din röst var som sammet mot min hud.

hej allihopa!
var ett bra tag sedan jag upptadera men tänkte att jag skulle kunna passa på att skriva lite nu! Kärleken min kom till mig i torsdags, åkte till granlo. Vi hade redan bestämt att vi skulle vara där under helgen och hjälpa till med flytten. Så i morse faktiskt, så vakna både jag och robin av ett himla liv. Farbror, kusin, bror, pappa höll på för fullt med flytten. Och när vi väl kom upp så var vi taggade. Kan inte fatta att mitt rum var klart nästan först och vi klev upp, ja flera timmar senare än de andra. BRA JOBBAT AV OSS HJÄRTAT!

Har haft en underbar helg med min fina! och imorgon tidigt runt 14.00 åker han hem. Och en ny vecka står på glänt. Under lördagen har vi myst på. Efter flytten åkte vi till mamma, vi käkade lunch sen slappade vi efter att vara helt utmattade av flytten. Efter lite om och men bestämde vi oss för att gå ner på hemköp för att handla mat. De blev kött och pompa (som de säger i krokom) svenska alltså pomes frites. Men inte riktigt som ni tänker er nu. Utan robin hade någon idé på gång och när de gäller matlagning, är han en höjdare. De vart hur gott som helst, går inte att beskriva.

Men nu ska jag släcka, mysa en sista natt med älsk och sova! SKÖNT! Hörs imorgon! kiss n' hugs.

boys n girls.

hallllå.
tänkte att jag slänger in yttligare ett inlägg innan jag sticker iväg till skolan. Vilket är om en timme ungefär. Men nu ska jag städa till lite och fixa. Sedan sticker jag iväg. Har väl egentligen inte mycket mer och tala om så vi hörs ikväll.

oh, you should know the truth!

whaaatup!
Ännu en dag och de enda som står på schemat idag är öppet hus på skolan. Vilket betyder att jag börja 16.00 idag och går till 21.00 unegfär. Rätt så skönt med en sån dag i veckan. Sova ut hur länge som helst. Fast de som varit så skönt idag är att jag fakiskt klev upp halv 10. Duschade, fixade sen åt en riktigt frukost. Vilket jag aldrig gör! Så de känns riktig bra. Har fått en bra start på dagen. Nu ska jag sociala med min storebror innan han sticker iväg till skolan han med. Ovanligt att se honom sitta och plugga. Men duuuuktig är han som börjat läst vidare. Sen har jag mycket jag vill hinna med innan jag börja. Städa osv. Känner mig så pepp för allt idag. För att fixa. Och just därför ska jag passa på när jag väl är det och har tid. Dessutom ska jag plugga lite. Men först! Ett avsnitt av o.c! Looove it. Ha de så braa. kiss n hugs! / Maja

put your hands up in the air,

HELLU!
hemma efter en otroligt spännande match med dragons som mötte norrköping. Visst dragons vann överlägset, men matchen var faktiskt väldigt spännande. Nu efter mycket om och men ska jag ta och fika med the family. Sen plugga lite innan de bli natten. Imorgon går jag bara en lektion, nämligen historia. Sen hem och vila tills 16.00 för då är de dags igen för öppet hus!



ny vecka, nya andetag.

helluu!
ännu en ny vecka, ja vad säger man. Tiden bara rusar fram och jag kom fram till senast idag att de endast är 4 månader kvar av lektioner, irriterande lärare och korta raster. Ja de är fyra månader kvar av min skolgång. Av 13år. De är helt otroligt. Skönt men samtidigt börja man få ont i magen av oro, och lite små ångest. Kommer ju sakna mina tjejer, skolan är egentligen en trygghet. Ja, man har något att göra varenda dag inga måste med att söka jobb osv. Man lever på bara, få mat hemma, pengarna som man få sluta av månaden kan gå till gud vet vad, men efter skolan då? när man ska börja stadga sig själv. De är nu man måste börja tänka längre och sedan kunna förstå sig mer på sina föräldrar när de tjatat om hur de kämpar!

Iallafall, tillbaka till min dag! Säger såhär, Religion, etik och livsfrågot samt social omsorg, sedan iväg till hedbergska för att se vårshowen. De förklara min måndag rätt så bra faktiskt. Sen när jag kom hem slocknade jag framför o.c. my love! Nu ska jag plugga de sista på historian. Sen bege mig mot sporthallen och kika på basket med min mor!
Ha de så bra, hörs senare! kiss n hugs.

whatsup!

först och främst vill ja tacka min fina underbara syster, som skrev åt mig. Jag har lagt mig på den latasidan när det gäller bloggen, men jag lovar er! I will be back. Så vad har jag att berätta?, jo att jag just nu sitter på ett tåg, (mittnabo i mitt hjärta) påväg hem till fina sundsvall som jag är sååå berädd på att lämna åt minnena nu. Jag har iallfall tillbringet en helg i Åre med min fina pojkvän. Det har varit helt fantastiskt. Förutom! Att efter en sträckt muskel av styrketräningen i fredags så har jag knappt kunna gått i helgen, robin ha sprungit åt mig, inte låtit mig gått alls, tagit på mig skona osv. Vilken underbara pojkvän jag har. Helt otorligt! Medan hans mamma ha passat upp mig med ipren.
Få se hur det ska gå att promenera hem från tågstationen, jag känner mig som en 90åring när jag går, och hey vad har man fåt hört i helgen? Jo vilken gamling du börja bli. av? jo min fina pojkvän! hah. Ne nu ska jag snacka med robin på skype tills de är dags att kliva av, om cirkus 20min. Så ha de så bra, <3

astrid, min fina! Jag älskar dig.
checka hennes blogg, lovar er.
den tjejen vet vad hon gör,
kan de där med skrivning!
(www.aastrielander.blogg.se)

sommarnatt och jag behöver någonting.

babes. hejsan, välkommen. det är AAS (aastridelander.blogg.se) som snackar, även kallad majas syster. hennes lillasyster. eftersom att maja har grymt mkt att göra nu och har legat sjuk hela veckan så kan jag passa på att updt här. hoppas jag verkligen hon tycker om. men det tror jag, för hon är världens bästa.
idag ska maja, åka iväg till sin pojkvän robin till världens bästa fjäll och hon är där enda till söndag. sådär fint att man får blunda mot solen typ. han och hon bor närmare 15 mil ifrån varandra och är endå så kära att det liksom gör lite sådär ont när man ser på dem och ett halvår är otroligt långt. om det är så pass långt mellan dem. för när min storasyster är glad, då är liksom jag på topp också. typ tvärtom. rent ut sagt är maja och robin mitt favoritpar i hela världen. ih det är så fantastiska.

eftersom att syster min åker iväg den här helgen, så ska jag roa mej med myskväll ikväll, utgång imorgon och på söndag ännu mer mys.

om precis ett år ska jag och maja dra oss till vårat andra hem, london ännu en gång. året jag fyller arton och det kan nog inte bli så mycket bättre. sådär bra att man ryser och får nypa sig i armen typ.

min storasyster är min själ och mitt hjärta. / AAS

you go girl


heyy people.

.. var ett bra tag sen.
ja förra året var senast jag skrev. Tänka sig! De som gått 14 hela dagar dehär året och jag har inte lagt en enda minut på bloggen! Men de brukar ju vara så. När man väl ha kommit ifrån det. Så är de svärt att ta sig tillbaka på banan igen. Men jag lovar er, jag är tillbaka. Nu ska de sminkas, sen ner på stan. peace / MK