vilket kaos!

HEJHEJ! ALLT BÖRJADE MED ATT PAPPA SKULLE SKJUTSA MIG TILL TåGET, JAG VILL ALLTID VARA UTE I TID Så JAG BAD HONOM SKYNDA SIG. JAG SATT På TåGET 16.15 På DE TåG SOM SKULLE Gå 16.35. NOTERA SKULLE!! NÄR TåGET SKULLE TILL OCH Gå Så HÄNDER DE NåGOT. BRANDBILAT OCH AMBULANSER NÄRMAR SIG, Då ÄR DE Så ATT TåGET BAKOM OSS BRANN. INNE I TåGET ALLTSå. Så DÄRFÖR FICK DE STÄNGA ALL STRÖM, JAG OCH ALLA ANDRA SATT KVAR På TåGET, ETT TåG SOM VAR KOLSVART OCH KALLT. CIRKA 2 OCH EN HALVTIMME. Då DE BESTÄMMER SIG FÖR ATT BESTÄLLA BUSSAR TILL OSS. NÄR VÄL BUSSEN HADE KOMMIT Så STARTA TåGET. Så NU ÄR JAG ALLDELES STRAX FRAMME, JAG SOM SKULLE VARIT FRAMME 19. MEN DE HA LÖST DE RIKTIGT BRA. GICK SNABBT HIT NU. Så DE VA KANON. NU SKA JA HOPPA AV, PEACE. 

bye bye my babies ..

nu drar jag mig mot tåget,
sitter där på vagn 2 i två och en halvtimme.
sen hos kärleken min. Lär ju inte bli mkt
bloggande nu, så ha de braaaa och GOTT NYTT ÅR!

later / MK

hejdåå kära hemstad!


sådär ja, som jag längtat. Nu återstå det bara en natt utan dig.
Nu ska jag packa det sista, hoppa in i duschen och sedan lägga mig och se one tree hill tills dess att jag somnar som vanligt. Sedan ska man upp runt 08.30 och sedan iväg på jobbet. Jobbar till 15.00 sen får jag skjuts av pappa till stationen, tåget till robin vid 16.30. Sen framme ungefär 19.00. Åh, :')

Blir där över nyår och så, har liksom inte bestämt dag hem än, och de äääälskar jag. Inget bestämt. Tar de som jag känner för det. Ne nu ska jag mysa runt och snicksnacka med min fina mamma. GodNatt! Love / MK

den är här nu!, åh de vart riktigt nice!

när jag kom hem, kommer en glad mamma fram och säger att den är här nu. Alltså den kom två timmar tidigare än vad vi hade gissat på. Det tog prick två timmar av oss att sätta ihop alltihopa. och sedan slumra jag till ordentligt i den i säkert 2 timmar eller något sådant, en helt slut maja. Ni förstå säkert inte vad jag snacka om, men kolla!!!!

 

en sa till mig en gång ..

"kolla upp, se du stjärnorna. Det är jag.
Du kan inte nå mig, inte ta på mig. Men jag
kommer ändå vara nära dig och alltid vid
din sida Maja"

min julafton såg ut ungefär såhär ..

Efter att varit hos farfar från torsdag till fredag så åkte victor och jag runt 14.00 därifrån mot alnö, till min moster där vi skulle fira årets julafton. Less som jag var, eftersom jag inte fått en minuts sömn natten före så störde jag mig på allt och alla, men de ordnade till sig efter ett tag. De bjöds på god mat, julmat, kalle såg vi på. Öppnade massa julklappar, efterättsbordet var aaamazing. haha. Kakmonster som jag är så.

Kameran var med såklart, enjoy!













nu få de räcka, orkar inte ladda upp fler bilder, men hoppas ni hade en bra julafton. För de hade jag. iiih. Puss

you are amazing


nu ska jag bara vänta in pappa och victor sen far vi ut på marna, till farfar och ingrid! Där vi tillbringar uppesittakvällen. Med bingo och allt, precis som det ska vara. Blir att sova där sen imorgon åker vi direkt därirån till ön, där vi ska fira julafton. Hos min moster och hennes familj. Kommer bli awsome. Guuud, kan inte fatta att de är jul. Ingen julkänsla heller, få hoppas på de imorgon. iih. Nu ska jag stänga här och vänta vänta på dem, puss och GOD JUL!

I did something terrible today ..

hallå!
Nu är jag hemma, efter en stressig dag! Låg säkert till 13 i sängen, okej! Den började bra. Dagen alltså. Sen när klockan började närma sig 15, så for victor och jag ut till birsta för att fixa det sista. Och på stan blev de allra allra sista fixat. Okej! Jag har inte hittat något att ha på mig. Men fel o ta ngt man har? hahaha, hitta ju inget. Så whatafuck! De är en dag, en julafton. Inte hela världen.

Nu har vi nyss kommit hem ifrån von schmalensee's. Där vi varit eftersom simon fyller 18 år idag. De va verkligen trevligt, bjöds på go tårta osv. Nu är vi hemma, ska snart lägga mig tror ja. Så fruktansvärt trött, och lingonveckan den visa sig, både här och där. Huvudeeet, ryggen och vi ska inte snacka om magen!

Imorgon ska jag och min fina pappa, och dendär storebrorn? nerå, världensbästa! Tills farfar, fira jul och spela bingo såklart! Bli liksom awsome. Nu ska ja slå in en julklapp! Puss


give me time 2 breath

 



jaha, då är det onsdag och julafton närmar sig med stormsteg. Endast två dagar kvar och jag får bara ännu mer panik, har inte hittat de perfekta att ha på julafton och den sista julklappen är verkligen svååår! Ska åka iväg på birsta nu med vitor, fixa det sista och sedan måste jag gå runt på stan en stund för att köpa de jag ska ha på mig, om de bli klänning, kjol, blus eller ngt liknande de få vi se! Hittar ingenting.

Nu ska vi åka iväg, ha de bra sålänge. Vi hörs!


mina solstrålar,

.. hej på er!
Nu ska jag he igång ännu ett avsnitt av one tree hill och somna till det. Imorgon är de allra sista dagen för den här terminen och min allra sista dag på min näst sista termin, går in på min sista efter jul. OMG! Dessutom fick vi reda på idag utav våran rektor att båda omvårdnads klasserna ska slås ihop. Vi bli en enda klass efter jul! 30 stycken istället för 17, hmh. Ja de få vi se hur de går, lär ju bli stojigt och rörigt på lektionerna. menmen, de ordnar sig som allt annat.

Nu ska jag sussa, puss på er!

live for today!

hej vänner!
Ny dag, och en måndag. Alltså en ny vecka.
Vi går in på julaftons veckan och de är endast två skoldagar kvar innan jullovet börjar. Åhå, det är efterlängtat. Jullov, inga hemtentor, inga uppsatser, nej ingenting! Bara vila ut och ta nya tag för min allra sista termin på gymnasiet. Nu ska jag slänga i mig något och äta för min mage skriker verkligen efter att inte ätit något igår. Så nu blir de någon macka och sedan iväg till skolan. ÅHÅ, vi ska till rättpsyk idag och de ska bli sååhäääär spännande! Ha en fortsatt bra måndag, puss o kram

olala


one year ago, I can't believe it.

vid facebook skriver tre vänner från filippinerna på en och samma gång. En flicka jag träffade på gatan alldeles själv, hon sprang barfota och jag minns henne väldig väl. Hon ville visa var hon bodde. Jag tänkte, äh. Jag följer med. De få gå som de gå, och de är bland de sorligaste och hemskaste jag någonsin sett. De va inget hus, de va tyg, en hydda i ett träsk. Hon skriver väldigt ofta på facebook, ber mig komma dit igen. Att hon sakna mig och att jag är en av hennes bästa vänner. Samtidigt pratar jag med Genesis, min filippinska bror. Han som vi bodde hos. Bredvid honom sitter Dion och Rovic, de vi va mest med. Jag saknar alla goa vänner där nere.


Den 15 December 2009 åkte jag och 7 av mina vänner till Filippinerna. En resa jag aldrig glömmer. En upplevelse för livet. Hela resan började med ett tåg ner till Arlanda där vi fick vara ett dygn ungefär. Tills planet till Amsterdam avgick, från Amsterdam åkte vi till Hongkong och de va en vääääldigt lång flygresa. När vi väl var i Hongkong så väntade vi på planet till Filippinerna, men inte till den stad vi skulle till så därifrån åkte en färja till Just Ormoc, Från Ormoc gick en buss till byn vi skulle bo i. Där familjen Caluyong bodde. Huset där ödlorna sprang runt på väggarna, där man åt med fingrarna, där toaletten var fruktansvärd. Där man aldrig trodde man skulle klara att leva tre hela veckor.

Jag lovar er, jag började tveka. Direkt. Jag erkänner de, här och nu. Men efter ett tag, märkte man inte av ödlorna. Man duschade med en hink med vännerna. Gick på toa och de va ett under om man kunde göra tvåan. De va liksom ett hål, lågt nere så knäna var uppe vid hakan. Skojar inte! Körkorten kunde man köpa där, så trafiken var livfarlig. Man åkte på tak, busstak. De va en frihetkänsla jag aldrig någonsin känt. Helt otroligt. Solsemester? Noway! Visst, de va soligt och sjukt varmt varenda dag. Ja mena, vi var på andra sidan jordklotet. De va stekigt hett. Men vi bodde i en by, där hundarna gick lös, där de var fullt med loppar i djuren. Jag var livrädd. Små söta hundvalpar vart överkörda. Men visst fick vi lediga dagar då vi passade på att njuta ordentligt av den otroliga värmen och de underbara klimatet.



Filippinerna 2009 är ett minne för sig. Absolut. Jag kommer alltid minnas alla syner jag ha fått sett, allt de tragiska. Alla gatubarn, all fattigdom. Att man inte kunde gå själv ute, då hade man en drös efter sig. Vi är vita, vilket betyder ''mycket rikare, värdefullare och viktigare'' där. De gjorde ont i mig att få reda på att de trodde de var så. De köpte blekningsmedel och vi låg ute varenda ledig sekund vi hade för att bli brunare, vilket de inte förstod. De kunde inte fatta att vi ville bli bruna. Men de vill ju 90% av alla svenskar. Vara bruna och frächa.

Vi gjorde mycket där nere. Vi slog in 500 julklappar, åkte runt i olika fattiga familjer och gav dem mat. Gick mil för att ge kläder och mat till hemlösa barn. Sjöng och upträdde på svenska för hundratals människor. Anordnade julfester och gick på möten. Otroliga möten!



Denna resa är den bästa och den absolut värsta resa jag varit på! Jag fick uppleva så sjukt mycket. Se saker jag aldrig trott jag någonsin skulle få göra. Jag fick uppleva mycket och att kunna hjälpa till är något jag älskar. Samtidigt så längtade jag hem redan då jag satt på tåget från sundsvall. Ska jag vara ärlig så sa jag orden ''jag ångra mig antonia, jag vill inte åka'' redan på tåget till stockholm. Jag hade bestämt mig då, att vända. Att byta tåg i stockholm hem igen. Jag ville inte detta. Över jul? Familjens tid! Jag ville vara hemma. Man kan säga att jag aldrig ville detta, men de vart de bästa jag någonsin gjort i mitt liv!


fjärde advent


hej alla fina
idag är det den fjärde advent. Ja de sista ljuset skiner och det är endast 5 dagar kvar till julafton. Längtar inte så speciellt mycket faktiskt. Inget fan av julmat, de är inte gott helt enkelt. Julklappar? varför! Okej jag älskar att öppna julklappar och att ge bort är ännu bättre. Men jul! De är egentligen familjen! Ja! Att alla träffas och bara umgås. De är jul för mig. Tycker att reklamer där de säger vad är en jul utan julklappar till barnen är fruktansvärt, lär upp dom från allra första början att de inte är allt! Att samlas hela familjen och mysa, det är juL!

Fick lite julkänsla, så kameran kom fram!


  

Jag har alltid älskat julen, de är den mysigaste och mest avslappnande tiden på året. De mörka utomhus och alla stjärnor och levande ljus gör allt så mysigt! Jag älska'rt. 




Ha en fantastisk fjärde advent, och julstressen? Lugna! Det ordnar sig!
God Jul :)


saknad

åh, jag saknar dig. mer och mer för varenda dag. Mer och mer för varenda sekund. Skulle göra allt för att ha dig nära. Jämt! Hata att de är 20mil i mellan. Hatar att aldrig kunna gå till dig när de behövs. Måste alltid planera innan. Ge mig nyår. Nu Tack! Så jag få ha min älskling vid mig. Saknar dig så förbannat mycket!

FAN!

så sjukt helvetes förbannad.
på allt och alla, alla i min närhet stör mig.
allt runt omkring irriterar. Julen närmar
sig och jag vill inte ha ngt med jul att
göra. Vill inte ha julafton, aldrig! Vill
absolut inte fira den med idiotbror
som jag är lesss på! Så glöm marna
för mig iår. Vill endast vara hemma
på julafton för mig själv. Ensam!
Låt mig vara ensam!!

dansa till solen går upp

hej på er,
bloggen har krånglat och jag har inte kunnat skrivit ett inlägg förrän igår men då umgicks jag med victor så ville inte lägga tid på bloggen då. Hade som sagt en kväll igår med victor. Såg på tv och film tills sena kvällen då han var dötrött och gick o la sig, jag hade grymt tråkigt då och bestämde mig för att gå ut, möta en hög vänner och bara snicksnacka. Men hade en riktigt myskväll med storebror. ♥


Nu är jag bara hemma, victor är och jobbar och mamma är nere på stan och handlar julklappar (de gillas). Så jag är bara hemma, nyss bäddat och städat och efter de tog jag en dusch. Nu har jag fixat mig och sitter i soffan med datorn och kika på robinson. Ha en bra löööördag!


nothing is imposible

  

hej alla fina!
har varit en riktigt bra dag på skolan, spelade kort och skrattade ikapp med mina fina tjejer. Senare åkte vi in till stan och sprang somt två tokar angelica och jag. Efter en hel del springandes så åkte vi upp till kommunhuset där vi skulle lyssna på en föreläsning 2-3 timmar. Men han var riktigt bra på att prata, ritkigt duktig på att hålla en föreläsning. Efter de gick jag hem, med älskling i öronen och ett leende på läpparna. Tänderna darrade, ja termometern visade trots allt -25grader imorse. hualigen vad kallt de börja bli nu!

Nu har jag nyss sett igenom alla avsnitt av Rebecka & Fiona med min fina bror bredvid mig. Ska hoppa i säng nu och vänta på att robin ska ringa! Sedan så sova, så sjukt trött och ett efterlänktat lov får mer än gärna komma nu. Nu ska jag bädda upp, puss på er och sov så gott.


say goodnight and go.

hallå i stugan.
Nu har jag skrivit en del på historia tentan. Inte helt hundra än men vadå, har till 00.00 på mig imorgon. Alltså ett dygn kvar. Ett helt dygn, ja men då hinner jag! Sen så, blir de till att plugga matte sissodär in i det sista innan julbekymmren lägs över mig. De börja sakta smyga sig på. Men i år har jag faktiskt planer vad jag ska handla för julklappar till alla. Annars bruka jag ha panik över vad jag ska köpa. Men vet nog till alla! Känns skönt.

Måste bara berätta det, emma kom med en julklapp till mig i dag! Måste varit den bästa julklappen på riktigt länge. En hel drös av hennes och leif amaaazing knäck! De finns ingen som lyckas så bra med knäck som dom. mhmm, de smälter i munnen! Får nog gömma dom om inte victor är där och snoka imorgon och skålen är tom. hmh.

Ne nu ska jag stänga datorn, lägga ner skolböckerna. Bädda upp och krypa ner, ringa till robinälskling och somna tills hans röst. Som vanligt. Underbart! Ha en godnattssömn allihopa!

     


pluggarn maja


Ja, som ni kanske förstå så håller jag på att råplugga historia. Om pesten, digerdöden. De är fan i mig svårt alltså. Sjukt stor uppgift och himla svåra ord och faktan är hopplöst. Usch, negativ tjej. Men de är ju samtdigt rätt så intressant. haha. Så nu ska jag fortsätta med det och blir klar i dag hoppas jag så jag slipper fortsätta imorgon liksom. Men ha en fortsatt bra måndag tjejer o killar, puss / MK

fick en sån där, paniksommarattack idag ..

ja, när jag stod ute idag så fick jag sån sjukt länktan till sommarn och värmen.
Till vårkänslorna och de sköna snygga slappa kläderna ..



Right now!



hej allihop.
som sagt nu sitter jag på tåget och är påväg hem igen. Ännu en ny skolvecka framför mig. Men tanken av att de endast är 7skoldagar kvar till jullovet gör mig sjukt lycklig. Kan inte fatta att de är julafton om två veckor och ett nytt år om tre veckor. De är helt ofattbart.

När jag kommer hem blir de väl sängen direkt eftersom jag är hemma runt 23 och skola imorgon. Så de blir hoppa i säng direkt. Imorgon är de som sagt skola som vanligt. Men måndagar bruka vara slappa och sköna! Så en halv dag med projektarbete och sedan psykiatri. De blir nog en bra måndag! Sen på kvällen ska jag fixa klart och skicka in historia hemtentan. Nu ska jag fortsätta skriva hemtenta. peaceout / MK

skulle inte sitta helt fel!



oooh ..

ohyes.

funderar stark över att ta mitt pick o pack och åka till älskling imorgon. de överväger stort! peaceout.

Nu blir de pluggplugg,
- historia
- plugga till samhälleprov.
- historia hemprov

  


vecka 49,


det är som om jag vaknar ur drömmen.

...... jag älskar ju dig.

his lips, i can kiss them all day



it's like my life is falling apart.
but instead wathing that happend.
i use too think ''it's my time to shine now''

¿?

L♥VE, is that all we really need?


det är dig jag vill åt, du är mitt mål.

halllådär.
ännu en vecka framför mig, ännu en måndag.
Riktig slapp dag, liksom egen tid och vi tog vara på den?, hmh ja. Emma och jag ha spela kort, något nytt hon lärde mig och jag blev besatt. De va riktigt kul. Sen lunchade vi. Efter de låg vi i sängarna och såg på film, jaa en film om psykoser så rätt ämne där iallafall. Medan nördade alla 4 ett spel på emmas mobil och heeey vem klarade ut spelet? och vem fick frida hets på?, hmh. Nörden maja som monkan vart galen på, höll nästan på att sumpa min chans att klara ut de. Efter de fick jag vara sekreterare och frida ordförande på klassrådet. Jaa, de känns lite 3an och sådär. Men de är faktikst riktigt bra. Gick igenom rätt mycket och kan avslöja att de bli studentkryssing av pengarna vi har. awsooome.

Nu ska jag vänta in pappa, sen åka och fixa lite grejer. Efter de blir de middag hemma hos pappa och mys, samt plugg där ikväll. Myyyyycket att göra. Så hej på er, <3

awsome night


gick till Jonna runt 21.00, var där o hade de riktigt trevligt. Drack lite innan stads osv. Sen runt 00.00 drog vi oss ner mot stadshuset. Dansade tills fötterna värkte, träffade goa människor och hade en riktigt bra kväll med Jonna. Tack för de, tack för kvällen. Nu väntar nattmat, och sen tv tills ja slocknar. peace / MK


party, just like a rockstar.

nu slår vi klackarna i taket, gör staden osäker. och peppa gärnet. Ses ute i vimlet.


julmys hos morfäräldrar

hejhej,
sitter just nu hos fina mormor o morfar. Fixade deras internet så passa på att skriva ett inlägg. Vaknade upp i morse bredvid finaste syster. Sen blev de fika och snabb dusch innan mamma och jag drog ut mot birsta. Två par nya skor och en hel del mat rikare. Sen åkte vi till mormor o morfar. Nu väntar vi in resten av seg familjen, som alltid är sena. hahahah. pusshej

skääääms maja, skäms.

ja, jag borde skämmas ordentligt. Ja jag vet de och erkänner det själv.
Jag har inte upptaderat på hur länge som helst och dedär med 30dagar.
De ha helt gått åt skogen. Men när jag har älskling min här så vill jag
inte sätta mig och skriva så värst.

Men nu är jag på banan igen och allt kommer bli som vanligt. Har varit på skolan idag, sen gick jag hem och kröp ner bredvid hjärtat. Där jag somnade. vaknade halv 2 och fick lite småpanik. Tåget till krokom gick 14.14. Så vi skyndade oss och åt och sedan halvsprang till tåget. Han hann, precis i tid. Otroligt! Då blev de stan för mig tills min blåsa höll på att spricka, halvsprang hem. Diskade, städade, bäddade rent osv. Sen såg film, duschade och fixade mig. Nu väntar jag in astrid, a la syster. Ikväll blir de bio och mys med henne. just looove it. Men ha de bra och en otroligt skön helg, puss på er / MK