where ever you go.

hej på er, mina fina!
har jobbar idag, bara mellan 7-14 men antagligen ta de ut krafterna ändå. Promenixade hem, la mig i soffan och slocknade. Senare vakna ja av att kicki satt i soffan o robin, han skrek. Så där tjaffsades det. På något sätt gick jag in till sovrummet och sov vidare där, vid 20 började jag vakna till liv igen. Sovit över heeela dagen. Sjukt.

Nu håller robin på att göra räkmackor, mhm. Gott! Sen ikväll få vi se vad som händer. Ledig imorgon och då ska jag passa på att uträtta ärenden. Annars så jobba jag mån, tis, ons, fre, lör & sön den här veckan. HAARD WORK! hehe.

<3

det vackraste jag vet

                     robin löfstedt ♥

loonley

hej på er,
inte ofta jag är ensam här i lägenheten. Men efter middagen så drog kärleken min och Ellis iväg o golfade. Eller ja, sköt bollar. Så sen dess har jag varit ensam. Känns skumt men skönt ibland med ;), hehe. Men nu kom de hem. Ska pussa lite på robin, ha en fin kväll. p&k.

haaard work!

heey guys!
oh, trodde seriöst jag skulle dö igår. Ja va helt slut. Tar allt från början ..
Började jobba 12 och skulle jobba till 21. Det har aldrig varit så fruktansvärt stressigt på jobbet, jag sprang precis hela dagen och kvällen. Vid den tiden jag skulle gå hem hade jag sjuuukt ont i hela ryggen och hela nacken, då när jag bytt om och ska precis gå hem så märker jag att min medicin som jag har i jobbklädernafickorna var borta. Så då var de bara att springa upp för 4 trappor och börja gå in i alla patientrum för att leta. Mörkt överallt och omöjligt att hitta dem. Sen de sista rummet, böjer mig ner och ser asken under hennes säng. oooh, lättad!
Går hem och möter min kärlek på vägen, han kramar om mig och jag bryter totalt ihop i tårar och benen orkar inte hålla upp mig.

Jag har nog aldrig varit så trött, så "förlamad", haft sån fruktansvärt värk överallt. hmh, kan de va så som robin säger att de bero på att jag åt en hårdmacka på morgon 06.00 sen ingen mat förrän 21.30? maybeee.

Robin hade iaf lagat mat så han fick tillslut i mig mat och min medicin, sen bäddade han ner mig, gav mig en godispåse (efterlängtad) och sen slog han igång sex and the city filmet åt mig, medan han själv och hans vänner satt ute i vardagsrummet och såg Johan Falk, ja va så slut när jag kom hem, så sa typ, hejhej allt bra med er? .. ok vad härligt. Ska lägga mig ja, godnatt. Sen slocknade jag. Todd han fråga om jag haft en jobbig kväll? Ja hann svara -Fruktansvärd!- Sen gick jag o la mig, såg halv filmen sen va ja återhämtad. Gick ut till grabbarna och såg klart Johan Falk med dem. Sen låg jag och gosade med hjärtat.

Vilken otroligt bra pojkvän jag har, de finns fasen ingen bättre! oh, så bra!


Hej pinglor!

sitter i soffan med kärleken och slappar bara, njuter med tanken att vara ledig imorgon. Visst jag älskar att jobba, tycker verkligen om det. Men de är ju såklart skönt och få sova ut på morgonen. De är mest det som känns jobbigt. När man ska kliva upp.


Nu slog hjärtat mitt på beck så blir mys hela kvällen och natten med min bästa. Så ha en fin kväll allihop. peace.