all i need is you

hej på er.
just nu sitter jag i soffan med kärleken och tre hundar. Haft en riktigt bra söndag. Började dagen med frukost på säng, sen en dusch. Efter jag fixat klart mig, tog jag getzie på en lång prommis, och då mena jag verkligen lång. Hon va helt slut när vi kom hem. Ska börja gå med en och en, en lång prommis varje dag. Få se om de bli Takira eller Gabby imorgon. och ifall jag hinner imorgon, ska jobba hela dagen. Nu när de börja bli så mörkt så tidigt. aja, få se. Sen va vi och handla. Blev tacos ikväll. Och nu chips och dipp. Ha precis spela bingo. Ingen vinst idag. Tyvärr. Nu ska de väl snart bli gustavsson 3 tr.

Ha de så bra då!

ÖVNINGSKÖRNING

hallå..
sitter uppe hos kicki och svenken. Kan ni gissa va jag gjort idag dåååå? Övningskört för första gången. Ja med manuell bil. En aning läskigt. Men de gick förvånadsvärt bra. Växla tom till 3an. (a) Stolt! Nu medan Robin och Tobbe är ute och byter vinterdäck. Kicki står och lagar mat, så passar jag på att låna datorn här uppe. Kolla bloggar osv. Kolla igenom ellos, vad som ska handlas hem inför jul. Stjärnor, ljustakar osv. oooh, julstämning!

Ne nu ska jag kolla vidare, blir middag här o mys. Ha de !


my bad.

hej på er.
usch, dåligt av mig. Att upptadera så pass sällan. Men med en iphone kan jag säga att jag aldrig använder en datorn. Knappt, de är när jag ska klicka hem något roligt eller helt enkelt skicka mail. Annars används den inte.

Just nu sitter jag slappt i soffan och har precis babbla med finaste emma i telefon, pratar en hel del nu för tiden. we stick togheter. genom allt. Bredvid mig har jag de finaste jag har. Han gosar precis som vanligt nu för tiden, i sin onepiece. Som han passar så bra i.

Väntar in min städarkick nu, sen blir de till o storstäda, sen duscha sen laga middag. Potatisgratäng och rostbiff tror jag de stod på schemat idag. hah. Gott. Sen ska jag njuta av att vara ledig imorgon. Men lovar er.. står mycket på schemat imorgon ändå.

- plugg matte
- plugg teori
- plugg delegering
- få se om jag kilar upp till kicki och
snicksnackar med henne. Kanske övningköra
lite. hehehe.

ha de bra, ska pussa lite på hjärtat. Installera the sims, och snartsnartsnart städa ;-) pusshej...