you are so lost in yourself, look at you!

Hej foolks!
Måndag och det är första dagen på sista veckan innan sportlovet och de känns så fruktansvärt underbart! Fyra dagar kvar tills man få ledigt. Kommer kännas härligt. På fredag tar jag tåget till min kärlek. Som jag trivs allra bäst med. Ha allra roligast med. Punkt! Ska bli så underbart härligt. Men nu ska ja ta de lugnt innan jag packar väskan inför imorgon, då pimpling står på schemat. Spännande! Puss

mysig bild sen vi åkte skoter o grilla o hade det så fruktansvärt
mysigt. Så underbart!

today

 Hey boys n' girls!
Söndag och jag har faktiskt en söndag med en heldags planer. Annars brukar jag bara ta de allmänt lugnt eller så är jag med kärleken! Men idag ska jag till birsta först, kika på lite grejer. Senare ska jag och en hel hög med goa vänner iväg o käka och sådära. oh, det är så bra!

Slänger upp en bild med todaaays look! Ok, år sedan man gjorde de men ändå, nu vet ni ju hur jag ser ut idag! Intressant?, ne tror inte de va. Men orka!

En vecka kvar nu, inte ens det. De är endast fem dagar. oh, låt de gå riktigt snabbt nu. En vecka ledigt sen, oh jag välkomnar sportlovet nu!

Ha en fin söndag! / MK

let's party tonight!

 

it's you!

hallåhallå
Nyss slängt ihop en ny header, på sissodär 3min! Bara för att försöka hitta tillbaks till bloggvärlden! Tråkigt med de som ha samma header för länge, dessutom är de uglyyy! Men ha man en bild på min kärlek med kan den liksom inte bli ugly! Så!

Nu ska jag ta mig en bit choklad och göra kaffe, sen bara slappa! Vill ha måndag nu, så de kan bli tisdag, så de kan bli onsdag till torsdag som sedan bli FREDAG! och LOV! Usch så jag längtar tills dess. Träffa min kärlek och känna tryggheten o kärleken han ger mig. Men nu blir de nörda lite bigbrother live! Med kaffe! Hehe. later!

saturday night.

whatsup!
Kan väl säga att min kväll igår började inte alls bra, sämst var de helt enkelt. Men senare tokmyste jag med bästavän med tv och filmkväll hela kvällen med massa gott och våra prat är bland de bästa ja vet. Så tillslut vart min lördagkväll toppen! Kom hem runt 02.30. Pratade med min kärlek tills jag somnade.

Nu ha mamma precis åkt, jag har hunnit med att städa, ätit osv. Så ska vila bort huvudvärken nu. Senare blir de utgång! Blir fint det. Ha de bra, <3
vår nu, tack!

design, hjälp mig. ge mig tips.

hej på er
tråkig design = tråkigt att blogga.

Hatar verkligen min design men ingen ork att fixa den heller. Men slänge väl in ett inlägg här endå då. Eller? ne usch vad tråkigt. Kan berätta att ja sticker iväg till min syster nu, umgås med folk. Ha de bra, kiss n hugs. Jag saknar min kärlek, såhääääär mycket. Hejdå

yeah, right. Hello ... again!

Hej på er mina fina fiskar!
Måndag, vilket ha betytt en riktigt härlig och slapp skoldag. Åkte ju tåget från robin idag. Efter allt strul. Så direkt från tåget till skolan. Etik, lunch, social omsorg, klassråd sen pa arbete. Kändes som en ritkigt skön dag faktiskt. Kan också bero på att vi inte ha en enda lektion imorgon. Vem vet! För imorgon ska vi till nordic hallen. Där UF ha mässa, osv. Heldag där uppe. SKÖNT!

Nu sitter jag för mig själv i mitt rum och saknar sönder min kärlek. Som är 20 mil bort. Även fast vi sågs imorse. Men usch och hey vad jobbigt de börja bli att vara så långt ifrån varandra. Just därför sitter jag och söker jobb, har sökt både i sundsvall och hittade några i östersund. Så få be tills den bli hörd! Peace

sen efter de så ha ja inte mkt att säga. Ska på basket ikv. osv. Så hejdååå.

z-zebra


it's true.

typ tråk och blogga,
så vi går nu skillda vägar.
later!

den 14februari / Alla ♥-dag

♥ Hej på er. Måndag idag, igen! Klev upp runt halv 8 för att göra mig klar till skolan. Vid halv 9 skulle vi ses utanför ga kyrkan, för vi skulle nämligen ha ett studiebesök där. Vilket vart ungefär en halvtimme och då hade man förfrusit sig genom att stå och vänta en kvart ute innen på att någon skulle öppna.
Sedan tog vi faktiskt bussen till skolan eftersom kroppen var helt genom frysen. Där gjorde vi i ordning kaffe osv. Sen hade vi etik, efter de lucnh. Resten av dagen bestod utav vaganttävlingar. Ritkigt kul faktiskt :) eller att kolla på iaf. hehe. De va tal, dans, smälla ballonger genom sexställningar, sjunga osv :) en hel del skratt.

Nu ska ja ta de luuuugnt. Pusshej!
o justja, ha en fin alla hjärtans dag.
tänker jag ha med min fina familj.

i have been told,

hej på er.
Idag är det lördag och de är den första lördagen på riktigt länge som jag inte ha några planer, som ja inte är med robin eller sådär. Så idag har jag damsugit, städat till rummet och pluggat rätt så bra. Dessutom diskat, gjort frukost till mig och bror. Sedan kaffe. En ritkigt härlig lördag ändå. Bara ta det lugnt. Ikväll kommer mormor och morfar hit på middag.

- Nu har jag nyss suttit och myst ner mig i soffan bredvid storebror, kollat på bra klipp och medan kikat på tvn. Nu ska jag tillbaka till köksborde och plugget. Så vi hörs senare. peace!

just what i think!


lider med er som ska på håkan imorgon,
håll i er. Den gällsa rösten kan spricka stadshusets rutor.
kisses and goooodnight!

give me a glass, let's party tonight.


pluggggggis

hej på er.


tänk att man ha mkt att göra hela tiden. Att även fast man är sjuk, ligger hemma så måste man försöka pallra sig upp och ta fram böckerna. USCH! säger jag bara. Det är ett helvete i skolan just nu, ja, med tanken av att vi ha tre hemprov och ett vanligt prov. Imorgon ska två prov vara inne och ett skrivas. KUL? nej! Ja är så förbannat less just nu. Fastän de går riktigt bra med mina hemtentor så känner jag att jag egentligen inte ha krafter kvar för dehär.
Såhäääär redo för studenten nu. ne nu blir de till och fortsätta. peace out!

sju månader och allt känns som de var igår ..

hej på er,
just nu sitter jag på tåget, rätt så förstörd. Aldrig någonsin känns såhär jobbigt att åka. Tårarn ha runnit på mig, nonstop sen dess vi åt frukost tills ja satt mig på tåget. De känns så fruktansvärt jobbigt.

Idag är det i alla fall sju månader sedan jag och robin träffades för första gången, då vi hörde klicket högt så alla tystnade. De är helt sjukt hur snabbt tiden går egentligen. Alldeles nyss var de ju sommar, gatufesten. Ja allt dedär och nu har de gått längre än ett halvår. Kan inte fatta de. Lika nykär är man för de, ne nu ska jag he på en film så man är hemma snart. kiss n' hugs. / MK

party all night long,

heeej, 
tag sedan jag skrev ... igen! Men måste verkligen komma igång med de. Lovar er. Tänkte upptadera er om vad jag har haft för mig i helgen osv. 

I onsdags hoppade jag på tåget mot östersund och min älskling, planeringarna var att jag skulle hänga med robins mamma på dagis på torsdagen eftersom de var en uppgift vi hade från skolan. och som sagt så hängde jag med dit i torsdags och ååh, timmarna bara flög iväg. Gud, så söta alla var. Sedan dagen efter, fredag så storhandla vi, todd kom hit och vi plockade upp jonna. Sedan skjutsade robins mamma oss till åre där vi ha spenderat våran helg. 



direkt när vi kom upp började vi med maten, en god kycklingsallad var planerad och precis som planerna var tänkt vart de en riiiktigt god sallad som vi alla hjälptes åt att laga. Fredagen vart lyckad, men alla slocknade rätt så tidigt, alla var trötta efter dagen osv. Men en riktigt härlig kväll.





Lördagen började med att robins storebror och hans tjej kom och knacka på, var man ju inte berädd på så lätt skrämd vart man ju där. Vart massa spel, kortspel osv. Riktigt trevligt. Robin och jag tog även en härlig prommis ute i fjälluften. Vid 17 började vi göra ordning middagen, eller vi och vi. Var väl robin som gjorde den. Min nya favvo, helvete vad gott det är. Sedan spelade vi kortspel, hade de trevligt. Vid kvällstid, runt 10 tog vi madrasserna mot slalombacken och åkte, gick huur snabbt som helst det!

 

 

fort ner, jobbigt upp?
brukar ju vara så. De roliga är så mycket kortare och går snabbare än de tråkiga och jobbiga. Så efter sissodär en halvtimme tog vi våra sista krafter och drog oss in igen. Film, drickandes och kortspelandes. Senare vart de sängen igen.

Söndags morgonen vaknade man av att ngn knackade hårt på dörren och vägra ge med dig, ja då var de jonna som skulle dra, hon hade hittat skjuts hem. Vi drog oss sedan upp och käkade frukost. Vad är en frukost utan start? va? Sen vart de massa kortspelandes, städning osv innan vi promenixa ner till bussen som tog oss till åre. Vi spenderade cirka 2 och en halv timme i åre innan tåget kom som tog oss till krokom igen. Va hemma runt 20.30.

Nu ligger vi i sängen, ska kika på film innan ögonen slockna. Imorgon blir de tåg hem igen. uuuusch. Börja bli riktigt le de här tågen. hualigen. Ne nu ska jag pussa på hjärtat mitt som ligger här bredvid. hej <3



 



haft en suuperhelg. Men skiten i vattnet verkar ha spridit sig till åre, uusch. Min mage :/
skriker hela tiden, gör så ont. Ne nu ska jag mysa med älsk och se film. puss / MK



ja hörde din spår, bakom mig. Hela tiden!

hej mina fina fiskar!
Känner mig på så bra humör just nu. Kan de vara att ha precis efter att städat till satt mig i vår sköna soffa framför o.c och med datorn i knäna? Eller tanken av att ja åker imorgon? Eller för att ja endast ha en lektion imorgon? att ja är ledig tor o fre? Ja, va de än är så mår jag riktigt bra!
Skola idag då som vanligt. Jag vaknade och var helt förvirrad. Trodde vi började 10.00, så drog mig, tills de gick upp en lampa att vi började halv 9. Sen börja ja packa idrottskläderna, och gjorde mig klar för samhälle. Men hallå? de är precis hur en onsdag ser ut för mig. Så jag snabbade mig, stressade mig till skolan så jag hann precis i tid. Hade historia, som jag helt ärligt inte fatta ett skit av och som jag inte ha fattat en lektion av, i'm sorry johan, but that's true. Sen åkte vi iväg till kryddan i nacksta för studiebesök. Mycket bra! sen tillbaka till skolan och käka lunch och sen religion, där vi såg filmen prinsen av egypten.
Faktiskt en rätt bra dag! Nu ska jag ta de lugnt, vänta in folket hemma. Sedan käka, städa och packa.
Men nu, ögonen på o.c. kiss n hugs / MK