fin fredag

hallå. 
har haft en otroligt bra start på helgen. Umgåtts med fina vänner. Spela sällskapsspel, shottat och skrattat. Nu ha de precis gått och jag ska krypa ner, känner mig otroligt trött efter en hel dag på jobbet sen 6 imorse. oh vad jag är glad. Få sån energi av dessa fina människor jag har runt omkring mig. Vi höres imorgon. PUSS.. 
 
 

fredag

hej, 
oh helg. en ledig helg. Gud va skönt. Nu väntas bästa sannalangen och annat gott folk in. Ikv vankas spelkväll. Sällskapsspel. Massa skratt och roligheter väntas. Saknat att umgåtts med krokomsfolket. Bästa! skål på er. PUSS! 
 

natti

Ne nu blir de till att bädda upp och krypa ner, så man orkar jobba imorgon. Som tur är får man lite sovmorgon. Jobbar 12-12. Vi höres tomorrrow. 
 
finaste gabbie. 

Fettisdag

såklart så vart de semlor till fikat. Men jag är absolut inget fan av semlor. Inte som min storebror. Som älskar det. Men är de fettisdag så är det. Dock vart de inte en hel. Men locket är ju gott iaf ;) Nu ska jag fortsätta mysa med la familia. Puss på er. 
 

bestie


tisdag

Hej!
ha precis gjort mig klar för dagen. Ledig dag. Gud så skönt. Blir bara till att slappa. Gå och köpa fikabröd och gå upp till kicki och fika. Mys. Sen jobb ons tor fre sen ledig helg. Uppskattat! Ha en toppen tisdag. Så hörs vi. 
 
och puss på fina sanna som skrev kommentar. Ska försöka upptadera bättre fina du. Bra att du börjat komma igång mer med bloggen. De gillas! lagergrensanna.blogg.se