bankgironummret; 610-4061

hej era snyggingar.
tänkte tala om vad antonia och jag sysslar med nu osv.

Vi har startat ett projekt som kallas ''family medical projekt'' mjo, de är ju rätt likt de projekt som redan finns måste vi ju erkänna. Men vi sammarbetar och då tänkte vi, vatusan de kan väl inte göra så mycket. En kul grej ju. De är ett projekt där vi försöker samla in pengar för att sedan kunna skänka medicinska saker ner till filippinerna. Eftersom jag, antonia och 6 andra var i filippinerna i julas så fick vi chansen att besöka ett sjukhus vilket blev en chock för oss. Och väldigt många tankar kom upp i våra huvuden då. Just därför har vi äntligen kommit igång med dethär nu. Det är ett projekt vi tycker är bra, ett projekt som visar att vi verkligen bry oss. De behöver verkligen hjälp där nere, de minsta kan ge ngt så mycket. De behöver vaccin, de behöver hjälpmedel. De har liksom inget insulin till diabetesjsuka osv. Vi vill hjälpa, vi vill se en föränding. Snälla tänk över dethär.

Vi har faktiskt redan fått in 5000kr idag, vi har haft dethär projektet en vecka. De börjar likna ngt. Vi ser på dehär ljust. Vi ser att de finns folk som tro på oss, och som vill hjälpa dem där nere i filippinerna.

Vi hade en hemsida förut, men som efter några dagar tyvärr försvann, tråkigt nog :( men om ni vill kontakta oss elller något så kan ni gå in på vår gemensamma blogg.
www.majaoantonia.blogg.se där upptaderar vi mer om dehär med FMP osv. Ha en underbar dag,!!

De behöver DIN hjälp i filippinerna,
bankgironummret; 610-4061




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback