happy new year

hejhej
vaknade vid 2, då åkte pappa och jag ner och köpte massa godis till ikväll. Ska till mina kusiner ikväll på middag, vet inte än om victor ska med. Snart är det 2009, de låter helt fel tycker ja. NU ska jag försöka hitta nåra kläder som jag kan ha ikväll. ha de bra, skriver ikväll puss och kram / M


tisdag

hejhej,
vaknade vid 1 av att mamma ringde, men låg kvar och såg desperate houswives sen en timme senare vid 2 ringde pappa och då klev jag upp, orkade inte äta eller nått så gick bara ner och såg tv. Är varken sämre eller bättre idag. Jag mår som igår ungefär. Så ja får hoppas att jag är bra imorgon då det är nyårsafton.

nu ska jag försöka bränna en film åt pappa som han ska ha med imorn till mina kusiner, ja tro faktiskt de går att bränna filmer på min nya dator.

ha de bra / M


london -08, ta mig tilbaka

god natt

hallå
nu ska jag snart se ett avsnitt av desperate housewives sen sova, har helt fastnat i den serien. Såg björn gustafssons ett livsverk förut tror de va fjärde gången, han är ju sjukt bra haha, ja kan kolla på den hur många gånger som helst och skratta varje gång. Hoppas jag är mycket bättre imorgon, så jag orka åka in på stan. De är rea överallt och jag har inte varit inne i stan före jul. Jag måste verkligen dit nån dag, men måste bli frisk först så inte hostan fortsätter.

nu ska jag se dh och sova, puss och kram :) / M

Måndag

har inte skrivit efter att jag kom hem från London, tänkt va tiden går snabbt.
Nu har jag varit där och julen är över. De känns som om jag aldrig har tid att skriva, men nu när det är jullov och jag dessutom är sjuk så har jag tid med att skriva då har jag inga andra ursäkter. Jag är som sagt sjuk, har varit det nu sen julafton, jag blir alltid sjuk på lov. Typiskt. Jag har nog aldrig varit såhär sjuk någonsin vad jag kan komma ihåg. Men nu är jag äntligen på bättrings väg.

London var helt underbart, vill helst tillbaka NU!
tillbaka ska jag men när vet jag inte. Var där med mamma, pappa och astrid. Även fast det bara var 4 dagar så hann vi med ganska mycket, vi trodde aldrig vi skulle hinna åka London eye, men dagen när vi skulle åka hem så åkte vi det eftersom planet gick vid 6 på kvällen så var vi ute på dan så det var en upplevelse och åka London eye, man såg hela London.

Nu kommer snart pappa och hämta mig, ska åka till han idag. Ikväll blir det prison break.


London eye