du satt dina spår.

hej allihopa.
de är tisdag, en ny vecka en nya massa möjligheter. De är denhär veckan som egentligen räknas som årets första skolvecka. Nu allvaret börja igen. Och valen början. Hade min första engelska lektion idag på 1år. Kändes skumt, kommer lida igenom hela denna kurs. Men ska fasen ha eneglska b på mitt betygpapper. Sen rullade skoldagen på, massa olika ämnen som projektarbete, psykiatri, samhälle osv. Mktmkt nu om valet osv. Förstår mig inte på sånt, inte alls insatt. Men aja, ska väl hitta ngt att rösta på. Så som alla tjatar.

Nu ska jag städa upp här, ser förjävligt ut vilket gör mig stressad. haha, sen kan jag slappna av kanske, vem vet. Halsen dödar mig, hostan gör allt värre. Ska sedan när jag är klar lägga mig ner i sängen och he på en film, hörs på phonen, kyss / MK


sommaren 2010 i bilder.


fick ju skolavslutning den 12 juni tror jag de var. Andra året av gymnasiet va klart! check










gatufesten drog igång, där ja träffade min prins <3




jag fyllde äntligen 18 år,










marna med lillasyster var magiskt.


jobb jobb jobb med gotjejerna.












london va helt fab, med astrid agnes anders o maria.


mamma, finns ingen i mitt liv som är bättre.
Jag älskar dig.




sommaren invigdes med picknik osv med amel på norra <3



sommaren 2010, ha väl inte varit den bästa. Jobbade alla varma dagar.
så inte haft ngn sommarkänsla alls. Men den ha ändå varit den bästa någonsin :')
dehär är väl en tiondel av allt, nivet allt fastnar inte med kameran. peace / MK

impossible

tjena
gud vilken lång dag dethär har varit. Hade riktigt jobbigt att ta mig upp ur sängen i morse, men med en mamma som tjatade lite då och då så kom jag tillslut upp. 30min innan skolan börja ungefär. Fixade till mig o åt en macka, sen var de bara att cykla iväg. Ändå va ja tio minuter tidig. hmh, hur kunde de gått till? Sen hade vi bara en lektion, samhälle. Vi slutade halv 12, men stannade och käkade tacos på skolan. Hur gott som helst.

Efter skolan cyklade jag hem, slappade ett tag innan jag cyklade ner till stan för att möta upp farmor och kusin ida. Skulle ta en fika med dom eftersom ida flyttar till london på söndag. Eller ett halvår ska hon vara där. Sjukt kul för henne, vi pratade på en hel del och sådär. Sen mötte jag astrid i stan. Helt perfa att hon gå i skola i stan tkr ja, ses mkt oftare, I LIKE.

Nu sitter jag och väntar på älsklings robin som ska va här över helgen. Men först ska ja hoppa in i duschen och fixa. Käka med mamma och kicki. Sen så är de inte långt kvar :') längtat så. Ha de bra, för de tänker ja ha. puss/mk


you have 2 be strong

hej på er,
skola idag som vanligt nu för tiden då, mellan 08.30-14.40, lite olika lektioner osv. Sen på slutet såg vi en film. Om de gamla mentalsjukhuset i sidsjön. Riktigt intressant tyckte ja faktiskt. haha, den enda? Jaja, de va de iaf, sen fick ja reda på att de är där jag dansat, ehe. Aldrig vetat om de heller.

Efter skolan cyklade jag raka vägen in till stan, köpte block osv till skolan. Sen smink och sånt som man behöver. Skulle träffa syrran halv 17, så drog hem efter ja handlat dedär. Men då ringer anna och be mig komma ner på stan o vara henne sällskap i tre timmar, så va gö man inte. Åkte ner och va med henne. Sen kom även astrid, va med dom ett tag tills anna gick till körskolan och jag och astrid gick vidare. Sen åkte hon och jag cykla hem igen. Efter ett tag fick ja ett sms, astrid tog sig inte hem. Bara att ta bussen till g-holm och hämta henne. Sen gick vi upp till antonia. Var med henne o martin ett tag. Astrid väntade där på skjutsen hem till ön.

Sen vart de film med antonia och martin. Vi hade iaf tur med vädret, jo visst 1an är fan då grym. Skratta ju igenom hela filmen. Sen kortspel. Drog hem runt 23.30 nångång. Sen dess ha ja väl pratat med älskling osv. Nu ropar sängen efter mig, ska lägga mig och jag lovar er alla, kommer slockna på sekunden, så tjingeling på er.


otroligt

yes, såg på petrus blogg, tvungen att lägga in den jag med
helt otroligt duktig, helt otroligt. Bara 9år. Älska låten dessutom.


schooooool

ha skollunch, dryga vi datorn, inte så mkt och säga.
att jag lever typ, tjingeling / MK

telefon med denhär filuren.


hejhej, ligger i sängen o pratar i telefonen med älskling, han pratar på och jag skriver blogg, funkar ju utmärkt de. Mobbarn, som mobba mig för jag ha en blogg. Se snart kommer även du ha en blogg. Kan ja lova dig. Ska iaf snart sova eftersom ja ska upp snart till skolan. ehe, inte kommit in i vardagen än.

iaf på fredag kommer robin hit, stannar tills på söndag antar ja. Myshelg hemma hos mig, sundsvall :| hualigen, händer ju ingenting i denna håla. Men ngt kommer vi väl på att göra. Neee hurrnini, nu ska jag släcka ner och försöka sova, sakna robin och sedan vakna upp imorgon, ny dag nya möjligheter, sov gott kära nattuglor, bybeyebey






vardagen är tillbaka

yes, då har man avklara första skoldagen av mitt sista år, kändes bra att vara tillbaka men ändå inte, 10 veckor till lov?, JATACK. Fast de kommer gå fort som vinden känner jag på mig. Sista året och allt. Imorgon börjar allt som vanligt, 09.40-17.00 HALLELUJAH.

Nu är jag och antonia hemma hos mig, håller på att poppa popcorn och häller upp dricka i glasen, nu blir de en och en halv timme nertryckta i soffan. Yes, fångarna på fortet står på schemat. Så ha de bra, tjing / MK

dedär tro ja också på

hej peoplee
ligger hemma i sängen och pratar i telefon med älsklingsrobin. Nu börjar man peppa upp sig själv till skolan imorgon. Börjar skolan 13.00 imorgon. Med härligt att träffa alla gotjejerna imorgon osv. Kommer bli gött de. Ne nu ska ja prata klart med älskling tills ja somna, puss på dig. / MK 

en vän, en saknad, ett hjärta av guld, en otrolig vän








även om de är över nu.

helllllo folks.
klev upp ur sängen runt 14.00, riktigt sovmorgon, drog mig riktigt länge och de kändes förjävla skönt. Sen tog jag min pärla till cykel och tog en tur ner till stan. Träffade antonia, gick runt till daniel kom o skrämmde mig ordentligt. Han följde med oss ett tag. Sen försvann hann någonstans. Vi träffade amanda, o anna. O amandas systrar. Gick runt till dess att vi alla begav oss hemåt. Åt osv. Ska snart ta o försöka få tag i anna, sen blir de en promenad till antonia. Myskväll den sista sommarlovskvällen med fångarna på fortet med tjejerna. Anna, antonia o förhoppningsvis amanda också.

Vilken timing, anna smsade precis. Ska väl möta henne snart sen bege oss dit.
ni få ha en riktigt bra måndagskväll o känn nu att 90-talet är tillbaka. Jo, ja mena de.
KOLLA PÅ FÅNGARNA PÅ FORTET IKV, de är ett måste.


tillbaks till vardagen.

hej allihopa.
nu är jag tillbaka till sundsvall igen, nu har man väl vaknat ur drömmen och de är verklighet igen. Alltså skola och en vanlig vardag med en massa läxor och knappt någon fritid, men som jag är så vet ja att fritiden går före ;) skolan fixa sig ändå på ett eller annat sätt. På tisdag, i övermorgon börjar jag mitt tredje och sista år på västermalm, mitt tredje år på omvårdnad. Mitt allra sista år med gotjejerna. Känns sorligt att tänka tanken att om exakt ett år ha ja gått klart de tre åren med min kära klass. Men livet går väl vidare, få längta till klassfesterna ist, och se hur de gick för alla. De kommer bli grüüüümt.

Åkte ju som sagt till robin i tor natt, eller fre morgon ta de som ni vill. Åkte lastbil med en av robins kompisar dit. Gick fortare än ja trodde, va väl hemma hos robin vid 6 på morgon. Han va väl en aning trött när han kom ner och öppnade åt mig, däremot va ja ''pigg'' övertrött alltså. Jag hade tydligen sagt till han, ja är ju pigg ja robin, sen somnat innan honom. Så kan de gå, va en riktigt härlig helg iaf, går allt för fort bara. Tog tåget idag som gick 13.40 från ö-sund. Hemma 16.

Ne hurrni, nu ska jag nörda ph danmark tills jag promenixa och möter upp bästavän som kommer hem idag. ÄNTLIGEN. Åk aldrig bort sådär igen :'/.

btw, känns riktigt riktigt bra att börja skolan igen. De är liksom både och. De kommer bli kul att träffa alla osv. Så hejsveeeejs. peace / Maja.




tack o hej från mig / MK


jag säger bara Solan Eriksson



dedär Solan, det gjorde hela min kväll så bra. Jag lyste upp så otroligt och blev så himla glad. Tack Solan. Tack för allt du gjort i mitt liv, du fick mig att klättra upp. Och se ljust på saker när allt var som mörkast. Tack för allt du gjort. Du fick mig att må bra, du fick mig ifrån botten. puss på dig Solan. <3 

i'm leaving tonight,

yes, de blev så. Vid 02.00 åker jag två och en halv timme bort till min pojkvän. Funderade länge hur jag skulle göra, eftersom de är så mycket här hemma. Men de finns inge allternativ. Nejnej, de är självklart. Jag åker. Allt jag vill ju, att vara med honom nu. När de är som det är, mycket som händer.

Åker iaf med hans kompis, vid 2 i natt lär ju vara framme vid 5 någongång. Sen hem på söndag, sen är det liksom skolan igen. Hua vad sommaren gått fort. De skrämmer mig. aja, nu måste jag städa och packa. byebyebyeb.


allting har förändrats

hej på er,
har sovit som en tok i natt och morgon, vaknade vid halv 2 med 9 missade samtal av robin. Hade egentligen tänkt åka till honom idag, vill mest av allt. Men kommer inte hinna med tåget och de är så mkt här hemma. ÅHÅ, blir galen snart. Vill åka dit,

Har iaf nyss duschat, ska städa upp här. Ser riktigt förjävligt ut. Kläder överallt. Dags att städa ordentligt, så man kan andas igen. hahaha. Ne nu ska jag sätta igång, ha ju redan sovit bort hela dagen. Ska åka till pappa senare tror ja. <3 byeybyebye


helvete vad den här sommaren har gått fortf och samtidigt så har jag inte haft ngn sommarkänsla alls denna sommar. Rent förjävligt. Jobbade de dagar då det var varmt osv. Har haft shorts på mig en dag typ. De här är hemskt. Usch, redo för skinjackan, halsduken och converse! jatack, less på dehär.



Har du druckit tills du spytt? jo, ja ha ju det.
Sårat någon? ja, har ja väl gjort.
Förlorat en vän? ne, kan ja väl inte säga.
Kysst en främling? aa
Tagit droger? nej O nej.
Haft en sommarflört? sommarkärlek.
Gråtit? aa,
Skrattat tills du kissat på dig? nejnej
Tältat? ne, inte nå tältning i år.
Varit vaken en hel natt? aa, absolut.
Solat? nej, ingenting. :|
Badat? en enda gång,
Haft ett förhållande? har*
Gjort dig riktigt illa? nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? nejnej
Läst en bok? nej, inte det.
Skickat fel sms med flit? nee.
Suttit vid datan en hel natt? nej, de ha ja inte :)
Näckat?
nejnej
Solat naken? nej inte det
Fått utegångsförbud? men va är de?
Sagt “jag älskar dig” och menat det? yes,
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? nej, ja gör inte sånt.
Varit i slagsmål? haha, nej. 
Pussat någon utav samma kön? ja, såklart.
Sjungit högt på ett berg? absolut.
Kysst någon i regnet? ja
Kysst någon i skogen? aa
Kysst någon du inte borde? aa
Hur många har du kysst? bra fråga ;);)
Tappat rösten? nej tror inte de du
Varit på festival? gatufesten
Gått upp i vikt? ingenaning, de där med våg. De kan ta sig. Lev livet ist.
Gått ner i vikt? så, fortfarande ingenaning.
brännt dig? nejnej, fortfarande lika vit. De kallas jobb
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? nejnej.
Varit utomlands? london babyy
Gjort ett bra köp? säger bara london.
Tagit upp kontakten med en gammal vän? de har jag faktiskt gjort med några :')
Haft skadeglädje? hmh, nejnej
Sovit under bar himmel? nejnej
Vad kommer du sakna mest? de sena sommarkvällarna.
Har du svart ärligt på alla frågor? yes, de har jag gjort.


i do anything to know where you are.

sitter i soffan, önskan är att ligga ner död på marken. Inga problem, inga bekymmer. Allt bara kommer över en, allt på en och samma gång. Vänner sviker, man får en massa skit på sig. Folk kan inte börja inse hur de är. Hur det ligger till, blir så jävla förbannad. De räcker nu, de räcker.

ska iaf bara ta de lugnt ikväll. Tar en promenad senare ikväll. Tänka, försöka få en lösning på dethär. hejdååååå <3

take my cigaretts, trash my guitar'

hej på er,
musiken spelas i högtalarna, grejerna jag håller på med jävlas med mig. Efter att anna nördat sina spel på mobilen så fixade även jag spel, men nu funkar inte bluetoothen på datorn så jag kan lägga in dom. KUL LIV!! aja, dags att snart gå och sova känner ja. Pratade nyss med robin också. Saknar sönder redan. Ögonen hänger på mig, har inga planer alls imorgon. Funderar på att åka till pappa, som ringde förut och undrade när jag skulle komma förbi. Så passar ju riktigt bra att åka dit imorgon.

Nu ska ja ta och se vänner tills ja somna, ser ja inte de kommer ja aldrig kunna somna nu. Absolut inte nu, ensamt ju. Ha de bra o sovgott snyggingar. puss o hej <3


när man älskar med varandra, på ett sätt som bara kära kan.

hej kära vänner,
då är man hemma igen efter en underbar vecka hos robin. Skulle egentligen åka hem i söndags. Men vart två dagar till bara för att de är så svårt att lämna. Åkte iaf tåget hem vid halv 2, tar drygt två timmar att åka hem. Men med antonias ipod, mobilen med sms och kaffe så funkar de riktigt bra, de är ju betydligt mycket drygare att åka hem än att åka dit, då man kan se fram emot ngt. Okej nu såg ja fram emot att träffa mamma, som jag har saknat :') min andra halva här i livet. <3

Iaf så har vi haft en grym vecka, man behöver liksom inte gö massa saker. Bara vara. Så underbart. Fiske vart de i onsdags iaf, haha. va ju inte värdlens bästa fiskedag för robin som inte fick ngn. Men ska inte säga ngt, fiskade inte ens ja :) fredrik och tobbe fick fisk :). Ne nu ska ja vila upp mig, få se om man gå ner mot stan och träffa annsan ikväll. PUSSSSS / MK


bye bye my babies

tåget går om sissodär 2 timmar, sen sitter man där på tåget 2 timmar, sen är man framme hos älsklingrobin. Blir där några dagar. Vet inte exakt hur länge. De märker ja. Ska bli skönt att åka dit, bort från denhär skiten :) Va lite social nu, på tåget. Kommer somna och åka för långt annars ;) ha de bra här hemma, PUSS.

peppar upp oss för jobb



jobb om en halvtimme, på himlabadet. Mellan 10-15. Sen så packar jag väskan och drar mig bort mot tåget till östersund. Ska dit till robin. Vet inte när jag åker hem. Få se de, ska ju egentligen jobba lör & sön.

Ne nu ska jag och astrid peppa upp oss ordentligt inför jobbet. PUSS

de gör ont, ja känner varenda smärta i hela kroppen.


du va en ja trodde ja skulle ha föralltid vid min sida. du var en jag räknade med. en jag alltid skulle kunna prata med, det var ju det vi sa. Att de bara var vi två som förstod varandra. Förlåt för allt, de ja gjort och allt som händer. Förlåt.


i'm just waiting



är hemma hos pappa, där jag inte varit på hela sommaren och långt där innan. Så på flera månader. De är som om mitt rum här är borta. Som om de nu är ett gästrum ist. Ingen personlig sak här inne typ. Alla lånar sakerna osv. Men de känns bra att få komma tillbaka till sitt barndomshem igen. Bara umgås med pappa och storebror. Fastän bror gick ut och pappa ligger och sover, tycker om att allt är som vanligt.

Nu sitter jag och väntar på pappa, att han ska vakna och kliva upp så vi kan åka vidare till birsta. Kolla på lite grejer. :') <3 Låter som om han ha vaknat till liv nu. Ska prata klart med robin i telefon sen åka. pusshej / MK

måndag

hellü
vaknade och var hur slut som helst, skulle ju jobba så både robin astrid och mamma ringde och väckte mig i morse. Tillslut en kvart innan jag skulle börja jobbet så tog jag mig upp. Gick och mötte astrid som nästan var utanför mig. Sen så gick vi till jobbet. Gick faktiskt bra att jobba, visst. Man känner av att man är trött osv. Men de rullar på bra. Sen åt vi tacotallrik till lunch. GOTTT.

Nu ska jag ta en snabbdusch, fixa mig och städa till på rummet. Sen kommer pappa och hämta mig. Ska äta med honom sen blir de en tur till birsta med han. Ska kolla på lite grejeeeeer. Ha de bra, puss / MAJA


de finns inga ord


GRATTIS MORFAR



idag fyller min älskade morfar 70 år. Hans dag idag.
Åkte dit till 13 någon gång. Var en hel del folk där som käkade och fikade. Alltid trevligt att träffa släkten ju. Gosa med kusinerna osv. Dessutom victor har man ju inte sett på månader. Iaf, hoppas du fick en riktigt bra dag morfar, det är din dag idag. Jag älskar dig.


it's not you, baby it's me.

tjolahopptjahejsan
nu är jag äntligen hemma från jobbet, vilket ha varit lite sådär halvdrygt idag. Trött som en apa, hungrig som en fågel osv. Men rätt trevligt när man träffa så mycket härligt folk. Så 5 timmar gick fortare än vad jag trodde. Frågorna jag frågar ekar fortfarande i huvudet på mig. Iaf efter jobbet tjänade jag och mantha in lite pengar, som vi gick direkt och käkade för. De satt riktigt bra de måste jag säga. Satt o småpratade. Längesedan nu gumman.

Nu ska jag byta om från jobbkläderna och fixa mig, sen drar jag ner till stan igen. Se om man träffa nå folk. Sen möta upp ia, som kommer hem från gbg ikv vid 22.00. ÄNTLIGEN!! Så ska bli skiitkul och träffa henne.

Ha de bäst / MAJA



bye bye my babies

she fucking hates me.

hej älsklingar.
jag är hemma i sundsvall igen, fastän ja egentligen kunde stanna föralltid där uppe. Ha haft de helt otroligt bra med robin. Som vi alltid ha då. Han skulle egentligen ta tåget med mig igår men eftersom jag jobbar hela helgen och hela nästa vecka så bestämde vi att ta de nästa helg ist. haha, så komiskt de va igår, robin skulle skjutsa in mig till tåget, som gick 13.40. Vi var där prick typ men tåget hade gått. Så missade tåget gjorde man också. Men gick ju ett senare också, så kom hem vid 18, o jag började jobba 19. :)

Efter jag hade jobbat igår så gick jag hem, pratade lite med mamma sen bytte jag om lite snabbt och drog mig ner mot stan. Träffade på petrus och micke, tror jag de va :| mycket trevligt måste ja säga. Va sjukt längesedan man träffade petrus. Så de va kul, vi gick o drack kaffe, pratade på osv. Kändes tungt petrus, de vet du. Sen kom systeryster astrid och hennes fabjw, och samtidigt kom anna. Så vart himla mycket. Tillslut drog petrus, astrid och jw hem. Jag och anna the partypingla drog till irish. OBS, drack cola :') duktiga vi är alltså, man kan vara grymt pepp ändå ;) sen vart de nattkäk på max med anna och andré. Sen ringde robin och jag gick hem. Pratade på så tiden bara rann iväg, vid 06.00 gick jag o la mig.

Nu ska jag duscha o göra mig redo för att jobba, ja hoppas ni kommer förbi norrporten. Så syns vi, ha de bäst pusselipusspuss / Majakarlstedt


saknar, en stor saknad.

i hurt myself today

ja låter tårarna rinna ner för mina kinder,
Ska ja beskriva känslan är de som om hjärnan och hjärtat vill olika saker. Men vad som är bäst att lyssna på är frågan.


i like the way it hurts

hejhej
låg fortfarande kvar i sängen när Maria ringde, klockan var då 13.50, maria sa att jag skulle jobba vid 14-18, jag flög upp och snabbade mig, gjorde klar mig sen gick jag dit. Jobbade med amanda idag. Gick rätt bra, men kände av hur trött jag var. Fast dagen gick riktigt snabbt. Sen promenerade jag hem igen. Är helt död. Förstår inte. Jag sover för mycket. Måste vara de, eller fel tider iallafall. Något sånt.

Nu ska jag städa hela rummet, måste verkligen ta tag i det. Sen ska jag packa väskan för att göra mig redo att åka till robin. De kommer o hämta mig vid 2 i natt. Så lär ju vara lite död då. Aja ha de så bra. / MAja


saknar denhär tjeeejen :|

you should have listened

And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have known.



de e fantastiskt, de är så stort.



har umgåtts med denhär tösen hela dagen. Vaknade och hon var här efter 40 min, då fick hon stå ut med hur man såg ut också. Men vadå, samma blod och systrar jämt. Vi har sett varann hur illa som helst. Vi har gått runt på stan, shoppat, käkat och praatat i massor. Om allt. Sen gick vi hem till mig, fixade och åt middag. Efter de så promenerade vi till höglunda. Astrid hade träning. Följde henne dit sen drog jag mig ner mot stan, träffade på mamma så blev en glass med henne i solen. Mys var det. Tillslut gick jag hem. Hann hem nu så ringde astrid och är påväg hit. Jag som trodde jag skulle hinna duscha före hon gör det. hah, nåja. Hon har ju tränat så. haha

Ne nu ska jag snart gå ner och öppna åt henne, ha de bäst. Pusselipusspuss <3 / Maja Karlstedt


ja vet vad som måste göras

hej mina fina vänner. Klockan är alldeles för mycket och jag skulle sovit för länge sedan. Men precis sett den finaste filmen. Ska slänga upp ett inlägg om de senare också. Lär ju ta det imorgon. Om jag känner mig rätt. Ska sova nu, blir förmodligen en shopping och fik dag med astrid imorgon. Som de lät idag. Men få se om flickan fått för sig något annat. De märker man ju. Bara för att denna bild vart så stor, måste jag dryga ut allt jag skriver så texten blir lika lång. (a) ehe.

Haft en lugn dag iallafall. Den har verkligen varit lång. Först mötet, sen hem och sov. Ut och fika med antonia. Säga hejdå till henne och sådär. Nu ses vi inte på en vecka. Hon åker till gbg nu snart, på natten liksom. Och jag åker ju till robin på tisdag. Men måste hem på fre och jobba. FUN!!!!

Ne hurrni, nu ska jag krypa ner för i natt. Torka tårarna från filmen och försöka sova. Ha det så bra allihop och sov gott. Ska slänga iväg ett sms till antonia också. Höra om de är på g mot tåget. Puss o hej / MAja

jatack!



Som ni säkert vet så älskar jag personliga smycken. Eller egentligen allt personligt. De är de finaste. När de är personligt. Som antonias och sofies 18års present till mig va helt underbart. Ett fotoalbum med bilder och text med en massa minnen. Älskar sådant. Sist jag köpte ett smycke så var de med tre brickor med mina syskons personnummer på. Nu funderar jag på att beställa den här ringen. Komma på nå bra att skriva. Eftersom man få välja va de ska stå. :') älskar ringen. Måste ha en. Så jatack, köp en sån till mig. Skulle inte sitta helt fel. puss på dig / Maja karlstedt


värre med åren.



detta är min kusin, som alltid kommer vara min lilla söta kusin. Som jag hjälper på med skona, som sitter i ens knä och som man försöker trösta när hon är ledsen. Tiden bara går. Vart försvinner den nånstans? Något jag aldrig kommer förstå. De är vansinnigt vad tiden går snabbt. Nu är hon 10år. När hon har en ny mobil, liknande min. Är inloggad på msn och skriver med mig. De är då jag inser att hon växer upp. Men samtidigt när man tänker tillbaka när man själv var 10år, Då var de inte alls som det är nu. Jag och emma brukar ofta diskutera detta. Hur de är nu jämnförelse till hur de var när hon och jag växte upp. Nu har barnen krav på sig. Kan inte ha vilka kläder som helst och sminkar sig i väldig tidig ålder. Barnen blir uppkäftiga och ouppfostrade. Va händer med världen? Minns själv hur man var rädd för de som gick i 6an. Hur blyg man var inför dom. Medan nu kan de komma fram en unge och är uppkäftig mot en själv. Som är flera flera år äldre.

Läste igenom dedär och inser att man kan tro att de är Vilma, som är så. Absolut inte. Hon är världens finaste och härligaste 10åring. Alltid varit majas underbaraflicka. Kom bara och tänka på dethär när vilma addade mig på msn. Men samhället, hela samhället. Ja förstår inte. Min unge kommer va sjuuuuukt väluppfostrad. Blir så irriterad på barn som inte vet ett skit här i livet och tro dom är något. Hua, bland de värsta jag vet. tack o hej från mig / MK

turn the lights off.

whaatsup.
riktigt slö dag idag. Väckt utav mamma. Sen var de bara att pallra sig upp och käka frukost vid 9. Skulle nämligen till mötet idag och hjälpa till där. Höll väl på till 12 nångång. Då ringde jag en död antonia. Men orkade inte vänta på henne så drog hem. Drack kaffe med mamma osv, Sen slocknade jag i soffan till vänner. Är de nå himla sömnsak i de eller, blir trött jämt när jag ser de. Knasigt.

är på blogggghumör. Men ingenting rolgit att berätta. Få ta och skriva när ja ha ngt vettigare att skriva. Pusshej / MK

a beautiful melody

gårdags kvällen slutade som den slutade, vad gör man inte än att inse faktum och lära sig utav snestegen. Man ska lära sig ngt utav de man gör fel. De som inte går som man planerat. Iaf, så fick städning och tvättning stå för lördagens schema todayy, sen filmkväll på kvällen hemma bara. Alltid lika mysigt att bara stanna inne, ta de lugnt.

fontänen var smeknamnet mamma gav mig idag, tyckte de lät så klockrent.



nu ska jag försöka sova, även fast jag legat länge och bara tänkt. De funkar inte, de går liksom inte. Är rädd att ja börja få tillbaka dehär. Sovproblemen. Ha aldrig haft problem med att sova förrän ett tag sen, år sen. Då ja sov nån timme per natt och skola på dagen. De tog alla krafter jag hade i kroppen. Vill inte hamna där igen. Dessutom ska jag upp tidigt imorgon. Ska på mötet för att hjälpa till på piccolo tror ja de va. Eller något sånt. Så enda sättet att somna nu är att he på vännerserien, Trognavännerna som får mig att somna. godblessthem.






och de gör ont varenda gång ja tänker tillbaka.
tänker på de fina vi hade. Vet att de aldrig kommer
bli så igen. även fast de finns där. duvet.
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.