träna träna träna

hejhej,
imorse när jag skulle upp ville jag verkligen bara ligga kvar och somna om men jag fick tillslut gå upp, och det var 20 minuter innan bussen gick :), var väldigt trött imorse. Men hann i alla fall. Första lektionen var vård men det var en tjej där och hade föredrag om kost och senare fick vi smaka en dryck, jag tro de var mixad mat eller nått, jag köjdes typ flera gånger., de va svinäckligt :/ Plus att jag spillde nästan hela koppen på mig. haha.

på bilden vart de inte så jätte mycket gjort, emma och jag har tagit en paus från handen, våran lärare tyckte att det är bra om man har flera saker sammtidigt pågång, så vi började med att göra skålar av lera :), emma har bättre tålamod än mig så för henne gick det jätte bra men jag gav upp :), det blev en ljuslykta istället.

på engelskan fortsätter vi med att träna inför nationella som är veckan efter apun, :) iallafall så fick jag reda på att jag hade g på mitt omprov i matte :), vet inte va de va med mig idag men när jag fick reda på de så börja ja as garva medans tårarna rann för mina kinder av glädjetårar vart så himla lättad. Sen såg angelica att ja grät då börja hon grina så stog vi där :), haha men de va hur skönt som helst att få reda på att jag fick godkänt. Har varit väldigt stressad för dedär :)

efter skolan gick jag, antonia, sandra, amanda och lisa till nacksta och träna på friskis efter det gick antonia och jag hem till henne där pappa skulle hämta mig. Hem och äta och sen iväg igen till ego för att träna med angelica. Vet inte va de är med mina ben när jag har tränat, jag åkte bergsåker bussen med angelica och jag kunde ärligt inte gå hem jag sprang exakt hela vägen hem utan att stanna :), galeet :O haha ne nu ska jag ta och sova, så jag är pigg imorgon. Efter skolan ska jag till astrid och senare på kvällen tror ja att jag ska träna igen :), härligt!



planering för veckan

v.8
mån:
matteprov, träna
tis: föreläsning, träna på ego + träna på friskis
ons:
tor:
träna
fre: välja valen till 2an och 3an., stan med antonia
lör:
sön:
träna

ganska mkt träning i veckan, skönt :)
annars var de inge spec, gjorde matteprovet idag som gick bra. få väll se hur de gick senare i veckan.



nu ska jag alldeles snart gå iväg för att möta angelica, ska träna på ego snart. skolan var som vanligt, mkt praktiskt och så som är roligt. Jag har varit väldigt glad idag :), skrattat mest hela tiden. Imorgon är de tisdag igen, jag älskar tisdagar, bästa ämenena på skolan och så, härligt. Ne nu måste jag springa. Ha de bra / maja

alla ♥-dag

hallå
vaknade vid 11 nångång, var hemma och tog det lugnt tills jag åkte in till stan och träffade antonia. Vi fikade på waynes och satt där ett bra tag och pratade. Sen åkte vi hem och åt middag och så innan vi träffades igen på stan och köpte godis till kvällen. Vid 7 tog vi bussen till alnö, vi åkte för långt eftersom vi hade ingenaning om vart vi skulle kliva av men allt ordnade sig :), träffade massa folk där och såg titanic :), mys. VI kom hem vid 1 ungefär.

idag (söndag) ska jag städa och plugga hela dagen, och ta de lugnt. Vaknade med huvudverk och har det fortfarande så ska väl städa klart sen vila, ha det så bra, skriver senare / Maja


fredag den 13.

hejhej
nu ska jag strax iväg till bussen, ska träffa antonia. Skolan var som vanligt, arbetsstuga, då gjorde jag matteprovet som gick rätt så bra, sen på vård och omsorgen gjorde vi inte så mycket, satt mest och prata. Efter lunchen hade vi livskunskap då jenny kom och svara på frågor om graviditet och ''ung mamma'', så nu ska vi skriva klart allt och redovisa för klassen. Sista lektionen var matte, är klar med uppgifterna och nu är det bara att plugga till matteprovet på måndag som jag tro kommer gå bra för det är om geometri.

nä nu går bussen snart, ha de bra / Maja


skola, friskis och svettis



vaknade tidigt idag och hann faktikst se lite tv innan jag gjorde mig klar för skolan. Åke bussen som gick kvart i 10. Började 10 vi skulle ha haft vård och omsorg men eftersom vi snart ska göra valen till 2an och 3an så var loulou där som är studievägledare och hon pratade om alla val som finns. Men nu tror jag att jag har bestämt mig. Efter lunch hade vi engelska men vi hann bara ha det en halv timme för vi skulle till friskis och svettis, antonia och jag var dom enda som gick :), så vi hann vara där ganska länge innan vi skulle börja. Men sen så kom alla andra, jag tro de va 3 klasser som va där. Så hade vi gympa där i 45minuter, sen gick antonia och jag tillbaka till skolan och jag tog bussen därifrå hem.

nu är jag helt slut i kroppen, haha :) ha de bra  / Maja

skratt, film

None
bilden är från frilufsdagen i 9an

hejhej, har precis pluggat lite och ska snart se vänner sen sova. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag kan sova länge. Victor fick mig att skratta så tårarna rann förut. Ni skulle ha sett hans linne. I alla fall så har jag inte gjort så mkt annat, började se en film med pappa och victor men den var inge bra, man förstod ingenting så jag gick upp istället och prata med astrid. Vi ska ses nästa onsdag, Jag tro inte vi har setts sen slutet av jul nångång.

nu ska jag duscha, se tv sen sova. Ha det bra och sov gott / Maja.k

tisdag

heej, tog kvart över bussen till skolan, började med vård och omsorg där vi fortfarande har praktiskt. Idag fick vi borsta tänderna på varann och tvätta ansiktet och armarna. Sedan hjälpa någon att förflytta sig från sängen till rullstolen. Efter vård och omsorg hade vi bild som vi har nästan hela dan så vi hann göra mycket. Hann hacka ut hela handen :), läskigt hur lika dom blir sina egna. haha men de är ju inte så konsitgt. Sista lektionen skulle vara engelska men den var inställd idag, så skönt så nu är jag hemma och ska snart plugga matte.

På torsdag ska jag göra prov, sen har jag ett till matteprov på måndag. Men det lär nog gå rätt bra!

prisonbreak -

hejhej
har precis sett klart prison break. Lika bra varje gång. Men blir less att det alltid ska vara så spännande på slutet :) men så är det ju alltid, i alla serier. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag vet inte men jag tror jag se ett avsnitt vänner innan, har sett säsong 1,2,3,4,5,6,7,8 :P är nu på 9 sen har jag bara en säsong kvar, kan inte fatta att jag snart sett alla vänner avsnitt. omg. Men bra är de iaf, :)

imorgon börjar jag 08.30 så tar kvart över bussen till skolan, imorgon på vård och omsorgen så har vi fortfarande praktiskt, jag tror vi ska ha det tills apun som är vecka 11. Så imorgon ska vi brosta tänderna på varann. haha.  Och tvätta varann, tvätta ansikten och sådär. Sen resten av dagen har vi mest bild, härlig dag. Jag älskar tisdagar. Bild är bäst :) haha

gooodnatt / maja


hallllå

har inte skrivt på ett bra tag nu men tänkte att det var dags med det. Idag så har vi mest haft en praktiskt dag, på engelska lektionen så fick vi ta blodsockret på varann plus att man var tvungen att prata på engelska och låssas som om patienten bara kunde engelska, det var rätt svårt men jätte bra träning. Förstår verkligen hur viktigt det är att kunna prata engelska inom vården. i alla fall så fick vi göra det resten av lektionen sen fortsatte det med vård och omsorg då vi sfick försöka bädda om en säng med en patient i sängen, det kanske inte låter så svårt men man måste tänka på ergonomin :), att använda benen istället för ryggen. Väldigt viktigt!!

På fredag ska vi fortsätta med vårt arbete om graviditet och ''ung mamma'' så jenny (moster) kommer då och ska svara på frågort om just det :), jätte snällt av henne att komma!!

i fredag efter skolan åkte julia, sofie antonia och jag in till stan vi gick runt ett tag innan vi gick och åt. Senare när vi hade ätit klart så gick vi ner till stan för att köpa massa godis och gott till bion som vi skulle på, vi såg i taket lyser stjärnorna, den var absolut inte så bra som jag trodde den skulle va och den var helt annorlunda jämfört med boken. I lördags tog jag det mest lugnt, hade ont i huvet exakt hela dagen och kände mig febrig så va hemma och såg tv :) Igår (söndag) så va jag med antonia, såg prom night den var hur bra som helst :)

nu ska jag plugga det sista till matten sen se prison break. Ha det så bra / Maja


angelica och emma på engelskan, då angelicka ska kolla emmas blodsocker


onsdag den 4/2

hallå, ska snart iväg till bussen. Vi ska på studiebesök nu på morron till hjälpmedelscentralen i ljusta. Så vi måste börja tidigare :/, men är rätt pigg idag klev upp 7. I måndags och igår tränade angelica och jag på ego och idag tror ja att de blir yoga :), härligt. Nu ska jag fixa mig klar sen gå till bussen, ja tro den går kvart över :) pusss <3