha ätit middag. Efter praktiken åkte jag och emmson hem till henne och hade de riktigt mysigt. Såg på tv och käka gotta. Riktigt bra.

ikv blir de myskväll med mamma min. Se film och käka ännu mer gotta. Sen blir antagligen sova :) puss&kram


a whole new week.

veckans planer;
mån: jobb 06.45 - 15.30
tis: jobb 06.45 - 15.30
ons: LEDIG (skola 2h)
tor: LEDIG
fre: jobb 13.30 - 21.30
lö: jobb 06.45 - 15.30
sö: jobb 06.45 - 15.30

känns ju som en rätt tung vecka detdär. Speciellt att jobba kväll på fredag. Ville ju helst jobba dag då, såklart när man vill på u-samlingen med kära vänner. Men vem vet, kanske tittar in efter jobbet. Fast då är de jobbiga att man ska upp tidigt på lördag. Kör ihops sig vilket fall. Aja de positiva är väl att ja älskar att jobba där. Tkr de är så roligt. Att ta hand om människor. Så ser ändå fram emot de, men man blir ju inte så glad när man hör vänner fråga om man ska hitta på ngt i helgen och då är man upptagen redan. Men de kommer ju fler som tur är.

Nu har jag nyss kommit hem från en riktigt skön stund med simon och antonia, vi var och fikade på stan. Blev kaffe och god daimtårta, älska den på waynes. Sen gick vi till kyrkan en stund, masssvis med folk. Drog hem efter ett tag. Fick skjuts av simon, mkt snällt :) för usch va kallt de ska vara. Vill ha vår och sommar nu tack :)

Nu ska jag lägga mig och läsa och senare se vänner, TJIIING / Majakarlstedt






whatever??

hellllo folks.
ännu slutet av en annan vecka, och en ny är på g.
känns väl tråkigt att helgen redan är slut. Men ändå härligt att en ny snart är här. Jobbar mån, tis sen ledig onsdag och torsdag men jobbar fre, lör, sön, mån. Ledig tis tror ja sen jobb ons, tor, fre :) sen är 6 veckor av praktik gjord. REDAN. helt galet vad tiden går snabbt hurrni.

Nu ska jag snart iväg och träffa ia och simon :) cellis med dem, alltid lika trevligt. Sen blir de väl hemmamys ikv med mamma! Pappa ringde precis också, måste åka dit i veckan. Såååå längesedan nu. Hua

ha en fortsatt bra söndag nurå. tjingeling / MK



pusselipusspuss på min antonia <3


lördag den 20 februari tvåtusentio


peppad tjej

nu ska jag ut och träffa älskade antonia, vännen min. Så bra så.
blir en massa snack med henne, har ju hänt en mkt hemskt grej, som jag inte kan berätta om. Så vi måste snacka, snacka. Sen blir de fika på stan, mys. Larsa kommer in också, så vi ska göra staden osäker som han sa igår, haha bäst. Ne nu ska jag fixa mig och gå ut, tjiiiing / MK


are you sure?



helgen är här, hallelujah
vaknade hos ia imorse, gjorde mig klar. Slängde i mig en macke sen drog vi iväg till bussen, vid 06.20 gick den, upp till sjukhuset, vi bytte om sen åkte vi till dialysen där vi skulle va på studiebesök hela dagen, mycket mycket intressant måste jag säga. Så fick vara med där idag. Sen så åkte jag hem vid halv 3 nångång. Åkte hem och slappade, käkade med mamma sen gick jag ner till stan. Kyrkan ni vet :) och sådär träffade ia my frieeeend.

nu är jag hemma bara, slappar i soffan framför tvn med datorn i knät, mamma har väl rätt. Ja är en riktigt nörd. hahaha. Ska nog ha en eget litet vänner maraton inatt. Ledig imorgon och hela helgen. Känns underbart skönt. Så kan sova ut imorgon innan jag börja med det där som kallas .... städning.

sen ska ja bara mysa hemma imorgon, kanske lägger mig i badet och läser ut min bok, vore inte det hur mysigt som helst, innan jag drar vidare till ia. För är nämligen bjuden på middag där imorgon. Lyxigt värre.

ne nu ska jag snacka med min superduper coola vän på msn, ha de gött allihop.


you look stupid



onsdag den 17 februari tvåtusentio

vaknade runt 11, gjorde mig i ordning för jobb. Började klockan halv 2 och skulle jobba kväll då. Var tidig med bussen så gick upp till emma, snackade med henne. Väldigt längesedan jag träffade henne, hon hade jobbat dag. Vi snackade lite sådär, tills ja åkte ner till min avd., bytte om och så. Sen började jag. Vi hade 3 patienter idag, så det var såå himla lugnt. Fick även gå nån timme tidigare, för de fanns inget att göra. Nu ska ja småfika med mammsen min. Puss och kram på dej <3


you look stupid



onsdag den 17 februari tvåtusentio

vaknade runt 11, gjorde mig i ordning för jobb. Började klockan halv 2 och skulle jobba kväll då. Var tidig med bussen så gick upp till emma, snackade med henne. Väldigt längesedan jag träffade henne, hon hade jobbat dag. Vi snackade lite sådär, tills ja åkte ner till min avd., bytte om och så. Sen började jag. Vi hade 3 patienter idag, så det var såå himla lugnt. Fick även gå nån timme tidigare, för de fanns inget att göra. Nu ska ja småfika med mammsen min. Puss och kram på dej <3


kan vi bli mer glad?



igår skrek antonia till, ja tänkte men hur är de med henne? Hon kom in springandes och skrek; micke kommer hem på sportlovet, ja skreeek till jag också. Vi blev så himla glada. Våran vän som flyttat till sthlm i slutet av sommaren kommer tillbaka på sportlovet, och hälsar på alltså. Kommer bli så himla roligt. Vi har saknat honom till tusen, inte länge sen vi pratade om det, hur mkt vi saknade honom. Och även vi funderade på att åka till sthlm, till honom på lovet, men dethär blir skiiibra :D superkul.

bilden är ifrån sommras, antonia micke och jag åkte till sthlm, en otroligt spontan resa, bestämde oss bara några dagar innan, sen låna vi antonias mammas bil och micke körde till sthlm :) underbart var det.


eskilstuna, here I come?

hej på er kära vänner ...
de är alla hjärtans dag idag ju :')

vaknade och fick godfrukost av mamma, och en chockladask, tack mamma. Du är bäst. Sen ha ja myst på, snart blir det träning på ego med angelica och sen middag med mamma och storebror victor. Senare vid 5 möter jag upp filippingänget på stan och åker vidare till njurunda. Ska hålla ett möte där och visa bilder från filippinerna.

vecka 10, sportlovet funderar jag starkt på att ta tåget ner till eskilstuna, till min älskade vän johanna som jag saknar så fruktansvärt mycket. Som jag skulle gö allt för att träffa nu :') ja hoppas du läser bloggen vännen.
Men har sammtidigt lovat antonia hela, hela lovet med vännermaraton. Sitta ständigt och se vänner, vore ju också skitkul. :) vi få se hur de löser sig detdär, För de löser sig jämt. Ne nu ska jag byta om och sticka ner till stan för träning. puss  på dej

.. och ha en underbar alla hjärtans dag!!


i wanna dance with you honey

de är lördag och denna lördag ska ja spendera med min älskade mamma, blir melodifestivalen och efter de blir de fiilmtime. Ska bli så härligt att bara vara hemma och mysa på som bara den.

har väl inte så mkt mer att skriva just nu, vi hörs senare puss och hej <3






wake up, this is what life is.




fytusan vilken hemsk bild dethär är, jag är kriiiitvit jämnförelse med älsklings ia. Men aah, detta är då dagen innan kreta (a) haha. Alltid ngt att skylla på. Och blixten är staaark ;)

iaf så har jag haft en mysig dag, varit ledig idag så bara tagit det lugnt här hemma. Mamma min är sjuk också. Kryyya på dig. Imorgon är det skola en lektion sen åker jag och tjejerna upp till sjukan. Jobb till halv 4, längtarlängtar. Ska bli så kul. Haha.

nu ska jag ta mitt pick&pack och gå och lägga mig, puss på dej.















say goodnight and go



nu är klockan alldeles för mkt, och jag ska genast gå och lägga mig och försöka sova, jobb imorgon igen. Mellan 13.30 - 21.30. Går rätt bra att jobba helg tkr ja. Inte min favorit men de funkar, helt klart. Så imorgon ta jag bussen som går 13.15 upp till sjukan. Sen så tillbringar jag min söndagkväll på sjukhuset. :) va social eller ngt. Även fast ja inte kommer kunna svara hela tiden. Haha ne nu ska jag gå och slänga mig i säng. haha puss på dej.












rullstolen, en sorlig berättlese

aa, testa inte dethär hemma :|



vi fick ju det faktiskt på film som hon säger; här kommer den


take a breath

hej kära vänner.
nu är ja här igen.

de är snart dags att göra mig redo för en hel kväll på jobbet, (apun) Känner mig pepp inför det faktiskt fastän nästan alla vännerna är ledig idag, eller de som inte har apu då. Eftersom man egentligen ska vara ledig nu tors och fre, några speciella dagar tror jag. Men vad gör man inte. Så börjar halv 2 och jobbar till halv 22. Skönast att jobba kväll tkr ja, få sova ut som ja älskar mest av allt. Men man kan se de på två sätt. Att jobba dag få man en hel kväll hemma, och ta de lugnt eller göra vad man vill, och man sover ju inte bort dagen heller. Jobbar man kväll får man sova ut och kan känna sig extra pigg och peppad inför jobbet. Så de är 50/50 detdär. Tänkte ta bussen härifrån vid 12.36 :) så har jag god tid på mig, slipper stressa så mycket.

ledig imorgon iaf, men sen jobb lördag och söndag. Mkt mkt mkt roligt att jobba helg :S, ne nu ska jag ta och fixa klart allt, musiken på högsta volym och bara känna friheten. haha :) puss på dej.

/ majaaaaaah


ny vecka, nya tag

helllo people
varit hemma en stund nu, fick sluta tidigare från jobbet och träffade på angelica nere i entrén. Så hade sällskap in till stan, då hon bytte buss och jag promenerade hemåt. Där möttes ja av en mamma, pratade av mig sen vidare till datorn, ska snart släcka den och ta tag i plugget, ja hoppas ja kommer igång och kan checka av allt senare, förhoppningsvis hinner ja gå ut en stund också, om ja börjar nu .... så hej så länge. <3