abbastyle

haft en otroligt bra söndag. Planen var att ha soffläge hela dagen, vilket jag stod fast vid! Greys anatomy och mjukiskläder. Robin och Gabbie stack iväg tidigt och skulle åka och pimpla och grilla. Vilket jag gärna skippar, när jag ej är ngn ¨sådan¨ person. Jag har Getzie har legat hemma och gosat. Tagit småprommisar där emellan för att få lite solljus från dagen ;) 
 
De va hemma rätt sent, vi satt igång och lagade rödspätta med råsektpotatis. Till de en kallsås med rödlök och rom. Supergott  vart de. Till efterrätt gjorde robin baileyscoffee. Nu mår man, kan jag lova! :) eftersom jag jobbar kväll imorgon så kommar jag stanna uppe och njuta extra länge av denna helg som har varit riktigt bra. Nu peppar jag för att jobba helg i påsk som blir min första helg på fyra veckor. Är en aning pepped att vara hos mina gamlingar :') Kan inte mer än älska mitt jobb. Som en tant sa till mig på jobbet: de är bra att du är så glad och skrattar. Du älskar ditt jobb va? 
 
Ne nu ska jag stänga ner och se Johan Falk med min fina familj.. 
 
as usual, jag och sanna körde lite abbasyle i fredags.. 

helg.

hej på er. 
min dag har inte kunnat startat på bättre sätt. Har haft en bra dag på jobbet. Iofs väldig skrattig. När jag blir riktigt riktigt trött, spec på jobbet så skrattar jag hela tiden. Inte åt ngt spec, utan åt allt. Men Aina sa tillslut: Nu är Maja trött! Tur vissa vet va de beror på... ehe.. 
 
De är fredag och ledig helg. Min fjärde lediga helg på rad nu, hallelujah. Inte ofta. Så njuta av ledigheten och ett glas vin ikv, de blir de säkerligen. Puss på er! 

vilken middag.

 
min kock till man, han kan han! :')

söndag

girls night out igår, kvällen blev väl inte precis vad vi hade tänkt oss. Men den slutade bra. Här hemma i soffan tills ögonen inte orkade längre. Är typ mega glad över mig själv att jag tog de rätt lugnt igår. Mår ju prima idag. Skönt! Nu har jag precis duschat. Så nu blir de greys, candycrush och en skål med glass. Fin söndag! Puss..