tisdag

hej
vill knappt skriva det eller säga det högt men gud vad bra Valter sover om nätterna, inatt sov han som nästa varje natt 7 och en halv timme. GO Valter. Jag kan inte alls känna av den där, nyföräldrartröttheten. Men den kommer väl en dag då det vänder. 
 
 
idag har vi varit iväg med Kicki, Tobias och Saga på Fröjas och fikat, Robins idé att åka dit. Ingen av oss hade tidigare varit där så det var kul och testa något nytt. Sen en sväng på lillänge innan vi åkte hem till Kicki och Svenken för middag. Nu ska vi bara mysa här hemma resten av kvällen. 
 

en inblick hos oss

 
 
 

helgen

hej och hallå
helgen har bara swishat förbi. I fredags fyllde jag inte bara 25 år utan jag och Robin firade 7 år tillsammans. Herregud vad tiden går fort. Satt och läste tillbaka här i bloggen 2010, då vi träffades. Jag fyllde 18 och hade inte en aning om att min första gång på krogen skulle vara där jag mötte Robin för första gången. 
 
Vi åt i alla fall min absolut favoriträtt, Robins musslor. Har aldrig på någon resturang fått godare musslor än hans. Och är inte skaldjur det godaste som finns. 
 
 
sen på lördag hade jag bjudit på kalas. Familj och vänner. Allt vart så lyckat och det är så roligt att få träffas sådär.  Till och med mina bakverk verkade uppskattas. Jag är ju ingen höjdare med något i köket. 
 
Vi avslutade kvällen i soffan, med bubbel i glasen. I mina nya glas.