24/11

Idag är det prick en månad kvar till julafton,

idag var de den första dagen på apun, det gick hur bra som helst och det var riktigt kul. Vågar inte tala om så mycket mer. Tystnadsplikt! Pappa kom och hämtade mig vid 4, åkte hem och åt middag sen har jag väll mest bara tagit det lugnt. Är sjukt trött, klev ju som sagt upp 6 imorse :/, och måste göra det 4 dagar till. Men allt går bara man vill. Jobbigt bara att prison break är 11, måste ju sova. haha.


jag kan inte fatta det, det har inte gått in i min hjärna att jag är i london om 10dar, det är sjukt overkligt. Nån som har nått tips man absolut inte får missa när man ändå är där?!, Skrv isånnfall en kommentar.




Längesen nu!

De va jätte längesen jag skrev nu, men känns som om de är mycket med skola och sådär. Veckan som kommer kommer jag vara på APU. Ska vara på Tomtegränd. De kommer nog bli hur bra som helst. Jag kommer börja 07.15, kommer gå i sömn dit eller nått.
På tisdag har jag utvecklingssamtal så jag måste på skolan ändå till veckan, men då får jag reda på betyg så de blir väll ganska kul. Men jag hatar utvecklingssamtal.

I fredags var jag ute och åt med klassen, vi var på ming palace, hur gott som helst. Och med Op08A blir det alltid lika kul.
Ikväll ska jag ut och äta med antonia och efter det ska vi på bio så de blir mys!

Igår var jag och kollade när asrid spelade innebandy, jag tro hennes lag vann med 6-3! Dom spelade lika bra som vanligt. Var där med m&m.

Nu är det bara 11dagar kvar tills vi åker till London. Kan inte fatta hur snabbt de har gått.
I sommras ville inte ens astrid och jag prara om london eftersom de var så lång tid tills dess att vi skulle åka, men nu är de snart bara en vecka kvar. De kommer bli så himla kul!


slut på lov,

hejhej
nu var de jätte länge sen jag skrev, men de har inte blivit så har varit sjuk ganska länge och bara tagit det lugnt. Har haft skollov i en vecka nu och de känns ganska skönt att komma tillbaka till vardagen fast de hade ju även varit skönt med längre lov. Idag är jag änltigen bättre men har fortfarande hosta och sådär men de går väl över efter ett tag. Har pratat med Antonia idag och ska på bio med henne och amanda senare. Få se vilken film de blir, vi ha inte riktigt bestämt det än. ska gå, ha de bra. <3